🔥İndirim Yeni Huawei Matepad 11.5 Papermate 8-256GB (KLAVYE+KALEM)🔥14.999TL

attığınız tablette güzel zaten honor huaweinin markası google sorununu o markayla çözüyor gibi bir şey. Ben uğraşamam diyorsan honor al geç üzmez.

ama klavyesi yok kendisine özel ve kalemi piyasada zor bulursun honorunda eksileri bunlar. İşlemci konusunda honor yokeder diyorsan klavye ihtiyacım yok al.
Teşekkürler hocam, sağ olasın 🙋🏻‍♂️

kendi sitesinde detaylı şekilde özellikleri mevcut buyurun https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-2025/specs/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o beyaz uc meselesi nedir benim şeffaf uç harici kaybettim şuan şeffaf ucu kullanıyorum ne gibi sorun çıkar
daha iyi hissiyatlı diyebilirim hocam, beyaz uç papermatte için nedense daha uygun geliyor bana. ha birde beyaz uç bence daha yumuşak daha az sesli geliyor kısaca normal kalem gibi diyebilirim. kişiden kişiye göre değişir tabii bu.

daha iyi hissiyatlı diyebilirim hocam, beyaz uç papermatte için nedense daha uygun geliyor bana. ha birde beyaz uç bence daha yumuşak daha az sesli geliyor kısaca normal kalem gibi diyebilirim. kişiden kişiye göre değişir tabii bu.
kalemin ucunun çok hızlı eridiğini söyleyen tayfa var daha deneyimleyemedim. Kalem uçlarını temudan alacağım umarım aynı kalitede olurlar :D

kalemin ucunun çok hızlı eridiğini söyleyen tayfa var daha deneyimleyemedim. Kalem uçlarını temudan alacağım umarım aynı kalitede olurlar :D
üni başlamadı kullanma fırsatım çok olmadı, erime gibi bi durumu varsa huawei gibi bi marka için ironik bence.

Tablete boşa para vereceğinize huavei d16 laptop alın. 8gb olanını iş yeri için aldık. Şahane performansı var. Ekranı çok güzel, hoparlor çok iyi. Klavye harika, Windows android'den daha iyidir. Üstelik yanında tam veriimli bir makinen olur.

üni başlamadı kullanma fırsatım çok olmadı, erime gibi bi durumu varsa huawei gibi bi marka için ironik bence.
erimeden kasıt ucunun aşınması yani değişecek duruma gelmesi hocam yanlış anladınız :DD

s10fe bu fp ye yaklaşması için biraz ekmek yemesi lazım
valla ben samsung exynos işlemci almam. kullandığım telefon da tablet de samsung ama snapdragon işlemcili. cesaret edip kirin işlemcili alabilene helal olsun valla

valla ben samsung exynos işlemci almam. kullandığım telefon da tablet de samsung ama snapdragon işlemcili. cesaret edip kirin işlemcili alabilene helal olsun valla
snapdragon bu işin piri olmuş :D Ama diğerlerinide deneyecek adamlar lazım deniyorum şuanlık sorun gözükmüyor.

Klavye dışında önce çıkan bir özelliği yok zaten kalemin gelip gelmeyeceği de belli değil Pad V9 alır geçerim 1 aydır kullanıyorum çok memnunum canavar gibi.

Klavye dışında önce çıkan bir özelliği yok zaten kalemin gelip gelmeyeceği de belli değil Pad V9 alır geçerim 1 aydır kullanıyorum çok memnunum canavar gibi.
kalem geliyor honorda güzel tablet öneririm onuda.

Geri