Sanırım ben yanlış anlattım. Birden fazla sistemin kaynaklarını tek noktada toplamakla ilgili verimli bir sistem bulamadım. Onun için bir paylaşım rica etmiştim. Yoksa niyetim "Armut piş, ağzıma düş" değil ki onu yapanları da özellikle sevmem zaten. İşin köle kısmı, konfigürasyonu (<Bu sefer...
Öyle bir sistemin çalışır halini (Komfigürasyonu çok uzun sürmeyen) paylaşabilirsen sırada ben varım. Yaklaşık bir 10 sistemle yapmayı planlıyorum. :kekw:
Açıkçası 9999 TL iken ben aldım. Mevcut haliyle 4060ti civarında saf güce sahip. Sürücü desteği konusunda söylenenler doğru olabilir ancak yine de belirli bir süre destek verip güncel oyunlara uyumluluk sağlayacaklardır diye düşünüyorum. Hele ki asrock v.s. gibi referans tasarım dışı modellerin...
Adidas bazı serilerinde continental taban kullanıyor. O yüzden belirteyim dedim. Terrex lerin de bazı modellerinde var.
Not; Ben de Araçta Ultra Contact 2 kullanıyorum. :kekw:
Daha önce şubatta 1064 TL gibi rakamları görmüş. Ama numara v.b. bilgisini göremedim. Renkte çok hoş gelmedi ama, dileyene;
https://amzn.eu/d/0amo3ewi
Güncelleme: An itibariyle fiyat 2906 TL olmuş.
Birebir aynı mıdır acaba kinder buenonun içiyle? Gerçi sormak için geç kaldım, aldım bir tane, hiçbirşey yapamazsak yaş pasta yaparken tat olarak kullanırız. Teşekkürler.
Oğlum nostaljik teknolojik araçlara çok meraklı. Evde eski bir kulaküstü kablolu kulaklık vardı. Onun yerine aldım, bence çok sevinecek. Konu sahibine teşekkürler.