arkadaşlar beyaz kasa alsam sararma sorunu falan oluyor mu ilerleyen zamanlarda, bir de tozu çok belli ediyor mu siyaha göre? sürekli bakım ve toz temizliği...
Dediğiniz gibi iki kz arasında o kadar fark yok. Red lion uzun saatler yormayacak bir kulaklık. Warm seviyorsanız alın geçin. Sancai silikonlar da aşırı...
Valla hocam zsn pro dan zs10 pro x'e geçiş yaptım. Zsn pro daha bass ağırlıklı ve daha yüksek sesli hissettiriyor ama uzun süreli kullanımda çok yoruyor...
Hiç aklımda yokken bu 4070i aldım, aslında 3060ti satıp 5070 almayı planlıyordum. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
Dün 54e satılan omenden sonra bu fiyatları veresi gelmiyor insanın. Fiyat hatası veya değil orası tartışılır ama alan aldı, ayrıca konu sahibi arkadaşa...
Bence Slim model daha mantıklı, çok daha iyi bir ekran var, battery life daha iyi, ekran kartını nvflash ile 115W'a çekebilirsiniz. Tek sıkıntı adaptör.
Teşekkür ederim slimi attım favoriye, bu fiyata bi daha düşmez sanırım ama bu fiyatlarda bu tarz bir laptop yakalayana kadar başka laptop almam inat ettim
Yok hocam
1772473287
Hocam aynı serinin 115w modelinin biosunu bulmanız gerekiyor. nvflash ile bu biosu yazdırıyosunuz fakat bilmeden yapılırsa sıkıntılar...