🔥İndirim Yeni Huawei Matepad 11.5 Papermate 8-256GB (KLAVYE+KALEM)🔥14.999TL

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
944

Ekler

• IMG_2146.webp
    IMG_2146.webp
    80.6 KB · Hit: 296
Dostum sen incelemeden paylaşmışsın belli, piyasayı bilsen bu fiyata klavye+kalemin imkansız olduğunu bilirdin.

Dostum sen incelemeden paylaşmışsın belli, piyasayı bilsen bu fiyata klavye+kalemin imkansız olduğunu bilirdin.
IMG_2149.webp

At gözlüğünü çıkarda bide burdan bak insanlrı baltalamak yerine işine bak bu piyasada yeni yokum sitesinde de kupon ile 15200 e düşüyor piyasaya hakim değilsin laga luga yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cahillik cidden başa bela

Bak ne güzel bir resim paylaşmışsın, Sadece tabletin stock olarak 4.5 Yıldız üzeri olan bir ürünün, bu fiyatlara rağmen 2 yıldızlarda olmasının sebebi ne olabilir sence? Biraz bunun üzerine düşün, cevabı kendiliğinden üstün Jedi hislerini gerek kalmadan bulacaksın zaten.

Bak ne güzel bir resim paylaşmışsın, Sadece tabletin stock olarak 4.5 Yıldız üzeri olan bir ürünün, bu fiyatlara rağmen 2 yıldızlarda olmasının sebebi ne olabilir sence? Biraz bunun üzerine düşün, cevabı kendiliğinden üstün Jedi hislerini gerek kalmadan bulacaksın zaten.
Hocam az önce eleştiri sebebin üründe kalem olmamasıydı şimdi balatalayacak başka bir konu mu buldun ajxnsıxj

Super genius kardeşim kalem yok diyorum, inatla kalem var incele diyorsun, inceledimde yazdım zaten, keşke sende az şakadan falan bi inceleseydin😀

Ekler

• 1000341510.webp
    1000341510.webp
    119.2 KB · Hit: 255
Super genius kardeşim kalem yok diyorum, inatla kalem var incele diyorsun, inceledimde yazdım zaten, keşke sende az şakadan falan bi inceleseydin😀
Hepsiburadanın kargolama hatası o destek ile yardımcı oldular arkadaşıma teslimat hatasından dolayı o şekilde.
Madem güvenmiyorsun bu fiyata kalem+klavye alınmayacağını söylüyorsun o zaman 200₺ farkla kendi sitesinden almanı tavsiye ediyorum n😂 (piyasası bu değilmişya güya supergenius)

Bu linkide detaylı inceleyip tablet+klavye+kalemin bu fiyatlarda olduğunu anlayabilirsin (800tlkuponunu da aktif et 😂)

IMG_2152.webp

Buda sorun farkedildikten sonraki değerlendirmeler 😂 bak bakalım kalem gitmiş mi

IMG_2153.webp

Daha fazla incelemen gerekiyor maalesef :/ @mcm33

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,285
Üyeler
183,089
Son üye