Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

Hocam ben hazır stoktan aldım ona rağmen iade almıyorlar. Zaten sormuştum ama yapacak bir şey yok.
  2. E

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

Hocam dün zio fabric deep black elime geçti kendi yorumlarım şunlar. Kurulum çok basit - görünüşü güzel - sıradan insan boyutundaysanız geniş koltuk bağdaş kurup oturabiliyorsunuz. Koltuktaki tek kötü nokta kol dayama sallanıyor biraz dandik duruyor onun dışında güzel bir ürün. Class 4 amartisör...
  3. E

HyperX Cloud 3S cızırtı sorunu

EQ ayarı ile alakalı değil default ayardada normalde kullandığım ayarda da yapmaya başladı. Apex Legends oynarken bütün karakter konuşmalarında oyun başlarken gelen seslerde ve bombaların sonlarında cızırtı var 2 hafta oldu alalı hiçbir sorun yoktu ses seviyesi ile de alakası yok %50 de...
  4. E

Online Fps Oyunu Önerisi Lazım

çok zorlanırsın başlarda ama apex legends.
  5. E

Hangisi daha mantıklı (spor)

bu gerçekten fuhuş bir fiyat. Bu ne iş yapıyorsunuz merak ettim :D
  6. E

❌İndirim Bitti! UCUZA RAM 12 BİN TL - 32GB ALMAK İSTEYENLERE!

bedava resmen hemen çektim 2 tane tesekkurler :love:
  7. E

Frame Generation 6X Mükemmel Çalışıyor!

keşke benim 6700xt de de çalışsa :D
  8. E

O5.5-6 k bütçeye monitör önerisi

mag 244f bu bütçede en iyisi.
  9. E

Öneri 4 K Civarı Bütçede Koltuk Önerisi

hocam amartisörün class 4 ayakların metal olduğundan emin olun.
  10. E

Hocam o yüzden biraz bekleyin bütçeyi arttırın diyeceğim ama 15k lık koltuk alıp memnum kalmayanda çok insan var değişik bir mesele koltuk meselesi :D Ama yinede dediğim gibi bütçe arttırın.
  11. E

Hocam şunu alabilirsin biraz çıkarsan...
  12. E

3000-4000 bin arası kablosuz kulaklık önerisi

Güzeldi hocam. amazon ve hepsiburada hariç kulaklık iade alınmıyor genel olarak hatta sorun yoksa amazon ve hb de almayabilir hijyenik ürün olarak geçiyor çünkü. Zamanında bu iade konusu yüzünden blackshark v2 yerine dip ses sorunlu gamepower jine kalmıştım
  13. E

3000-4000 bin arası kablosuz kulaklık önerisi

mchose v9 bakabilirsiniz eq ayarından anlıyorsanız. Yoksa çöp aldım iade ettim. ben biraz sorunlu gördüm atk n9 ultrayı ama bi bakın benim gibi sorunlu görmezseniz alınır. s9 şarj süresi çok kısa diye direkt elemiştim. rengini sorun etmezseniz mchose x9 olabilir yanında kumaş ped ve deri ped ile...
  14. E

Kendi termal macunumuzu yapma

hocam termal macundan sonra ram de üretir misin malum fiyatlar çok yüksek şöyle bi 1 kere 128gb ram üretsek ölene kadar yeter.
  15. E

42K laptop önerisi lazım

Arkadaşımda temiz Monster Tulpar T7 v20.6.2 var 42K ya satıyor. Bu fiyata daha iyi bir seçenek var mı? Oyun için alınacak.
  16. E

Öneri Çalışma Koltuğu 5000₺

seduna mobilya öneriliyordu genel olarak bi göz atabilirsiniz.
  17. E

Yardım Adini unuttugum oyun

Hocam rehber için teşekkür ederiz
  18. E

5000-5800TL arası monitör önerisi

Ne demek.
  19. E

5000-5800TL arası monitör önerisi

Hocam 24 gayet ideal 1080p için 1080p monitörde 27 alırsan görüntü daha kötü olur ekranı uzaklaştırınca çok farkedilmiyor diyor bazıları ama şahsen tercih etmem. Tabii rekabetçi oynamıyorum sürekli dizi film izliyorum hikayeli oynuyorum falan dersen alınabilir ama ben almam almadım da.
Geri