Ekran kartının ayna sacı uçları anakartın yeşil kenar çizgisi ile kasa sacı arasına girecek. Dışarıya çıkartmaya çalışıp takarsanız sol taraf sürekli havada kalır. O şekilde deneyin. Sacın cep gibi görünen bölümüne çıkarmayın.
Her zaman aynı çok ince olduklarını düşünen hesapçılar. Arkadaş sıvı soğutma ile vermediğin sistemin görseline KOYMA sıvı soğutmalı görseli. Bir zahmet efor sarfette sattığın sistemi bir kere topla görselini al.
Bence açılı bakıştan dolayı sıkıntı olabilir.
Markanın (Tam hatırlamıyorum.) belki de aynı modelini geçen sene ciddi fiyat farkıyla (6000 civarıydı ama o 27 olabilir.) bir arkadaşa aldırdım. Ancak renkler, ghosting, ışık sızması yönlerinden panel kalitesini beğenmedim. Rakam ciddi uygun ama...
Bence açılı bakıştan dolayı sıkıntı olabilir.
Markanın (Tam hatırlamıyorum.) belki de aynı modelini geçen sene ciddi fiyat farkıyla (6000 civarıydı ama o 27 olabilir.) bir arkadaşa aldırdım. Ancak renkler, ghosting, ışık sızması yönlerinden panel kalitesini beğenmedim. Rakam ciddi uygun ama...
Ben telefonu cebime çok fazla koyup çıkardığım için o oluyor. Ancak bende telefon uzaklaşırsa güvenlik aktifleşsin benzeri bir ayar açık. O yüzden zaman zaman güvenlik önlemi olarak o moda geçip yüz tanıma, parmak izini devre dışı bırakıp sos ekranına geçerek sadece ekran desen kilidine düşüyor...
Stabil sürüm geldi. Beta programına (Kendi adıma söylüyorum.) katılmamıştım. Muhtemelen bugün yarın size de gelir. Dilerseniz ayarlardan ara ara kontrol edin.
Hepimize hayırlı olsun. Cihazı almadan hemen önce 2026 ilk çeyrek bilgisini paylaşmıştım. Bugün gündüz evdekilere (Onların cihazları Samsung) sizin güncellemeler geldi, bizi atladılar sanırım dedim, akşamına bize de geldi.
Aynen öyle. Tak çıkar yapılırken port bacakları bir kopuyor, ondan sonrası sinir harbi. (Sabit takılan yerde belki ihtiyaç olmaz tak çıkar ama yine de gerekebilir.)