Ben zio fabric deep black kullanıyorum Ergonomik bir ofis koltuğu bulup almanı öneririm yatarak değilde dik oturup kullanacaksan oyuncu koltuğu cidden rahat değil bana göre.
İlla oyuncu koltuğu alacaksan koltuk işide biraz kişiye bağlı söylediklerin ve benim zio dahil iyi modeller. Ölçülerine ve...
Bunu kullanıyorum hem oyun hem normal kullanım için hoşuma gidiyor. Kendim ayarladım.
1779534326
Ek olarak şunu deneyebilirsin ilk aldığımda uzun bir süre bunu kullandım.
4-4-2.5-2.5-2-2-2.7-2.5-1.6-1.6
genel olarak oyun için alacaksan gayet güzel bir kulaklık ses kalitesi normal kullanım için çok iyi değil ama eq ayarı yapınca cidden iyi oluyor. Şarjı falan mükemmel dedikleri gibi 120 saati veriyor gerçekten. tek sıkıntısı dongle'da çekim mesafesi çok düşük yani mutfağa falan gitmeyi bırak...
Ergonomik ofis koltuğu öneririm güncel olarak zio fabric deep black kullanıyorum fakat sıradan mutfak sandalyesi daha rahat neredeyse (dik oturup kullanmak için)
Ben yıllardır kaçak kullanıyorum tek sorunu telefon sürümü güncellenmiyor onun dışında bir sorun yaşamadım dirençli imei var bende. Tam hatırlamıyorum dirençsizlerde mi ne nfc kullanamama sorunu vardı galiba (emin değilim) Onun dışında normal telefon işte sadece sorun yaşadığında arkasında duran...
Hocam çözdüm windowstan ses efektine girin gelişmiş kısmından ayarları tek tek deneyin bende 16 bit 48k hz de sorun olmuyor.
Eğer normalde sorun yoksa sizin özel olarak yaptığınız bir eq ayarı varsa eq ayarında sorun olabilir.
Hocam dün zio fabric deep black elime geçti kendi yorumlarım şunlar.
Kurulum çok basit - görünüşü güzel - sıradan insan boyutundaysanız geniş koltuk bağdaş kurup oturabiliyorsunuz. Koltuktaki tek kötü nokta kol dayama sallanıyor biraz dandik duruyor onun dışında güzel bir ürün. Class 4 amartisör...
EQ ayarı ile alakalı değil default ayardada normalde kullandığım ayarda da yapmaya başladı. Apex Legends oynarken bütün karakter konuşmalarında oyun başlarken gelen seslerde ve bombaların sonlarında cızırtı var 2 hafta oldu alalı hiçbir sorun yoktu ses seviyesi ile de alakası yok %50 de...