Kullanacağın programlardan dolayı rami ilerde 64'e yükseltmeni öneririm bu yüzden 1x32 alınabilir. İlerde aynı ramden 1 adet daha alır 64 yaparsın ram...
asus veya msi ağırlıklı bir sistem değil her parçada en mantıklı ağırlıklı parçalar daha iyi olur :D high power en çok psu satan firmalardan biri Türkiye...
Bu insanları nasıl işe alıyorlar gerçekten anlamıyorum :D gigabyte ana kartlar güncel olarak en F/P kartlar x870 aorus en iyi modellerden biri fiyatı bandında.
Gördüğün üzere her şey düzgün duruyor telaşlanman gereken bir durum yok (senin ssd den bahsediyorum) , ana kartında soğutucu blok var mı ? (okuduğuma göre...
Toplu olarak mümkün değil satılmaz ancak teker teker uğraşırım diyorsan 2. el piyasasını araştırıp ortalama bir fiyat biçebilirisin parçalara teker teker.
Oynayacağın oyunları , kullanacağın programları veya şu şekil yüzdesel şekilde %50 iş / %50 oyun , %80 iş / %20 oyun gibisinden belirtirsen parça seçiminde...
Biliyorum zaten ben de size karşı çıkmıyorum veya kötülemiyorum. Zaten elimde bilgi ve veri olmasa adam akıllı kimseye önermem hiç bir markayı. Colorful...
Sağlığın hiç bir önemi yok eğer performansı %100 ise çok iyi çalışıyordur crystaldiskinfo ile de bir ss atar mısın ? g2 değil iyi olan g3 tür bu arada...