Sakarya Üniversitesi'nde web tasarımı ve programlama okuyorum stajım 10 gün içinde biticek evrak aşamasından sonra mülakat aşaması var ne soruyorlar ne...
Lenovo'nun kronik sorunları ve BDH'ın işbilmezliği birleşince çıldırmamak elde değil. Touchpadler, LOQ kullanan kimi gördüysem arızalı, değiştirme talebinde...
Evet az önce dürümle söyledim ama bu sefer başka bir konumdaki şubeden yine bilgi fişi gönderdiler nota paketin içine muhasebe için geçerli olucak bir...
Yemek sepeti ile ilgili bi sorunum yok 7-10 gün içinde iletilecek diyor sorunum trendyolda fiş istiyorum 2 3 gün sonra iade geliyor yemeği yiyorum parası...
restoranlar nakit fiş kesip gönderiyor genelde. popeyes paketlerini ise genelde yemeksepeti kuryeleri getirmez. kendilerinin fiyuu diye bir sirketi var...
İşte sorunda orda göndermiyorlar fişi anlamıyorum notumu okumuyorlar napiyorlarsa bilgi fişi adlı bi fiş gönderiyorlar ama altında muhasebede geçersizdir...
Cimere şikayet yazmayın (ihbar dışında). Elektrik kesintileri için cimere yazı yazdık elektrik şirketi bize posta ile özür diledi lütfen bir daha böyle bir...
Teşekkürler Daha bu gün bişi söylemedim pazartesi dürümleden almıştım kupon ile 500 tl lik 2 durum 200 tl ye gelmişti bedavaya fiyatına geliyor diyordum...
Stajdayım yemek için yemek sepeti veya trendyol kullanıyorum şuana kadar toplasan 5 siparişim vardir 3 ünde fatura aldım sonradan talep acinca sorun olmadı...
Retro oyun platformu gog.com resmi olarak Türk lirasına ve yerel fiyatlandırmaya geçtiğini duyurdu !🔥
Platformların lirayı bıraktığı bu dönemde GOG babayı...
e ticarete girmek istiyorum 3d yazıcım var küçük bir fikrim var instagram da insanların satış yaptığını görüyorum bi arkadaşımda bu işlerle uğraşıyor onlada...