🔥İndirim Koşş Huawei Matepad 11.5” 6GB 128GB Tablet 🔥6.499₺

Sen böyle size ne yazarsan, sana da sana ne yazarlar, seni ne ilgilendiriyor.
Kimse sana para vermiyor, indirim konusu açmak zorunda değilsin, birine yaranmaya çalıştığını düşünüyorsan da o beni ilgilendirmez. Konu başlığını özenle belirleyin yazıyor. Ürün adıyla fiyatını yazarsın basit bir şekilde. Ürünün adını, fiyatını, linkini paylaşmıyorsunuz artık böyle böyle.

Sürekli sürekli yapıyorsun, düzgün bir şekilde yazma da yok...
olayla bağlantı kurmaya çalışma forumun sahibi misin hayır ozaman adam istediği gibi yazar seninde karışmaya hakkın olmaz

konuda eksik herhangi bir şey göremiyorum koş yazısı mı battı sana ?
Moderatör uyarı verirdi eğer koş yazmamda herhangi bir sorun olsa !
Artık umursanmıyor ama refli link de var... Yazılanlar açık, dar açıdan bakma.

Artık umursanmıyor ama refli link de var... Yazılanlar açık, dar açıdan bakma.
Umursanmıyor değil mobilden paylaşım yaptığımız için böyle abdullah hocam geçenlerde bundan bahsetti merak etme. Benim konu başlığımda herhangi eksik bir detay yok . Koşş yazmam sana batıyorsa bakma geç. Keyfim o an öyle istemiş öyle yazmışım

olayla bağlantı kurmaya çalışma forumun sahibi misin hayır ozaman adam istediği gibi yazar seninde karışmaya hakkın olmaz
Yahu sen bir dur. İstediği gibi diye diye çorba oldu zaten. Karışma marışma, böyle yazılara da gerek yok, fikir belirtiliyor burada.

Umursanmıyor değil mobilden paylaşım yaptığımız için böyle abdullah hocam geçenlerde bundan bahsetti merak etme. Benim konu başlığımda herhangi eksik bir detay yok . Koşş yazmam sana batıyorsa bakma geç. Keyfim o an öyle istemiş öyle yazmışım
Düzgün başlık atsan bu sorunları yaşamazdık

Düzgün başlık atsan bu sorunları yaşamazdık
La ne başlıkmış yeminle memleket meselesi oldu akxnsk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşinize geliyorsa kardeşim ben böyle başlık atıyorum

Geri