inşallah sorunsuz sıkıntısız alırsınız artık. kabak tadı verdi olay. ben aldığım günden beri kullanıyorum ama 2. monitör olarak kullanıyorum sadece oyun...
Ekran yüzeyi parlak güzel. Görüntü zaten çok iyi. 2k ips monitör var 27 inch ikisi yanyana görüntü farkları net belli oluyor. Ama detayları ayarlar ile daha...
Benim ürün geldi arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. Beni de aradilar ben ürünü aldım sıkıyosa gelin geri alın dedim kadın da gülüyo ahdhhahhss Güle güle...
Bana iptal mesajı vs. gelmemesine rağmen şimdi aradılar. itopya gamerdan arıyoruz. Siparişinizde fiyat hatası oldu ama tarafınıza gönderilecektir vs. vs.
Ürünü satın alıp kullanan var mı ? Soğutma performansından memnun musunuz ? Soğutucu bloğuna bakınca çok ince yapılı gibi geldi bana. SFF gibi duruyor. Daha...
Şimdi UPS ile görüştüm mail gelmiş firmadan ben ilçede olduğum için aynı ürünün cuma günü teslim edileceği bilgisi verildi ama yarın Çanakkale merkezden...
Hatalı fiyat ayağına iptal edilecekmiş haber gelmiş müşteri memnuniyeti adına teslim edilecekmiş
sanırım burada uğraşan arkadaşlar işi komple çözdü elinize...