jombo isimli üyenin son içerikleri

1. jombo

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı PSU Tavsiyesi

Aynısını önerirdim zaten :D 1773586103 Cratos lite güzel ancak yeterli bilgi yok sanırım o yüzden %100 emin olamıyorum yine kaliteli bir psu kesinlikle. 2-3 kere sınıf değişitrdi B+ tı C oldu C+ oldu şimdi ise B sanırım. B- olmuş ne zaman baksam değişiyor kereta :D
  2. jombo

DDR5 CL Farkı Sorun Yaratır mı?

Muhtemelen hayır , çalışacaksa bile senin ramin de 5200 de çalışır ki çipleri aynı değilse yine sorun yaşama ihtimalin çok yüksek.
  3. jombo

Bu 2.el sistem alınır mı??

Benzerini bir arkadaşa 21-22k dan almıştık çok ta mantıklı değil. Böyle hazır 2. el sistem alacağına tek tek al dediğim fiyatlara toplarsın.
  4. jombo

High Power FS 1000W alınır mı?

Fiyatına göre alabileceğin en iyi psulardan biri.
  5. jombo

❌İndirim Bitti! KIOXIA 960GB Exceria Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) 3869TL(SEPETTE)

Ulan şu fiyatlara kioxa g3 2tb var koşun diyorduk ne hallere düştük ya. Zamanında 2tb nv3 çektim de şükür.
  6. jombo

2. El Uygun Kasa Önerisi

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-vento-vg16al-rgb-4-fanli-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,91948726.html Alabiliyorsan bu süper olur. 360mm desteği de var ömürlük kullanırsın.
  7. jombo

❌İndirim Bitti! Lian Li VECTOR V100R Beyaz E-ATX Kasa 3.499TL

Oha bu fiyatlar ne la böyle çökün direkt aşırı iyi kasa.
  8. jombo

Valorant hwid ban açma (van 152)

Yeni ana kart satın al (y)
  9. jombo

5000tl kasa+psu önerisi

psu da iyi olsaydı o zaman olurdu işte :D B+ varken C- alınmamalı 1k daha ucuz olsa şu kasa o zaman çok iyi olurdu bak.
  10. jombo

5000tl kasa+psu önerisi

qwglqwşeqw benim attığım 800w + senin attığın kasayı kombolasın böyle melez bir şey olsun süper olur xd.
  11. jombo

5000tl kasa+psu önerisi

Süper oldu bak şimdi :D
  12. jombo

Yeni Ekran Kartı Yatırımı / 4060 Ti → 5070 Ti

Güncel olarak seni uçuracak bir kart ancak 5090 zaten :D 4060 ti 16gb dan geçmen gereken minimum 5070 ti olur zaten amaç ta bu :D ama mantıklı olur mu ? BENCE olmaz 6000 serisini veya süper serisini bekleyip öyle karar vermek daha iyi olacaktır.
  13. jombo

Öneri 9060XT satıp 9070XT alınır mı? ?

Özellikle +35-40 yaş insanlardan güncel olarak pc tavsiyesi alma 10 yıl önceki kartları ve olayları şu anda bir sanıyorlar. Örnek vermem gerekirse pcyi toplarken inatla intel işlemci almamı söyleyen bir abi vardı xd sözüm genelleme bu arada tabii ki günceli takip edip mantıklı öneri yapacak...
  14. jombo

Yeni Ekran Kartı Yatırımı / 4060 Ti → 5070 Ti

Acilen değiştirmen gerekmiyorsa 5070 ti alma ama işin gereği ve işini daha hızlı yapmanı gerektiriyorsa işine yatırım yapmayacaksın da neye yapacaksın :D
  15. jombo

5000tl kasa+psu önerisi

şu muhtemelen C- açıkçası fiyatı çok yüksek kasa güzel ancak psu için yüksek. Eğer akvaryum kasa istiyorsan bütçeyi artırman gerek. Sana attığım psu B+ kaliteli attığım kasa da fiyatına göre çok iyi.
Geri