laptop işlemcisi için daha önce mx6 kullanmıştım fena değildi sadece çok zor sürülüyordu kağıt gibi oluyordu sevmedim daha önce eski kasalı pcimde mx4...
20 gün staj yapıcam zorunluluk tamamda arkadaş 1 gün resmi tatile geliyor diye stajı kabul etmemek ne demek ya sakaryada 2 yıllık bi bölüm okuyorum staj...
ben günde en az ortalama 10 saat pcdeyimdir şuan hawk fab serisinden bi koltuğum var 2 senedir kullanıyorum kardeşime vermeyi düşünüyorum çünkü artık bana...
14t nin pro modelini kullaniyorum gayet memnunum 2. senemi doldurdum 14t ile 14t pro arasinda devasa farklar yok hizli sarj kablosuz sarj gibi minik seyler...
Forumda konu acmadım tamamen kendi arastirmamla aldım hp victus ta sensör sorunu varmış asus msj da ekran kartı watt değeri dusuk olduğundan çok performans...
Birde gidip yeni ankarta eski Anakart taki soğutma bloğunu koymuşlar içine koyduğum not bile açılmadan geri geldi ilgilenmeden baktıkları o kadar bariz ki...
Benim 3 4 sene önce babama verdiğim Asus X550V laptop vardı. Onunda fanları bozulmuştu düşün 2013 model cihaz. Bu videodaki ile aynı sesi çıkarıyordu eğer...