jombo isimli üyenin son içerikleri

1. jombo

Yardım Huawei Hg255s Modem Qos Ayarı Nasıl Yapılır ?

@Lady-Of-Ice
  2. jombo

Yardım Huawei Hg255s Modem Qos Ayarı Nasıl Yapılır ?

Huawei modemlerde root'suz QoS yapılmıyor biliyorum ancak root'la giriş yapsam bile QoS yerini göremiyorum , nasıl yapıldığını bilen var mı ? Eski modemimde yapmıştım bunu çözemedim.
  3. jombo

Forum Hangi Ekran Kartını Kullanıyor

nvidia ryzen 4070 xt kullanıyorum. (7800xt pulse)
  4. jombo

Öneri 9060xt V 9070xt V 4070s V 5060 Tı

9070xt yi o psu ve işlemci ile zor , 2k monitörün varsa belki , 4070S ye o kadar para verilmez , 9070xt ye o kadar para değer ama minimum kaliteli bir 750w şart.
  5. jombo

Akvaryum Kasa Onerisi Psusuz

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-king-argb-fanli-siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1583547670.html Teşekkürler :D galiba bu tam istediğin gibi olur.
  6. jombo

Asus Tuf 9070xt VRAM Sıcaklığı Yüksek

Asusun tuf modeli fabrikasyon OC olduğu için çıtır daha çok ısınıyordur ve 9000 serisinde vramlar çok ısınıyor doğal , kartında bir sorun yok.
  7. jombo

Akvaryum Kasa Onerisi Psusuz

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-vector-v100r-argb-fanli-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1157921322.html Baya iyidir.
  8. jombo

Rehber Reklam/Pop Up/Kısa Link Gibi Şeylerden Kurtulma Rehberi

Evet yine canım sıkıldı ve bilgi/tecrübelerimi paylaşmak istedim. SABAH SABAH ADAMI DELİ ETMEYİN SİZ BİLİYORSUNUZ DİYE HERKES BİLMEK ZORUNDA DEĞİL Öncelikle konuda önereceğim eklenti ve ayarları en optimal şekilde kullanmak için Firefox , Edge veya brave kullanmanızı önermekteyim. İlk olarak...
  9. jombo

Öneri Vento Vg4206fsa Hakkındaki Düşünceleriniz

5800x3d varsa am5'e geçme am6 bekle bence , vento kasalar kaliteli oluyor zaten ve 4 fan yeter eğer 360mm alacaksan +3 fan ile çok daha iyi olur tabii ki.
  10. jombo

Öneri Vento Vg4206fsa Hakkındaki Düşünceleriniz

Konusunu ben açmıştım fiyatı dahilinde başka ekranlı kasa yok zaten :D ama ekranı öyle ahım şahım bir şey beklememek gerek.
  11. jombo

Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Red mi note 9s ile bakıştık xd , genelde iphone alanlar model değiştirdiği için alıyor eskiyeceği için. 6-7 yıllık telefon kullanıyorum hala bataryası ölmedi ve iş yapıyor :D anlamıyorum yani 1 sene de bir telefon değiştirme triplerine giren insanlar neden var. 2. el piyasası daha iyi üğğğ diye...
  12. jombo

Forza Horizon 6 Crackli İndirirsem Ban Yermiyim?

online.fix ile yemezsin hayır sadece nickini değişmen gerek belli olmaması için.
  13. jombo

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu Radyatörüne Farklı Fan Takılır mı

Ne kusuru hiç sorun yok :D
  14. jombo

Evet attığım fanlar :D
  15. jombo

İnsanlar burada çok fark etmez yazmış ancak radyatör için statik basıncı yüksek fan almaz isen çok iyi soğutma performansı elde edemezsin.
Geri