Özellikle "zamanında" projeksiyon sahibi olup tüm teknolojilerin aynı kalacağını düşünerek yapılan yorumlara istinaden bir kıyas örneği de ben vereyim; kırmızı led de led (Light Emitted Diode) mavi led de led (Mi acaba)...
Adidasın kendi internet sitesinde outlet v.b. kategorilerde benzer fiyatlar sürekli var. Açıkçası marka kendi sitesi de olsa bayi fiyatlarını domine edecek şekilde fiyat düşürmez. Bu modeller özelinde konuşursam söz konusu modeller genel olarak mükemmel kalitede değil. Hatta markanın terrex v.b...
Bu soğutucuların kanal sayısını 2 ile çarpıp yazmaya da iyice alıştılar. 3 borulu arkadaş 3.
Görselde doğru dürüst görünmediği için hata yaptım. 6 boruluymuş.
Hem ddr5 hem lga1700 olması handikap mı yoksa ben mi çok eskidim. Kendimden örnekle i5 12400f işlemciyle ddr5 çalıştırmam ne gibi br performans etkisi yaratır ki?
Eğer 0 sektöründe bir hasar yoksa ve donanımsal olarak bir arıza yoksa (Sonuçta flash yapısında dolayısıyla yazma ömrü dolması sorunu v.b.) yazacaktır.
Başka bir sisteme ikinci disk olarak takın. Minitool partition wizard uygulaması ile diski tamamen kaldırıp yeniden partition table oluşturun. Ya da tamamen ham halde bırakın, partition table oluşturmayın, direkt windows kurulumu yapın, boot sektörüyle birlikte dosya sistemini kurulum halletsin.
Hayır anlaşmadık. Aşağıya bir önceki mesajınızın alıntısını ekliyorum;
Önce armut tanımını kullanıp ardından sanki biz hatalı bir tanım yapmışız gibi hayır ben karpuz dedim diye yüzeye çıkma tavrından her ortamda sıkıldım. Tabii ki sayfadaki tüm yazılanları okuyan herkes aynı sonuca varacaktır...