jombo isimli üyenin son içerikleri

1. jombo

İnternet hızınız kaç ?

nerde yaşıyon kral 1000/1'ini versen çağ atlarım muhtemelen.
  2. jombo

Ekran kartı bu şekilde hava alır mı

vay be slı.
  3. jombo

yine 60-65 olur fakat hot spot 70-80 lere düşecektir. Genelde iyi olarak kabul ettiğimiz senaryolar gpu ile hot spot arasında 15-20 dereceyi geçmeyen senaryolar tabii kartın mimarisi vb araya girince değişebiliyor.
  4. jombo

Sizce Ram fiyatlarındaki artış sonucu ne olacak

AI denilen şey böyle devam ettiği sürece ilerde o ram ve ekran kartlarına anca ekmek banarız.
  5. jombo

Pny markasını övüyordunuz aldık

Üretim hatası gibi bir olasılığı düşünmüş olabilir misiniz ? pny dediğin marka büyük bir marka küçük değil koskoca nvidia bunu bile bile üretim mi yaptıracak ?
  6. jombo

1100tl fazla fiyat çekmiş max olması gereken 900-950tl aralarında oynayan fiyat bu kadar fazla değil. Neyse artık :D detaylı temizlik vb değer umarım. 1764764465 Yani empati yapınca anlıyorum her şeyin fiyatı uçtu zaten. Tek korkum paranın hakkını vermemesi malum Türkiye :D
  7. jombo

Umarım dandik mal kullanmazlar :D fiyat fena değil çünkü padin kalınlığını ayarlamak mı dersin , bakımı mı dersin , testleri falan filan yine iyi fiyat çekmiş açıkçası.
  8. jombo

Chrome arka planda garip işler çeviriyor?

Muhtemelen eklentilerden biri reklam amaçlı yapıyor bunu. Bu arada bu kadar fazla şey kullanmak yerine ublocktan direkt halledebilirsin çoğu şeyini.
  9. jombo

Evet aynı şey değiller , hot spot 100 derecelerde geziyorsa vramler yine çok ısınıyordur :D her türlü bakım şart bu karta o yüzden pad dedim ve termal macun yerine ptm kullanmak daha mantıklı hale geldi pump out olayı yüzünden.
  10. jombo

Mümkünse termal padi kendin al ve macun değil pad koyulmasını söyle. Kar etmek için yapmayacakları şey yok çünkü.
  11. jombo

O karta bakım şart padleri değiştirmen lazım termal macunla olacak iş değil.
  12. jombo

Hava alır sıkıntı yok. Kral ragnar.
  13. jombo

150k Bütçe İle Sistem Dizmek

4060 ti 16gb ise daha uzun süre götürür :D
  14. jombo

Saglam ve temiz ses veren kulaklık önerisi

cloud 3 kullanıyorum mikrofonundan memnunum oyuncu ve acemi yayıncılık/youtube içeriği için yeterli. Sesi ise gayet iyi ekolayzır ile müziğe özel ayar ve oyuna özel ayar kullanıyorum memnunum.
  15. jombo

Thermalright Peerless Assasin vs Thermalright Phantom Spirit

aralarında oynayacak max derece 1 derecedir oda şüpheli hangisi ucuz ise al geç.
Geri