Neler Yeni

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5S + Klavye Ve Kalem 12.999 TL

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre taşçı
Yeri geldiğinde laptop gibi de kullanılabilir mi acaba

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre taşçı
Aşağı yukarı bu fiyatlara az çok laptop hissi yaşatabilecek başka cihaz var mıdır? Huawei olmasından kaynaklı bir çok eleştiri gördüm tabletle ilgili.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Aşağı yukarı bu fiyatlara az çok laptop hissi yaşatabilecek başka cihaz var mıdır? Huawei olmasından kaynaklı bir çok eleştiri gördüm tabletle ilgili.
O eleştirilerin sebebi Google servisleri için önceden GBox gibi sanal makine uygulamaları ile uğraşmak gerekiyordu. Ancak artık gerek yok. MicroG ile GMS indirebiliyorsunuz. Youtube falan sorunsuz çalışıyor. Ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısınıda almıyorsunuz

Dediğim MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre taşçı
O eleştirilerin sebebi Google servisleri için önceden GBox gibi sanal makine uygulamaları ile uğraşmak gerekiyordu. Ancak artık gerek yok. MicroG ile GMS indirebiliyorsunuz. Youtube falan sorunsuz çalışıyor. Ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısınıda almıyorsunuz

Dediğim MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.
Samsung tabletler daha mı iyidir pek bir bilgim yok bu konularda. huawei f/p duruyor fakat 1 2 yıla sıkıntı çıkarmasın.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Samsung tabletler daha mı iyidir pek bir bilgim yok bu konularda. huawei f/p duruyor fakat 1 2 yıla sıkıntı çıkarmasın.
Samsung Tab S9 FE var ama Huawei MatePad 11.5S'in ekranı ve işlemcisi daha iyi. Çünkü 144 Hz ekran ve Snapdragon 888 denginde Kirin 9000WL işlemci var.

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre taşçı
Samsung Tab S9 FE var ama Huawei MatePad 11.5S'in ekranı ve işlemcisi daha iyi. Çünkü 144 Hz ekran ve Snapdragon 888 denginde Kirin 9000WL işlemci var.
hangisi daha uzun ömürlüdür? bir de samsung'da sanırsam klavye yanında gelmiyor klavye bağlanılabilir mi kolayca sıkıntısız

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
hangisi daha uzun ömürlüdür? bir de samsung'da sanırsam klavye yanında gelmiyor klavye bağlanılabilir mi kolayca sıkıntısız
İkiside 3-4 yıl götürebilecek cihazlar. Ama ben donanımı daha iyi olduğundan dolayı Huawei MatePad 11.5S alırdım.

Cicikuşs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Öztürk
Ben ipad alarak şansımı denedim valla alanlara hayırlı olsun bu da güzel ürün tabii ki :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,602
Üyeler
160,858
Son üye
Furkan.Bz
Top Bottom