Hayır anlaşmadık. Aşağıya bir önceki mesajınızın alıntısını ekliyorum;
Önce armut tanımını kullanıp ardından sanki biz hatalı bir tanım yapmışız gibi hayır ben karpuz dedim diye yüzeye çıkma tavrından her ortamda sıkıldım. Tabii ki sayfadaki tüm yazılanları okuyan herkes aynı sonuca varacaktır...
Yorumu ben mi yanlış okudum diye gidip bir daha okudum. Ürünün montajını yapıp deneme yapmamışlar, ürünün ayağını takacak yer yok, takılmıyor yazmış. Monte edip göndermemişler dememiş.
Hepsini bir kenara geçtim de neden hep işitme cihazı beji ile ahşaptan bozma atık rengi koyusu kullanılıyor çözemedim. Tamamen derinine dalmadım ama başından beri noctuaya bu yüzden ısınamadım. (Fiyatı da etken tabii ama bir de bu var.)
Diski aktif kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok ve dram var. Güncel fiyatı 10k
1778950631
Siz ne kadara arıyorsunuz? İhtiyaç varsa dm den yardımcı olabilirim.
Konudaki gamepadde switch desteği ve gyro zaten mevcut. Switch 2 ekstra bir şey gerektirmiyorsa daha önce söyledikleri gibi bu, gamepower force, easy smx15, aolion hep aynı. Alınabilir.
Sanırım ben yanlış anlattım. Birden fazla sistemin kaynaklarını tek noktada toplamakla ilgili verimli bir sistem bulamadım. Onun için bir paylaşım rica etmiştim. Yoksa niyetim "Armut piş, ağzıma düş" değil ki onu yapanları da özellikle sevmem zaten. İşin köle kısmı, konfigürasyonu (<Bu sefer...
Öyle bir sistemin çalışır halini (Komfigürasyonu çok uzun sürmeyen) paylaşabilirsen sırada ben varım. Yaklaşık bir 10 sistemle yapmayı planlıyorum. :kekw: