SamMobile isimli üyenin son içerikleri

1. SamMobile

🔥İndirim 🔴Vodofone Red Turna uçak bileti 600tl indirim kampanyası🔴

kullanmayacak olan varsa makbule geçer
  2. SamMobile

Shein indirimli ürünler

Mail olayını nasıl yapıyorsunuz
  3. SamMobile

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Bambu yazıcılar oldukça pratik, cep telefonu uygulamasından bile direkt baskı alabilirsiniz. Önerilme ve çok tercih edilme sebebi kullanım kolaylığı ve yazılımı. Yazıcıyı aldıktan sonra başlangıç ve öğrenme amaçlı birkaç kaliteli filament almanız yeterli. Yazıcıyı kurup direkt baskı...
  4. SamMobile

Kesinlikle AMSli alın, Kullanmayacaksanız bile ikinci el satarsınız, combo alınca AMS fiyatı çok uyguna denk geliyor. Boyama işleri de kolay değil, araştırmanızı öneririm, baya emek istiyor
  5. SamMobile

A1den illaki daha iyi ancak baskı alanı ve temel özellikleri aynı. Hobi amaçlı alıyorsanız A1-P1S arasındaki 11k fiyat farkına değecek bir durum olmayabilir. Kapalı kasa alınmışken P2S Combo alınabilir. Hem AMS ünitesi güncel, hem teknik özellikleri daha iyi. Ama onun fiyatı da 43K civarı. P1S...
  6. SamMobile

Samm Marketten 20bine A1 Combo aldım, aynı gün kargo yaptılar, 30-40 adet stok takip ettim hızlıca tükendi. P2S çıktıktan sonra A1 ve P1S fiyatı geriledi. Bu fiyatlarda devam edeceğini düşünüyorum. A2 bile çıkabilir yakında. P2S combo alacakken A1 Combo fiyatı düşünce hiç aklımda yokken aldım...
  7. SamMobile

🔥İndirim JBL Cinema Sb560 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer 7.990 TL

Bilgilendirme için teşekkür ederim Gelsin bakalım deneyelim bu fiyatlara düşmez muhtemelen, teşekkür ederim
  8. SamMobile

🔥İndirim JBL Cinema Sb560 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer 7.990 TL

Sipariş vermiştim ama burdaki yorumlar kafa karıştırdı, eski bir cihaz mıdır? Edifier almak daha mı mantıklı? Amacım Tvden daha kaliteli ses almak ve Bluetooth ile temiz bir müzik deneyimi elde etmek
  9. SamMobile

Shein indirimli ürünler

Ugreen ürünleri halihazırda çok iyi fiyatlara geliyor. 45w şarj aleti de stokta bulunuyor. Ugreen ve Essager satın aldım
  10. SamMobile

❌İndirim Bitti! Günsan Akım Korumalı Akıllı Priz 192,34 TL (Trendyol Plus) 🔥

Evde 4 tanesini kullanıyorum, anlık güç ve voltaj izleme toplam elektrik tüketimi ve maliyeti tutma gibi özellikleri var. Daha önce CATA priz almıştım ama bu özellikleri kullanabileceğim ücretsiz bir program bulamamıştım. Günsan prizleri bu yönüyle hoşuma gitti ve bu kampanyadan da 2 adet aldım...
  11. SamMobile

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Klavyeye yazılımı üzerinden Share kısmından hazır animasyonları yüklüyorum lakin sadece ekran ortasında 10 piksel büyüklüğünde kare şekilde çıkıyor bu normal midir çözümü var mıdır arkadaşlar edit: buldum 60x9 piksel olanlar tam ekran oluyormuş. diğerlerinin bir anlamı yok zaten ekranda tam...
  12. SamMobile

🔥İndirim Lenovo LOQ ARC A530M %100 sRGB 21.999 TL

Anakart sorunlarını araştırınca siparişimi iptal etmiştim. Ben de pişman olacak gibiyim 22bine bu ayarda pc yok maalesef
  13. SamMobile

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 RTX 4050 i5-12500H 8/512 Windows 11 28.859 TL (6 Ay Taksit)

Ben de 22bine intel ekran kartlı LOQ sipariş vermiştim, bu cihaz aklımı karıştırdı şimdi. Yarın kargoyu teslim almadan iade edip bunu mu alsam, LOQ tasarım ve ekran olarak daha güzel görünüyor ama bilemedim
  14. SamMobile

❌İndirim Bitti! LOQ 15IAX9I Intel Core i5 12450HX ARC 530m 24.999tl

Ben de 22bine almış bulundum, F/P olarak güncel cihazlarda rakibi yok. Ekran kalitesi ve fiyatı beni cezbetti. Zira ekran kartsız eli yüzü düzgün laptoplar bile 17-18k. Arc ekran kartı da Csgo vs oynamak için yeterli olacaktır
  15. SamMobile

🔥İndirim Lenovo Loq i5 12450HX ARC A530M %100 sRGB 22.799 TL

Elim almaya gidip geliyor, Loq kasalarını seviyorum, ekranı da güzel. Bu fiyata harici ekran kartlı günü kurtarabilecek, Csgo falan oynatabilecek ve ekstra m2 yuvası bulunan bir cihaz. Ekran kartı da 2050-3050 civarı araştırdığım kadarıyla. Alınırsa sadece fiyatı için alınır zira bu fiyata ekran...
Geri