Arkadaşlar matepad 11.5 tablet var elimde gboxtan yüklenen her uygulama da basit uygulamalar olsa bile kapanıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar matepad 11.5 tablet var elimde gboxtan yüklenen her uygulama da basit uygulamalar olsa bile kapanıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Bu tabletten bende var. Kalem olarak M Package kalem almanız gerekiyor. Ben idefix'te 1.500'e falan parolapara indirimiyle vs almıştım. Fiyatlar bazı yerlerde resmi siteden bile pahalı. Mutlaka araştırın. Kalemi güzel. Tablete yapışmıyor o eksisi var.
Bu tabletten bende var. Kalem olarak M Package kalem almanız gerekiyor. Ben idefix'te 1.500'e falan parolapara indirimiyle vs almıştım. Fiyatlar bazı yerlerde resmi siteden bile pahalı. Mutlaka araştırın. Kalemi güzel. Tablete yapışmıyor o eksisi var.
hocam kalem klavyeli kılıfa yapışabiliyor arka tarafında mıknatısı var ve bende attığınız linkteki Matepad 11.5 2025 i öneririm klavye kalem dahil oluyor. Google meselesi 5 dk lık iş kolayca çözülebiliyor microG yardımı ile
Ocak ayında SD işlemcili versiyonunu 6900 e almıştım. Bazı uygulamalar düzgün çalışmıyor. Örneğin kick te üye girişi yapınca ekran tam olmuyor. YouTube da sıkıntı yok bende gbox kullanıyorum. Bu fiyata alınır. Bu arada ben Ocak ayından beri vergi indirimi için bekliyorum. Ona pek güvenmeyin.
Redmi pad 2 almayı düşünüyordum acaba o mu daha iyidir bu mu ders video izlemek için kullanacağım sadece, oyunla alakam yok ne önerirsiniz bu güzelse alacağım ama Google olmaması biraz düşündürüyor gbox kullanımı vs.