:D Sen buna sıcak fırsat diyorsan, neyse. Burası öneri kategorisi değil, monitör değerlendirme kategoriside değil, " Sıcak" fırsat kategorisi. Burada konu...
Sıfır monitör bilginizle yorum yapıyorsunuz. Bu monitör zaten 4K'lık monitör. Sıradan bir IPS monitör. Sıcak fırsat değil. Olmayan monitör bilginizle, size...
Ben zio fabric deep black kullanıyorum Ergonomik bir ofis koltuğu bulup almanı öneririm yatarak değilde dik oturup kullanacaksan oyuncu koltuğu cidden rahat...
Bunu kullanıyorum hem oyun hem normal kullanım için hoşuma gidiyor. Kendim ayarladım.
1779534326
Ek olarak şunu deneyebilirsin ilk aldığımda uzun bir süre...
genel olarak oyun için alacaksan gayet güzel bir kulaklık ses kalitesi normal kullanım için çok iyi değil ama eq ayarı yapınca cidden iyi oluyor. Şarjı...
Ergonomik ofis koltuğu öneririm güncel olarak zio fabric deep black kullanıyorum fakat sıradan mutfak sandalyesi daha rahat neredeyse (dik oturup kullanmak...
Ben yıllardır kaçak kullanıyorum tek sorunu telefon sürümü güncellenmiyor onun dışında bir sorun yaşamadım dirençli imei var bende. Tam hatırlamıyorum...
Hocam çözdüm windowstan ses efektine girin gelişmiş kısmından ayarları tek tek deneyin bende 16 bit 48k hz de sorun olmuyor.
Eğer normalde sorun yoksa sizin...
Yalanı sevmiyorum işine gelmiyor olabilir.
İlk yorumun: "Philips Evnia 24M2N3200S daha iyi bir opsiyon"
OK NE DAHA İYİ? : ver bize veriyi ver bize panel...
İnceleme falan ne laf cambazlığı yapıp çirkinleşmeye çalışıyorsun? iş örneklendirmeye gelirse tutar 215 değerlendirmeden 4.6 yıldız almış sen kimsin der...
Bu fiyatta tüm ürünlerin malzeme kalitesi bellidir ama iade sebebinde bir tane bile panel hakkında şikayet yokken bu fiyatta bir monitöre almayın demek...