Bu firma geçtiğimiz günlerde creative aurvanayı da satmıştı. Muhtemelen bir yerden stokta kalanları buldular, piyasada eritiyorlar. O kulaklıklarda 2018 di diye hatırlıyorum.
TCL' den hazır panel alıp sadece kasayı tasarlama işi varken onu bile düzgün yapmayıp sırf aydınlatma yüzünden panelin yanmasını sağlamak. Gerçekten büyük başarı.
Antiglare ve sert kaplama da mevcutmuş panelde. Ancak 1000:1 kontrast oranı çokta çekici değil.
Şununla farkı marka haricinde nedir?
https://amzn.eu/d/04TGFC2c
Böyle birşeye ihtiyacım var ancak 1.5 2k rakamlar bu tarz birşeye fazla gibi geliyor bana.
Zaten dışında ekmek kadar kaplama olan tavuğu bir de ekmek arasında menü yapma işini bir türlü anlayamadım. Popeyestan sadece kova menü alıyorum.
Dipnot: Patsoyu da hiç yemedim. Onu da anlayamıyorum.
Özellikle "zamanında" projeksiyon sahibi olup tüm teknolojilerin aynı kalacağını düşünerek yapılan yorumlara istinaden bir kıyas örneği de ben vereyim; kırmızı led de led (Light Emitted Diode) mavi led de led (Mi acaba)...
Adidasın kendi internet sitesinde outlet v.b. kategorilerde benzer fiyatlar sürekli var. Açıkçası marka kendi sitesi de olsa bayi fiyatlarını domine edecek şekilde fiyat düşürmez. Bu modeller özelinde konuşursam söz konusu modeller genel olarak mükemmel kalitede değil. Hatta markanın terrex v.b...
Bu soğutucuların kanal sayısını 2 ile çarpıp yazmaya da iyice alıştılar. 3 borulu arkadaş 3.
Görselde doğru dürüst görünmediği için hata yaptım. 6 boruluymuş.
Hem ddr5 hem lga1700 olması handikap mı yoksa ben mi çok eskidim. Kendimden örnekle i5 12400f işlemciyle ddr5 çalıştırmam ne gibi br performans etkisi yaratır ki?