Özellikle "zamanında" projeksiyon sahibi olup tüm teknolojilerin aynı kalacağını düşünerek yapılan yorumlara istinaden bir kıyas örneği de ben vereyim...
Ben 49 yaşımdayım ve ilk projeksiyonumu 2002 yılında aldım. Projeksiyon nesillerini de TV nesillerini de gayet iyi bilirim teknoloji meraklısı biri olarak...
1800 lira yazdığınız ürünler amazonda 1200 1400 e satıldı geçen indirimde amazonda
7m serisinden 2 tane var bende günlük kullanıyorum
sahte değiller ve...
Firmalar, Bayilerini korumak için kendi sitelerinde daha pahalıya ürün satarlar genelde. Sezon sonu stok değişimi falan yapmak istediklerinde kampanya...
Adidasın kendi internet sitesinde outlet v.b. kategorilerde benzer fiyatlar sürekli var. Açıkçası marka kendi sitesi de olsa bayi fiyatlarını domine edecek...
Bu soğutucuların kanal sayısını 2 ile çarpıp yazmaya da iyice alıştılar. 3 borulu arkadaş 3.
Görselde doğru dürüst görünmediği için hata yaptım. 6 boruluymuş.
Hem ddr5 hem lga1700 olması handikap mı yoksa ben mi çok eskidim. Kendimden örnekle i5 12400f işlemciyle ddr5 çalıştırmam ne gibi br performans etkisi...
Ani yüksek akım çeken şeyler kettle, klima, saç kurutma vb olmadıkça sıkıntı olmaz. 4070 super ekran kartlı pc, 2 monitor 27 inc ve 2+1 hoparlör ne bileyim...