ravenz isimli üyenin son içerikleri

1. ravenz

RTX 5070 2-3 Yıl 4k Oyun Götürür Mü?

millet hala 3060'la cayır cayır oyun oynarken çok rahat götürür :) 29k'ya almıştım pc toplarken son bu krizler patlamadan önce :)
  2. ravenz

Çözüldü✓ 32gb + 16gb Ram Takmak Sıkıntı Yaratır mı..? Ddr4

Yaratır tabi hocam söylüyorum ya, öyle olsa herkes kafasına göre ram takar. sen onu 48 gb olarak görüyosun ama pc onu öyle görmez. En düşük CL değerini baz alıp 8x8 ram olarak görür yine. Onu anlatmaya çalışıyorum. 16x16 takıp 8leri satıcaksın. Öyle bir olay yok yani. Ramler de her zaman dual...
  3. ravenz

16gb ram sınır zaten şuan. w11 16 gb ram yiyor, 2x8 daha ekle o pcye rahatlar. ddr5 zaten ramler kafayı yemiş. ben 32 gb 10k ya almıştım şuan aynı ram 30k :D bu son patlamadan bu işler toplamıştım pc :)
  4. ravenz

32 gb ram işini fazlası ile o sistemde görür merak etme, böyle yaparsan uyuşmaz, en düşük değer neyse onda çalışır. 4x8 yapabilirsin aynı ramleri bulup, 32 gb yeter de artar.
  5. ravenz

Yardım Bilgisayar İçin Hangi Masayı Almalıyım ?

Yeni eve ben bundan aldım biraz alçak sadece, onu da 10 cm yükseltme alarak çözdüm. 90 bunun derinlik biraz büyük sadece. https://www.hepsiburada.com/robin-home-vivaldi-a-ofis-calisma-masasi-metal-ayakli-barok-p-HBV00001BM277?magaza=Robinhome
  6. ravenz

5070ti ve 7800x3d İçin Psu Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0H834KTK1?m=A1BHBMUMTOD9CS&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 5-6 ay önce bende 5070li ve 7800X3d li pcme almıştım, sorunsuz kullanıyorum. 5k ya almıştım. şuan 5999 tl. bu modüler değilmiş, modüler olanı 7k olmuş yuh ya...
  7. ravenz

Fazla Modu Olan Rgb Kontrolcü Lazımm

https://wraithesports.com/products/asiahorse-umbra-argb-pwm-hub bu iyi sanırım ama tükenmiş :/
  8. ravenz

🔥İndirim Acefast 45w Adaptör 356 TL

ben 2 tane almıştım geçen bu fiyata, gayet kaliteli ürün, ugreen baseus ayarında.
  9. ravenz

Yeni TV Önerisine İhtiyacım Var Eskisi 24 İnc

Herhangi bir 1080p 60 Hz ips monitör al geç 3-5 k ya istediğin boyuta göre, mini uydu cihazı takıp keyfine bakarsın. zaten tv yayınları max 1080p 50 Hz diye biliyorum.
  10. ravenz

RTX 3070 Dlss5 De Neden Bukadar Kötü

DLSS 5'te olay gerçekçilik arttırmak performans değil benim anladığım, onun için çok normal bence. 150 FPS si 50-60'a düşürüyor :)
  11. ravenz

27k Bütçe İş ve Oyun Odaklı Monitör Önerisi

ben parayı çöpe atma derken 26.5 27 inc bi monitöre 27k bağlamaktan bahsettim aslında. 32 altı bence oled almanın bi mantığı olmadığını düşünüyorum. 10-15k ya düşer fiyatları ayrı ama 27k da az para değil.
  12. ravenz

2k kötü demiyorum eski nesil oledler sıkıntılı diyorum. Paramı çöpe atmak istiyorum diyorsan al. Oled çok ayrı bi olay. millet monitörün parlaklık 100deyken falan kaç derece sıcaklık verdiğini falan bile ölçüyor. Eski nesillerde yanma sorunu var, sonra flicker sorunları var, grey bant sorunu...
  13. ravenz

tamam işte hocam 2k da olsa eski nesil alacaksın, o fiyatlara yeni nesil oled bulamazsın. 2k daha da kötü olur zaten. piksel yoğunluğu az olduğu için. ayrıca 26.5 inç falan anca bulabiliyosun. cücük kadar monitörler.
  14. ravenz

5 nesil oled var hocam şuan. Her çıkan yeni nesil eski nesildeki bu tarz sorunları çözmek için geliştiriliyor. Şuan 4. nesiller bile 50k'dan başlıyor. 27k ya oled alacak olursan büyük ihtimal 2. nesil falan olur o monitör. Ayrıca 1,2,3. nesilde yazılarla ilgili çok büyük sorunlar var. Ledlerin...
  15. ravenz

o fiyatlara OLED monitörler eski nesiller olduğu için uzun kullanımda yanma sorunları çıkarabilir.
Geri