ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,600
Huawei Matepad SE 11" 6GB 128GB Gri
direk gmail google görselleri koymuşlar bunlar cözdü mü android market işini ?Huawei Matepad SE 11" 6GB 128GB Gri
MicroG olayı geldikten sonra tüm cihazların fotoğraflarına Google koymaya başladılar. MicroG şöyle: Yine GBox gibi kandırıcı kullanıyor ama bunu GBox'un yaptığı gibi sanal makinede değil gerçek Google uygulamalarında yapıyor. Bu yüzden çok daha stabil çalışıyor. Mesela YouTube'u tablete indirdiğinde sorunsuz bir şekilde çalışıyor, uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok hatası da almıyorsun.direk gmail google görselleri koymuşlar bunlar cözdü mü android market işini ?
eyv bi arkadaşa tavsiye edecektim fiyat uygun diyede bunları yapamaz yapmakta istemez eledim...MicroG olayı geldikten sonra tüm cihazların fotoğraflarına Google koymaya başladılar. MicroG şöyle: Yine GBox gibi kandırıcı kullanıyor ama bunu GBox'un yaptığı gibi sanal makinede değil gerçek Google uygulamalarında yapıyor. Bu yüzden çok daha stabil çalışıyor. Mesela YouTube'u tablete indirdiğinde sorunsuz bir şekilde çalışıyor, uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok hatası da almıyorsun.
bu tablete uygun orijinal kalem bulamadım varsa link atabilir misinizHuawei Matepad SE 11" 6GB 128GB Gri
bu tablete uygun orijinal kalem bulamadım varsa link atabilir misiniz