echkech isimli üyenin son içerikleri

1. E

❌İndirim Bitti! Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

Yemeksepetinden aldığımız hepsiburada premium kodunu hb de nereye giriyoruz? Edit: buldum ama aktif premium üyeleri yararlanamıyormuş
  2. E

🔥İndirim 11 Parça Ev Aleti Takımı 1.000 TL// Her Eve Lazım

Paraya kıyıp kaliteli set alın bunlarla paranızı çöpe atmış olursunuz
  3. E

🔥İndirim Familia Plus 3 Katlı 16'lı Kağıt Havlu 2 Adet Alımda 167 TL

Bu sefer aldım hocam sağolasın
  4. E

🔥İndirim Familia Plus 3 Katlı 16'lı Kağıt Havlu 2 Adet Alımda 167 TL

Hocam çok teşekkürler yeni gördüm mesajınızı yine yetişemedim
  5. E

❌İndirim Bitti! NZXT F120 Rgb 120mm Beyaz Kontrolcülü Üçlü Kasa Fanı Sepette 999,00 TL

İyi niyetli ve kötü niyetli insan arasındaki farkın neler olduğunu uzun uzun araştırmanıza gerek yok mesajları okumanız yeterli. Arkadaş sağolsun bizi hiç tanımamasına rağmen kalitesini verdiği cevaplarla belli ediyor, teşekkür ediyorum
  6. E

❌İndirim Bitti! NZXT F120 Rgb 120mm Beyaz Kontrolcülü Üçlü Kasa Fanı Sepette 999,00 TL

Bi daha stoğa düşsün yine alcam sırf seni kudurtmak için 🤣 bu sefer niye aldığımın sebebi de belli olmuş olur
  7. E

Alamayınca durduk yere kuduran bu tarz arkadaşlarda yeni türedi. O an neden aldığımı bilmiyorumdur daha sonra değerlendireceğimdir? İhtiyacım vardır, arkadaşıma hediye edeceğimdir?
  8. E

Aldım ama niye aldım bilmiyorum kontrolcüyü argb fanlar ile kullanabilir miyiz acaba
  9. E

❌İndirim Bitti! Jacobs Monarch Filtre Kahve 500 Gr X 2 Adet + Kupa 400 Ml 399 TL

Benim de iptal edilmiş herkesin mi iptal acaba
  10. E

❌İndirim Bitti! Cata Lizbon Şarjlı Masa Lambası 228 TL

Plastik mi bunlar
  11. E

🔥İndirim North Bayou Nb F80 (Beyaz) 989₺

Link var mı hocam 800e kuponla mı geldi
  12. E

🔥İndirim 🍔 Getiryemek Köfteci Yusuf %50 İndirim [Maks. 250 TL]

Dünde vardı yarın da olur muhtemelen. 3 gün sürüyor diye hatırlıyorum
  13. E

🔥İndirim 7go Fulltech Ftr-14 2 Metre Çoklu Priz 10 Lu 3680w 16a 750 Joule Akım Koruma 899 TL

İhtiyacım var ama marka hiç güven vermiyor
Geri