slowfood isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Hp Dhe-8005 Siyah Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 736 TL

Bu firma geçtiğimiz günlerde creative aurvanayı da satmıştı. Muhtemelen bir yerden stokta kalanları buldular, piyasada eritiyorlar. O kulaklıklarda 2018 di diye hatırlıyorum.
  2. S

🔥İndirim - Teşhir - LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7.496tl

BOE 1000:1 kontrast, ADS Panel Wled (Dled değil) 400 cd/m2 parlaklık Antiglare, hard coating var.
  3. S

❌İndirim Bitti! Rampage Crimson Cr25r300f 25" 1 Ms Full Hd Ips 300 Hz Oyuncu Monitörü 5000 TL

TCL' den hazır panel alıp sadece kasayı tasarlama işi varken onu bile düzgün yapmayıp sırf aydınlatma yüzünden panelin yanmasını sağlamak. Gerçekten büyük başarı. Antiglare ve sert kaplama da mevcutmuş panelde. Ancak 1000:1 kontrast oranı çokta çekici değil.
  4. S

🔥İndirim Philips 5000 Serisi 11in1,Erkek Bakım Seti 1.824 TL

Serinin birinde uzun sürede şarj oluyor, çok çabuk şarjı bitiyor demişlerdi. 5000 serisi mi 7000 serisi mi hatırlayamadım.
  5. S

❌İndirim Bitti! Amazonda Adidaslarda 500 600 700 E Ayakkabılar

Bir tane ownthegame yakaladım bizim oğlana 33.5 1054 TL ye teşekkürler.
  6. S

Ugreen M.2 Nvme SSD Kutusu (10gbps) - 1545 TL

Şununla farkı marka haricinde nedir? https://amzn.eu/d/04TGFC2c Böyle birşeye ihtiyacım var ancak 1.5 2k rakamlar bu tarz birşeye fazla gibi geliyor bana.
  7. S

North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

Resmen olsun diye koymuşlar rgb yi. Olmasa da gayet olur.
  8. S

🔥İndirim ❗Popeyes Popchicken, Tavuk Burger Kaçmaz Menü 600 Yerine 340 TL❗

Zaten dışında ekmek kadar kaplama olan tavuğu bir de ekmek arasında menü yapma işini bir türlü anlayamadım. Popeyestan sadece kova menü alıyorum. Dipnot: Patsoyu da hiç yemedim. Onu da anlayamıyorum.
  9. S

🔥İndirim Viewsonic X2 -4k HDR Çözünürlüklü Projeksiyon Cihazı 61.999,00 TL

Özellikle "zamanında" projeksiyon sahibi olup tüm teknolojilerin aynı kalacağını düşünerek yapılan yorumlara istinaden bir kıyas örneği de ben vereyim; kırmızı led de led (Light Emitted Diode) mavi led de led (Mi acaba)...
  10. S

❌İndirim Bitti! Adidas Koşu Ayakkabıları 1500-2000tl

Adidasın kendi internet sitesinde outlet v.b. kategorilerde benzer fiyatlar sürekli var. Açıkçası marka kendi sitesi de olsa bayi fiyatlarını domine edecek şekilde fiyat düşürmez. Bu modeller özelinde konuşursam söz konusu modeller genel olarak mükemmel kalitede değil. Hatta markanın terrex v.b...
  11. S

🔥İndirim Reebok Anes Run 3 Erkek Gri Koşu Ayakkabısı 1481 TL

Valla isim hakkı ziylan gruba geçtiğinden beri eskisi gibi güvenemiyorum markaya.
  12. S

🔥İndirim Snowman T6 Ultra 🔥 1.139 TL 🔥 Old But Gold

Yaa işte benim nevrimi döndürüp üstü çizili yazıyı yazmama sebep konu o. :kekw:
  13. S

🔥İndirim Snowman T6 Ultra 🔥 1.139 TL 🔥 Old But Gold

Bu soğutucuların kanal sayısını 2 ile çarpıp yazmaya da iyice alıştılar. 3 borulu arkadaş 3. Görselde doğru dürüst görünmediği için hata yaptım. 6 boruluymuş.
  14. S

Gıgabyte B760m Aorus Elıte Wıfı6e Lga1700 Ddr5 6999tl

Hem ddr5 hem lga1700 olması handikap mı yoksa ben mi çok eskidim. Kendimden örnekle i5 12400f işlemciyle ddr5 çalıştırmam ne gibi br performans etkisi yaratır ki?
Geri