jombo

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• jombo
      jombo, Gamer gen ram indirimi!!! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Değil itopyanın yan çarı bu :D kendilerinin yani.
    • jombo
      jombo, Sistem Toplama Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kullanacağın programlardan dolayı rami ilerde 64'e yükseltmeni öneririm bu yüzden 1x32 alınabilir. İlerde aynı ramden 1 adet daha alır 64 yaparsın ram...
    • jombo
      Evet onu düşünüyordum bende 😄
    • jombo
      jombo, Sistemim 2.elde ne kadar eder? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bir de ram ve SSD satmanı önermem askerden geldiğinde sistem kurmak istersen canın çıkar :D
    • jombo
      jombo, CS2 Performans Sorunu Ve /FPS/ Dengesizliği var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      FPS normal cs2 için normal kullandığın işlemci de cs2 için pek uygun değil zaten.
    • jombo
      Oyun sorunlu maalesef. Ayrıca kullandığın işlemci de CS2 için pek mantıklı tercih değil.
    • jombo
      asus veya msi ağırlıklı bir sistem değil her parçada en mantıklı ağırlıklı parçalar daha iyi olur :D high power en çok psu satan firmalardan biri Türkiye...
    • jombo
      Bu insanları nasıl işe alıyorlar gerçekten anlamıyorum :D gigabyte ana kartlar güncel olarak en F/P kartlar x870 aorus en iyi modellerden biri fiyatı bandında.
    • jombo
      fazların güç değerlerini göremediğim için eklemek istedim merak eden olursa 16(90A)+2(90A)+2(80A)
    • jombo
      9950x3d ye ihtiyacın yok düz 9950x alabilirsin. Aşağıdaki sistem sana daha uygun gibi , samsung 990 1tb yerine orta seviye bir ssd alabilirsin 2tb...
    • jombo
      jombo, Kioxia Exercia G2 1TB SSD sağlık sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gördüğün üzere her şey düzgün duruyor telaşlanman gereken bir durum yok (senin ssd den bahsediyorum) , ana kartında soğutucu blok var mı ? (okuduğuma göre...
      • 1778108030792.webp
    • jombo
      jombo, Sistemim 2.elde ne kadar eder? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Toplu olarak mümkün değil satılmaz ancak teker teker uğraşırım diyorsan 2. el piyasasını araştırıp ortalama bir fiyat biçebilirisin parçalara teker teker.
    • jombo
      Oynayacağın oyunları , kullanacağın programları veya şu şekil yüzdesel şekilde %50 iş / %50 oyun , %80 iş / %20 oyun gibisinden belirtirsen parça seçiminde...
    • jombo
      jombo, B850 ASUS ve Msı Anakart önerisi! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Biliyorum zaten ben de size karşı çıkmıyorum veya kötülemiyorum. Zaten elimde bilgi ve veri olmasa adam akıllı kimseye önermem hiç bir markayı. Colorful...
    • jombo
      jombo, Kioxia Exercia G2 1TB SSD sağlık sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sağlığın hiç bir önemi yok eğer performansı %100 ise çok iyi çalışıyordur crystaldiskinfo ile de bir ss atar mısın ? g2 değil iyi olan g3 tür bu arada...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,534
Üyeler
194,437
Son üye
Nox44
Geri