Ürün G615 kasa geçiyor, alt tarafı 4 yönlü RGB bar olandan. Ürün görselinde wasd tuşları şeffaf görünüyor ama değil. 47bine mal ettiyseniz çok çok iyi. Işık sızması veya cw yok benimkinde.
Fark ettiğim bir durum var, cihaz performans modları ile oynayınca pildeyken laptop açılmıyor. Açılmadığı...
Işlemci oyun ilk açıldığında 97 derece ile peak yapıyor, anlık, sonra stabil daha düşük derecelerde takılıyor.
CoreTemp programı ile baktım. Msi Afterburner ile takip etsem (YouTube incelemelerinde yaygın kullanılan program) muhtemelen o anlık yükselişi de yakalayamam.
Anlık da olsa görmemesi...
Benim aldığım cihazda hoparlörün biri patlak çıktı, servis raporuyla iade/değişim en kötü hoparlör değişimi yaptırmaya çalışacağım. Onun dışında; vapor chamber, trifan, sıvı metal gibi soğutma bileşenlerine rağmen Intel işlemci CS2de 97 dereceleri görüyor, bence çok.
Pişman olduğum kısımı...
Ne övdüm ne gömdüm 🙂 çok farklı segment cihazlar. Onu ifade etmeye çalıştım. Ben de sizin gibi düşünerek aldım, ara sıra cs atmalık, ekranı kasası sesi kaliteli, görünümü şık bir cihaz lazımdı, çok da para vermeden ortalama güncel bir cihaz arıyordum. Bu cihazı aldım.
Bir de güç giriş port...
Cİhaz geldi, kurulumunu yaptım, CS2 denedim işlemcinin 2 çekirdeği turbo modda 97 dereceleri anlık görüyor, diğer çekirdekler serin çalışıyor. Fan sesi turboda bile rahatsız edici değil. Genel kalitesini beğendim. Type C ile şarj oluyor, 65W adaptör bile şarj ediyor.
Ancak sağ hoparlör patlak...
Geçenlerde HB satıcısında 55kya almadım aklımda kalmıştı, sanırım şimdi alacağım. Orta seviye oyun ve uzun süreli kullanım için kasa kalitesi, vapor chamber soğutması, wifi7 gibi ekstraları var
Edit: aldık bakalım