Bir kere üretim hatalı gazsız gelmişti hbden. İadeyle uğraşmamıştım. Sırma indiriminde de zaten akmina almıştım, iptal edip bundan 5 koli aldım. Oradan 3...
Cof (chip on film) kaynaklı problem. Bir süre sonra yeşillikler sabitlenecek. Garantisi yoksa sabitlenene kadar kullanın. Panel değişimi akıllıca olmaz.
Çamaşır makinesi de midea. Makina çok sessiz ve kullanışlı. Tek eksiği çok uzun sürede yıkıyor olması ama su tüketimi çok çok düşük. Yaklaşık 1 haftadır...
O yaptığınız tp üzerinden tarama. Yalnızca o tp altındaki kanallar eklenir. Manual şebeke tarama ya da eskiden söylediğimiz kör tarama yapılması lazım...
Evet tam da dediğim gibi diseq c açık olmalı sizin ayarlarınızda. Bence en baştan başlamalısınız televizyonu sıfırlayın ve bana ekranları dm atın yardımcı...
Şebeke taramayı açık tutmayı unutmayın;
Manuel Kanal Kurulumu Adımları
Kumandanızdaki Settings (Ayarlar) tuşuna basın.
Ayarlar > Tüm Ayarlar > Kanal...
iç ünite 2 adet olursa dış üniteninde ebatı büyüyor. dış üniteyi takacağınız yerin uygun olup olmamasına baktırmanız şart gibi bir şey.12+12 iç ünite olursa...
Normalde viewsonic f/p odaklı ürünler çıkarır. Kalite ve dayanıklılık için optoma daha mantıklı bir tercihtir. Acer bildiğiniz gibi bu sıralamada en...