Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Ekran kartımı takamıyorum

Ekran kartının ayna sacı uçları anakartın yeşil kenar çizgisi ile kasa sacı arasına girecek. Dışarıya çıkartmaya çalışıp takarsanız sol taraf sürekli havada kalır. O şekilde deneyin. Sacın cep gibi görünen bölümüne çıkarmayın.
  2. S

✨ N11 & İncehesap Peşin fiyatına 9 Taksit! Kampanyası ✨

Her zaman aynı çok ince olduklarını düşünen hesapçılar. Arkadaş sıvı soğutma ile vermediğin sistemin görseline KOYMA sıvı soğutmalı görseli. Bir zahmet efor sarfette sattığın sistemi bir kere topla görselini al.
  3. S

WARP WP27-B 27 inç 165 Hz 1 ms Curved RGB FHD Gaming Monitör Siyah 3999 TL

Bence açılı bakıştan dolayı sıkıntı olabilir. Markanın (Tam hatırlamıyorum.) belki de aynı modelini geçen sene ciddi fiyat farkıyla (6000 civarıydı ama o 27 olabilir.) bir arkadaşa aldırdım. Ancak renkler, ghosting, ışık sızması yönlerinden panel kalitesini beğenmedim. Rakam ciddi uygun ama...
  4. S

🔥İndirim WARP WP24-B 23.8 inç 165 Hz 1 ms Monitör 2.999₺

Bence açılı bakıştan dolayı sıkıntı olabilir. Markanın (Tam hatırlamıyorum.) belki de aynı modelini geçen sene ciddi fiyat farkıyla (6000 civarıydı ama o 27 olabilir.) bir arkadaşa aldırdım. Ancak renkler, ghosting, ışık sızması yönlerinden panel kalitesini beğenmedim. Rakam ciddi uygun ama...
  5. S

🔥İndirim Schafer Thermochef XL Airfryer 1399 TL (artık 1499 TL)

Aynı kanalların reklam kuşaklarında da bar bar aynı cihazların reklamları. :kekw:
  6. S

Samsung 24" 120 Hz 5 ms IPS Monitör 2400 TL (Eğitim İndirimi)

Bunun için mi 8 aylık konuya hort. :mad:
  7. S

🔥İndirim Thrustmaster F1 Yarış Direksiyonu 12.349 TL - Son 1 Yılın En İyi Fiyatı

Pxn in kitlerini düşününce hala mantıksız pahalı geliyor.
  8. S

🔥İndirim DARK AKVARYUM KASA 2099TL

Bu biraz semi space conf. Amuda kalkmış versiyon olmuş. :)
  9. S

❌İndirim Bitti! 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

Ben telefonu cebime çok fazla koyup çıkardığım için o oluyor. Ancak bende telefon uzaklaşırsa güvenlik aktifleşsin benzeri bir ayar açık. O yüzden zaman zaman güvenlik önlemi olarak o moda geçip yüz tanıma, parmak izini devre dışı bırakıp sos ekranına geçerek sadece ekran desen kilidine düşüyor...
  10. S

Stabil sürüm geldi. Beta programına (Kendi adıma söylüyorum.) katılmamıştım. Muhtemelen bugün yarın size de gelir. Dilerseniz ayarlardan ara ara kontrol edin.
  11. S

Hepimize hayırlı olsun. Cihazı almadan hemen önce 2026 ilk çeyrek bilgisini paylaşmıştım. Bugün gündüz evdekilere (Onların cihazları Samsung) sizin güncellemeler geldi, bizi atladılar sanırım dedim, akşamına bize de geldi.
  12. S

🔥İndirim Vatan OEM PAKETLERDE YÜZDE 15

Bir an şunu görünce acaba alınır mı diye baktım. Fiyat hatası v.b. aldırmıyor. :kekw:
  13. S

🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %50 İNDİRİM

Bence monarch ile kıyaslanmaz. Direkt monarch ı tavsiye ederim.
  14. S

🔥İndirim 🔥Head & Shoulders Kepek Şampuanı 800ML 186 TL🔥

Şişesi de lazım oluyordu çok iyi oldu, teşekkürler.
  15. S

🔥İndirim Imilab C21 2.5K 360 İç Mekan Güvenlik Kamerası Beyaz 🔥 999₺ ( Dip Fiyat )

Aynen öyle. Tak çıkar yapılırken port bacakları bir kopuyor, ondan sonrası sinir harbi. (Sabit takılan yerde belki ihtiyaç olmaz tak çıkar ama yine de gerekebilir.)
  16. S

🔥İndirim Lipton Bitki Çaylarında 2 Al 1 Öde

Poşet değilde bambu çay denebilir. Bizdeki benzetme arzusu yüzünden tek kullanımlık çayların adı klorak gibi poşet çay kaldı. Tabii firma bile ambalaja eşek kadar poşet çay yazarsa başka birşeyde beklenmez. O dış kap bambu liflerinden yapılır, o yüzden herhangi bir poşetin dayanamadığı sıcaklık...
  17. S

Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

Bir baktım ama ultrada da base gövde de v10 pro yazıyor, ultra olayı setin ismi mi acaba? (Cahilliğimi mazur görün.)
  18. S

🔥İndirim 8 GÜN DEVAM EDEN HAVİT İNDİRİMİ

İndirim de hikaye. TWS984 Kulaklık 499 TL %44 indirim görünüyor. Şimdi trendyoldan 399 a aldım. (Neden aldın derseniz oğlan şarj göstergeli kulaklık istiyordu, en uygun alternatif buydu.)
  19. S

Yardım Kurulum ücreti ödeme ve düşük hız sorunu

Kurulum sözleşmesi mutlaka vardır. Ancak bir taraftan şöyle bir içtihati durum söz konusu "Tüketiciyi ve veya sözleşme taraflarını kazanılmış haklarından mahrum bırakacak, yasalarla bağdaşmayan sözleşme maddeleri geçersiz sayılır." Burada da şu devreye giriyor, onların kendilerine bu bedeli HAK...
  20. S

Yardım Kurulum ücreti ödeme ve düşük hız sorunu

Arkadaş adam sevmenin türlü yollarını buldular, bir de kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Kurulum için gönderdikleri ekibe yol ücretiyle beraber 150 TL yi çok görürler, gerisi cukka. Kullanıcı işten anladığı zamanda "Yaptığınız doğru değil." Madem bilgin var, yaptığının neden doğru olmadığını da...
Geri