🔥İndirim Yeni Huawei Matepad 11.5 Papermate 8-256GB (KLAVYE+KALEM)🔥14.999TL

arkadaşlar huawei matepad 11.5S e sahibim tek kelime efsane tablet 0 sıkıntı google servisleri hepsi sorunsuz YEREL bir şekilde indirilebiliyor hepsinden bildirim alabiliyorum şuana kadar sorun yaşamadım sorularınızı yazabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lansmana özel fiyat yeni çıkan bir ürün

Huawei Yeni (2025) MatePad 11.5" PaperMatte 8GB 256GB Tablet + Klavye + Kalem 🔥(14.999₺)

Huawei Yeni (2025) MatePad 11.5" PaperMatte 8GB 256GB Tablet + Kılıf ! 🔥(10.999TL)

Huawei Yeni (2025) MatePad 11.5" 8GB 128GB Tablet 🔥(9.990₺) (papermate değil hediye yok)

16k kendi sitesinde var 2-3 hafta önce 15k dı fiyatı bu yeni bir indirim değil bayadır var

Super genius kardeşim kalem yok diyorum, inatla kalem var incele diyorsun, inceledimde yazdım zaten, keşke sende az şakadan falan bi inceleseydin😀
zortlamışsın biraz adamın indirimi doğru :D

arkadaşlar huawei matepad 11.5S e sahibim tek kelime efsane tablet 0 sıkıntı google servisleri hepsi sorunsuz YEREL bir şekilde indirilebiliyor hepsinden bildirim alabiliyorum şuana kadar sorun yaşamadım sorularınızı yazabilirsiniz.

16k kendi sitesinde var 2-3 hafta önce 15k dı fiyatı bu yeni bir indirim değil bayadır var
Ustam mesele kendi sitesinde 16bin olması değil hepsiburadanın 6 taksi avantajı ve 15bine vermesi hepsiburada da yeni çıktığı için lansman fiyatından veriyor huawei o kampanyayı bitirdi hepsiburada başlattı.

s10 fe daha iyi ya

s10 fe daha iyi ya
s10fe bu fp ye yaklaşması için biraz ekmek yemesi lazım

Klavyesi yok ve 17bin diye biliyorum
2-3 yıl ömrü var samsung amiral olmayan versiyonların :D 3 yıllık deneyimimle sabit

Alacaklara bilgi fiyatı ultra mega indirim değil ama güzel fiyatı var kalitesine gelecek olursak harbi apple gibi kaliteli ürün yapıyor. Huawei bazı konularda daha iyi diyebilirim.

Klavyesi yok ve 17bin diye biliyorum
yani gülme emojisi atma sebebinizi anlayamadım fiyat olarak yakınlar klavye derseniz sadece bir aksesuar işlemci olarak yazılım olarak samsung daha önde aynı şlekilde boyut batarya oranı olarakda samsung önde 30hz için değiceğini sanmıyorum ki samsungun kalem vb şeytlerde çok daha iyi olucağını düşünbüyorum tecrübe olarak samsung önde baya

s10fe bu fp ye yaklaşması için biraz ekmek yemesi lazım

2-3 yıl ömrü var samsung amiral olmayan versiyonların :D 3 yıllık deneyimimle sabit

Alacaklara bilgi fiyatı ultra mega indirim değil ama güzel fiyatı var kalitesine gelecek olursak harbi apple gibi kaliteli ürün yapıyor. Huawei bazı konularda daha iyi diyebilirim.
.

yani gülme emojisi atma sebebinizi anlayamadım fiyat olarak yakınlar klavye derseniz sadece bir aksesuar işlemci olarak yazılım olarak samsung daha önde aynı şlekilde boyut batarya oranı olarakda samsung önde 30hz için değiceğini sanmıyorum ki samsungun kalem vb şeytlerde çok daha iyi olucağını düşünbüyorum tecrübe olarak samsung önde baya
evet işlemci olarak öndedir doğrudur ama diğer dedikleriniz bakmadan yorum yapmışsınız gibi hocam.

