🔥İndirim Huawei Matepad 11.5 6GB 128GB (2023) 🔥 6.999₺

6.999 tl ye düşmüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Göremedim linki var mı
2.el platformlarına bakın hocam bulursunuz

fiyatı baya iyi 7k olmuş

sorun gbox ta tam olarak Gbox çöpünü kullanmayın. MicroG ile kullanın google servislerini , konu açıp etiket atın 5 dakikalık iş hemen kurarız

NOT:Tablet Sürümün Harmony OS 3.1 ve üzeri ise MicroG kullanabiliriz öyle ise konu açın hocam

sorun gbox ta tam olarak Gbox çöpünü kullanmayın. MicroG ile kullanın google servislerini , konu açıp etiket atın 5 dakikalık iş hemen kurarız

NOT:Tablet Sürümün Harmony OS 3.1 ve üzeri ise MicroG kullanabiliriz öyle ise konu açın hocam

Akşam evde olacağım akşam yapabilir miyiz

Akşam evde olacağım akşam yapabilir miyiz
olur akşama yaparız

Bu tabletten bende var. Kalem olarak M Package kalem almanız gerekiyor. Ben idefix'te 1.500'e falan parolapara indirimiyle vs almıştım. Fiyatlar bazı yerlerde resmi siteden bile pahalı. Mutlaka araştırın. Kalemi güzel. Tablete yapışmıyor o eksisi var.

Ayrıca her ne olursa olsun Google uyumunun direkt olmaması çok büyük bi eksi. Onun dışında alacağım diyenler için;

Klavyeli kılıflar da pahalı. Kılıf olarak da orijinal kılıf olduğu için bunu tavsiye ederim. Ucuz olan kılıflar tableti dik konumda tutamıyor.

Genel olarak bana kalırsa klavyeli kılıf ve kalemi paket halinde olan Matepad 11.5 2025 sürümünü tercih ederdim. Ekran ve batarya olarak oldukça iyi.

1.000 TL kuponla 15bine gelir. Sepete ekleyince kalem de ücretsiz otomatik ekleniyor.

Bu tabletten bende var. Kalem olarak M Package kalem almanız gerekiyor. Ben idefix'te 1.500'e falan parolapara indirimiyle vs almıştım. Fiyatlar bazı yerlerde resmi siteden bile pahalı. Mutlaka araştırın. Kalemi güzel. Tablete yapışmıyor o eksisi var.

Ayrıca her ne olursa olsun Google uyumunun direkt olmaması çok büyük bi eksi. Onun dışında alacağım diyenler için;

Klavyeli kılıflar da pahalı. Kılıf olarak da orijinal kılıf olduğu için bunu tavsiye ederim. Ucuz olan kılıflar tableti dik konumda tutamıyor.

Genel olarak bana kalırsa klavyeli kılıf ve kalemi paket halinde olan Matepad 11.5 2025 sürümünü tercih ederdim. Ekran ve batarya olarak oldukça iyi.

1.000 TL kuponla 15bine gelir. Sepete ekleyince kalem de ücretsiz otomatik ekleniyor.
hocam kalem klavyeli kılıfa yapışabiliyor arka tarafında mıknatısı var ve bende attığınız linkteki Matepad 11.5 2025 i öneririm klavye kalem dahil oluyor. Google meselesi 5 dk lık iş kolayca çözülebiliyor microG yardımı ile

Xiaomi pad 2 8gb ram 250 hafıza var 7850 tl ye geliyor o mu bu mu?
tabii ki konudaki matepad daha iyi

Ocak ayında SD işlemcili versiyonunu 6900 e almıştım. Bazı uygulamalar düzgün çalışmıyor. Örneğin kick te üye girişi yapınca ekran tam olmuyor. YouTube da sıkıntı yok bende gbox kullanıyorum. Bu fiyata alınır. Bu arada ben Ocak ayından beri vergi indirimi için bekliyorum. Ona pek güvenmeyin.

Redmi pad 2 almayı düşünüyordum acaba o mu daha iyidir bu mu ders video izlemek için kullanacağım sadece, oyunla alakam yok ne önerirsiniz bu güzelse alacağım ama Google olmaması biraz düşündürüyor gbox kullanımı vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri