Arama sonuçları: *

1. The_efec

Laptop İşlemcisi İçin En İyi Termal Macun Seçimi

laptop işlemcisi için daha önce mx6 kullanmıştım fena değildi sadece çok zor sürülüyordu kağıt gibi oluyordu sevmedim daha önce eski kasalı pcimde mx4 kullanmıştım çok kolay sürülmüştü idealde sonuç vermişti şimdi param var diyorum ki paraya kıyıp...
  2. The_efec

Hesabı Cehennemden Kurtarma Yöntemleri

bu hesabı bu cehennemden nasıl kurtarırım seri taktik 4 maymunla nasıl başa çıkarım yan hesap falan yok bu hesap burdan çıkıcak arkadaş
  3. The_efec

Staj Tarihleri Sorunu ve Üniversitenin Tavrı

20 gün staj yapıcam zorunluluk tamamda arkadaş 1 gün resmi tatile geliyor diye stajı kabul etmemek ne demek ya sakaryada 2 yıllık bi bölüm okuyorum staj yapmam gerekiyor staj yeri buldum orda sorunum yok tarihi seçtim herhangi bi uyarı yada engel olmadan her şey çok iyi onay aşamasına geçti staj...
  4. The_efec

War thunder de sürekli açarken crash yiyorum

Dümdüz kapanıyor mu ekrana hata kodu rapor bişi geliyormu kapandıktan sonra
  5. The_efec

20-30 arası öneri telefon önerisii!!!

29.999 14t 12/512
  6. The_efec

Oyuncu Koltuğumu Ofis Koltuğumu daha rahat olur

ben günde en az ortalama 10 saat pcdeyimdir şuan hawk fab serisinden bi koltuğum var 2 senedir kullanıyorum kardeşime vermeyi düşünüyorum çünkü artık bana rahat gelmiyor bel yastığı kolçakları falan bildiğiniz iyi bi koltuk falan varmı?
  7. The_efec

14t nin pro modelini kullaniyorum gayet memnunum 2. senemi doldurdum 14t ile 14t pro arasinda devasa farklar yok hizli sarj kablosuz sarj gibi minik seyler var fp olarak 14t diger muadillerinden daha iyi bi konumda sen kamera performans uzun sure kullanim demissin uzun sure kullanimda samsung 7...
  8. The_efec

Ana Android Güncellemeleri 4 Nesil (Android 18'e kadar)2028 Güvenlik Yamaları (Security Patches) 5 Yıl Eylül 2029
  9. The_efec

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-14t.html https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-15t.html
  10. The_efec

Lenovo Laptop Garanti Süreci Deneyimim (GUNCELLENDI)

Hata bende ya modelleri karşılaştırırken en iyi performans hangisinde ise onu almışım hiç kronik varmı bakmamışım
  11. The_efec

Şimdi bi kontrol ettim hocam 2024 te 2 konu açmışım https://forum.donanimarsivi.com/konu/30000-TL'ye-hangi-laptop-daha-iyi.985722/ ve https://forum.donanimarsivi.com/konu/i5-13500h-mi-12450hx-mi.996810/
  12. The_efec

Forumda konu acmadım tamamen kendi arastirmamla aldım hp victus ta sensör sorunu varmış asus msj da ekran kartı watt değeri dusuk olduğundan çok performans eksiği varmış acer de pek öneren görmedi lenovonun bu modelinde kronik Anakart sorunu olduğunu aldıktan bir süre sonra öğrendim indirimde...
  13. The_efec

Birde gidip yeni ankarta eski Anakart taki soğutma bloğunu koymuşlar içine koyduğum not bile açılmadan geri geldi ilgilenmeden baktıkları o kadar bariz ki eğer sıfır ile degisirirseler satıcam paramı verirseler üstüne koyup kasa alicam paramı vermezlerse Amazon'dan para iadesi almayı denicem...
  14. The_efec

3500 TL Mouse Önerisi

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-ajazz-aj159-pro-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,981502657.html 2 yıldır kullanıyorum temudan almıştım gayet memnunum daha bi sorun yaşamadım
  15. The_efec

Ne oldu anlamadım sizce ne oldu?

voltaj dengesizliği olabilirmi?
  16. The_efec

Tekrarlayan Fan Sorunu ve İade Süreci Ne Yapmalıyım

Herkese merhaba, Laptopum geçtiğimiz ay sağ fanda meydana gelen bir arıza nedeniyle yetkili servise gitmişti (sürecin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz). Cihaz tamir edileli tam 1 ay oldu ve bugün, bir önceki sorunun ortaya çıktığı günle birebir aynı tarihte bu kez sol fanda aynı arızayı...
  17. The_efec

Yardım FP telefon önerisi net hangi telefon alınır kamerası önemli BÜTCE 30k 50k

Bugüne kadar kullandığım j7, note 8 , Note 10, Note 10 Lite, M31, A70 ve A51 gibi modellerin tamamında ikinci yıldan itibaren ağırlaşma, donanımsal bozulmalar ve pil sorunları yaşadım. Çevremden aldığım geri bildirimlere göre Samsung’un S ve FE serilerinin daha başarılı olduğunu biliyorum; ancak...
  18. The_efec

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote GK71 Pro RGB Yayıncı Mikrofonu 1000TL İNDİRİM!

Gk60 pro kullanıyorum 1.5 sene oldu bozulmaya başladı tuşuna basıyorum sert basmam gerekiyor mutelemiyor eskisi gibi yumuşak basışta ses kalitesi çalışmasında sorun yok şuanlık ama kablosu bozulmaya başladı nadir de olsa teması kopuyor algılamıyor pc havit gamepower gibi fp bi marka ama ömrü...
  19. The_efec

Yardım FP telefon önerisi net hangi telefon alınır kamerası önemli BÜTCE 30k 50k

Yazılım konusunda 1.5 senedir kullanıyorum daha bi sorun, yaşamadım belki 2 3. Senede yavaşlar bilmiyorum artık bunu zaman göstericek arkadaşın tek derdi kamera yazılımla pek ilgilenmiyor gibi 1773459260 Samsung larda kronik yazılım yavaşlaması yıllarca samsung kullandı çevrem son serileri...
Geri