ben parayı çöpe atma derken 26.5 27 inc bi monitöre 27k bağlamaktan bahsettim aslında. 32 altı bence oled almanın bi mantığı olmadığını düşünüyorum. 10-15k...
2k kötü demiyorum eski nesil oledler sıkıntılı diyorum. Paramı çöpe atmak istiyorum diyorsan al. Oled çok ayrı bi olay. millet monitörün parlaklık 100deyken...
tamam işte hocam 2k da olsa eski nesil alacaksın, o fiyatlara yeni nesil oled bulamazsın. 2k daha da kötü olur zaten. piksel yoğunluğu az olduğu için...
5 nesil oled var hocam şuan. Her çıkan yeni nesil eski nesildeki bu tarz sorunları çözmek için geliştiriliyor. Şuan 4. nesiller bile 50k'dan başlıyor. 27k...
MSI'da zaten paneli Samsung'dan alıyor, aynı panel büyük ihitmal ama 3 yıl oled yanma garantisi var. Onun için MSI ama şu yapay zeka ve kamerası ile ilgili...
okudum hocam hepsini zaten, ona dayanarak vazgeçtim, reddit'de de çok okudum. zaten düz woled ve mat olması baştan eksi. Reddit'de iade edip Alienware'e...
https://www.lg.com/tr/monitor/ultragear-gaming-oled/39gx950b-b/
En alta in hocam 150 tane falan yorum var, global de tabi. 23 1 yıldız 4 2 yıldız 7 3 yıldız...
1 hafta önce Presonus Eris 3.5 MKII aldım, muazzam ses kaliteleri var, ama bunlar stüdyo monitör olarak geçtiği için bass la falan işin yoksa muazzam...
Double 2k UltraWide monitör almak istemediğimden bu monitörü bekliyorum, Oled almışken de 2k alınmaz bence. Zaten fiyatlarda ortada, akranı LG modeli ise...
Valla bende bu monitörü almayı düşündüm, Double 2k ultra wide almak istemediğimden ama bu monitörün altında biton olumsuz yorum var LG sitesinde, onun için...