Huawei modemlerde root'suz QoS yapılmıyor biliyorum ancak root'la giriş yapsam bile QoS yerini göremiyorum , nasıl yapıldığını bilen var mı ? Eski modemimde yapmıştım bunu çözemedim.
9070xt yi o psu ve işlemci ile zor , 2k monitörün varsa belki , 4070S ye o kadar para verilmez , 9070xt ye o kadar para değer ama minimum kaliteli bir 750w şart.
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-king-argb-fanli-siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1583547670.html
Teşekkürler :D galiba bu tam istediğin gibi olur.
Evet yine canım sıkıldı ve bilgi/tecrübelerimi paylaşmak istedim.
SABAH SABAH ADAMI DELİ ETMEYİN SİZ BİLİYORSUNUZ DİYE HERKES BİLMEK ZORUNDA DEĞİL
Öncelikle konuda önereceğim eklenti ve ayarları en optimal şekilde kullanmak için Firefox , Edge veya brave kullanmanızı önermekteyim.
İlk olarak...
5800x3d varsa am5'e geçme am6 bekle bence , vento kasalar kaliteli oluyor zaten ve 4 fan yeter eğer 360mm alacaksan +3 fan ile çok daha iyi olur tabii ki.
Red mi note 9s ile bakıştık xd , genelde iphone alanlar model değiştirdiği için alıyor eskiyeceği için. 6-7 yıllık telefon kullanıyorum hala bataryası ölmedi ve iş yapıyor :D anlamıyorum yani 1 sene de bir telefon değiştirme triplerine giren insanlar neden var. 2. el piyasası daha iyi üğğğ diye...