yine 60-65 olur fakat hot spot 70-80 lere düşecektir. Genelde iyi olarak kabul ettiğimiz senaryolar gpu ile hot spot arasında 15-20 dereceyi geçmeyen senaryolar tabii kartın mimarisi vb araya girince değişebiliyor.
Üretim hatası gibi bir olasılığı düşünmüş olabilir misiniz ? pny dediğin marka büyük bir marka küçük değil koskoca nvidia bunu bile bile üretim mi yaptıracak ?
1100tl fazla fiyat çekmiş max olması gereken 900-950tl aralarında oynayan fiyat bu kadar fazla değil. Neyse artık :D detaylı temizlik vb değer umarım.
1764764465
Yani empati yapınca anlıyorum her şeyin fiyatı uçtu zaten. Tek korkum paranın hakkını vermemesi malum Türkiye :D
Evet aynı şey değiller , hot spot 100 derecelerde geziyorsa vramler yine çok ısınıyordur :D her türlü bakım şart bu karta o yüzden pad dedim ve termal macun yerine ptm kullanmak daha mantıklı hale geldi pump out olayı yüzünden.
cloud 3 kullanıyorum mikrofonundan memnunum oyuncu ve acemi yayıncılık/youtube içeriği için yeterli. Sesi ise gayet iyi ekolayzır ile müziğe özel ayar ve oyuna özel ayar kullanıyorum memnunum.