Cs2 FPS ölçmedim, fan sesi siz fan eğrisini ne kadar ayarlarsanız öyle olur, aşırı kafa ütülemiyor, en azından çok tiz bi sesi yok. Bazı laptoplar yüksek...
Bu laptobu bir haftadır kullanıyorum, işlemcisi verimli, 90wh batarya çoğu laptopta yok ve bu işlemci ile çok uzun dayanıyor, ekranı 180 derece açılıyor...
Edifier M60 kullanıyorum, el kadar aletten nasıl bu kadar ses çıkar şaşırıyorum, bassı da oldukça kuvvetli. Monitör yanına masa üstünde kullanmalık M60...
https://amzn.eu/d/0dmr6ssB
Asus TUF A16 RTX 5060, 50bine denk geliyor, çok iyi. Bir haftadır kullanıyorum, bataryası 10 saat civarı dayanıyor, günlük...
SB560 olanını kullanıyorum, genel olarak başarılı ama harikalar yaratmıyor. Bass seviyesi en kısıkta bile bana fazla geliyor. HDMI ARC ile eski televizyonum...
Işık sızması çok taktığım bir konu değil önemli olan ölü pixel olmaması ips panellerde ışık sızması normal durum ben de az var sanırım diğer Lenovo marka...
Ürün G615 kasa geçiyor, alt tarafı 4 yönlü RGB bar olandan. Ürün görselinde wasd tuşları şeffaf görünüyor ama değil. 47bine mal ettiyseniz çok çok iyi. Işık...