1-Batarya olarak huawei 2100 Mah daha fazla ve büyük artı
2-ekran olarak 0.6 inch daha büyk
3- ekran teknolojisinde huawei yokeder
4- arayüz kullanış açısından daha iyi
5- kalem konusunda 2 tarafın kaleminide deneyimledim AÇIK ara Huawei parçalar
6- 2-3 yılda kasacak bir arayüze sahip değil sürekli güncelleme almıyor ama akıcılık konusunda gerçekten güzel firma.
7-Hayatımda ilk defa klavyeli tablet kullanıyorum ve diyeceğim tek şey tekrardan klavyesiz bir tablet eziyet gibi gelecektir bana.(kendi klavyesi oldugu için çok rahat , kaliteli ve bağlama derdi olmuyor nearlink teknolojisiyle otomatik bağlı kalıyor buda şarjı yemiyor gibi bir şey.

Son düzenleme:
evet işlemci olarak öndedir doğrudur ama diğer dedikleriniz bakmadan yorum yapmışsınız gibi hocam.

1-Batarya olarak huawei 2100 Mah daha fazla ve büyük artı
2-ekran olarak 0.6 inch daha büyk
3- ekran teknolojisinde huawei yokeder
4- arayüz kullanış açısından daha iyi
kusura bakmayın ama farklı modellere bakmışısz 2023 e bakmışım

batarya olarak güzel büyük ekran büyüklüğü olarak zaten büyük ama çerçeve oranını bulamadım ekran teknolojisi olarak ad var genel olarak elle tutulur teknolojhilerde samsung daha iyi arayüz tercih meselesi diyorum fiyatı kötü değilmiş ben eski modeline bakmışım düzelltiğiniz için sağolun

batarya olarak güzel büyük ekran büyüklüğü olarak zaten büyük ama çerçeve oranını bulamadım ekran teknolojisi olarak ad var genel olarak elle tutulur teknolojhilerde samsung daha iyi arayüz tercih meselesi diyorum fiyatı kötü değilmiş ben eski modeline bakmışım düzelltiğiniz için sağolun
estağfirullah olur normaldir bende huaweiyi ilk araştırışımda afallamıştım 2021 2022 değişik değişik modelleri var ama öğrenmek her zaman iyidir hocam.

Güncelde kullanıyorum kağıt gibi olup mat ekran olması çok iyi, not tutan ve öğrenciler için kalemli versiyonu almasını öneririm. Kalem hissiyatı normal kalem gibi geliyor. Ek olarak alacak olanlar kalem için beyaz ucu kullanmalarını öneririm papermatte için.

kendi sitesinde detaylı şekilde özellikleri mevcut buyurun https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-2025/specs/

Güncelde kullanıyorum kağıt gibi olup mat ekran olması çok iyi, not tutan ve öğrenciler için kalemli versiyonu almasını öneririm. Kalem hissiyatı normal kalem gibi geliyor. Ek olarak alacak olanlar kalem için beyaz ucu kullanmalarını öneririm papermatte için.
hocam o beyaz uc meselesi nedir benim şeffaf uç harici kaybettim şuan şeffaf ucu kullanıyorum ne gibi sorun çıkar

Ekler

• Screenshot_20250909_221249_com.brave.browser.webp
    Screenshot_20250909_221249_com.brave.browser.webp
    84.9 KB · Hit: 32
Hocam peki, Link: Honor V9 mu konudaki huawei mi?
attığınız tablette güzel zaten honor huaweinin markası google sorununu o markayla çözüyor gibi bir şey. Ben uğraşamam diyorsan honor al geç üzmez.

ama klavyesi yok kendisine özel ve kalemi piyasada zor bulursun honorunda eksileri bunlar. İşlemci konusunda honor yokeder. Klavye ihtiyacım yok diyorsan al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,469
Üyeler
183,125
Son üye
mamim
Geri