Laptobumun işlemcisi acayip ısınıyor 12450hx alev alev yanıyor bildigin arc raiders ta 45w sabitledim 90 97 leri goruyor bana baya iyi bir termal macun lazım hazır almisken kardeşimin 5 yıllık giganyte 2060 inin termal macun, bakımınızda yapıyım diyorum varmı öneriler Thermal Grizzly ler iyi...
Gümrük durumu nedir en son 30 dolar sınırı vardı sonradan o kalkıcak falan dendi şuan yurt dışından herhangi bir şey alabilirmiyim ptm 7950 almak istiyorum ama son gümrük durumlarından bi haberim
laptop işlemcisi için daha önce mx6 kullanmıştım fena değildi sadece çok zor sürülüyordu kağıt gibi oluyordu sevmedim daha önce eski kasalı pcimde mx4 kullanmıştım çok kolay sürülmüştü idealde sonuç vermişti şimdi param var diyorum ki paraya kıyıp...
20 gün staj yapıcam zorunluluk tamamda arkadaş 1 gün resmi tatile geliyor diye stajı kabul etmemek ne demek ya sakaryada 2 yıllık bi bölüm okuyorum staj yapmam gerekiyor staj yeri buldum orda sorunum yok tarihi seçtim herhangi bi uyarı yada engel olmadan her şey çok iyi onay aşamasına geçti staj...
ben günde en az ortalama 10 saat pcdeyimdir şuan hawk fab serisinden bi koltuğum var 2 senedir kullanıyorum kardeşime vermeyi düşünüyorum çünkü artık bana rahat gelmiyor bel yastığı kolçakları falan bildiğiniz iyi bi koltuk falan varmı?
14t nin pro modelini kullaniyorum gayet memnunum 2. senemi doldurdum 14t ile 14t pro arasinda devasa farklar yok hizli sarj kablosuz sarj gibi minik seyler var fp olarak 14t diger muadillerinden daha iyi bi konumda sen kamera performans uzun sure kullanim demissin uzun sure kullanimda samsung 7...
Şimdi bi kontrol ettim hocam 2024 te 2 konu açmışım
https://forum.donanimarsivi.com/konu/30000-TL'ye-hangi-laptop-daha-iyi.985722/
ve https://forum.donanimarsivi.com/konu/i5-13500h-mi-12450hx-mi.996810/
Forumda konu acmadım tamamen kendi arastirmamla aldım hp victus ta sensör sorunu varmış asus msj da ekran kartı watt değeri dusuk olduğundan çok performans eksiği varmış acer de pek öneren görmedi lenovonun bu modelinde kronik Anakart sorunu olduğunu aldıktan bir süre sonra öğrendim indirimde...