5000-6000 TL Civarı Kasa Önerisi

MaThin

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar iyi sosyaller. Şuanki PC bileşenlerimi konunun sonunda yazacağım. Bilgisayarımda kasa kapağını kapattığım zaman ısınma problemi yaşıyorum. Kasam eski nesil olduğu için CDROM yerleri ve Hard-disk kızakları ve bileşenlerin kasaya göre biraz büyük olması sebebiyle kasamda boş alan çok az olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple yeni bir kasaya geçmeye karar verdim. Kasanın fiyatını 5000-6000 civarı belirledim ancak bu seviyelere çıkıyorsam en azından içinde 750W kalilteli bir PSU olmasını tercih ederim. Sizin yorumlarınıza göre eğer şuanki PSU senin için yeterli değiştirmeye gerek yok derseniz 3000TL civarlarında PSU'suz bir kasa önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • CPU: 10400F
  • GPU: Gigabyte 3060 Ti 8 GB
  • Anakart: MSI Z490A-PRO
  • RAM: Corsair 8x2GB 3600MHz
  • Soğutucu: Snowman X6
  • Kasa: Zalman Z3 Plus
  • PSU: Zalman ZM600-LE

Merhabalar iyi sosyaller. Şuanki PC bileşenlerimi konunun sonunda yazacağım. Bilgisayarımda kasa kapağını kapattığım zaman ısınma problemi yaşıyorum. Kasam eski nesil olduğu için CDROM yerleri ve Hard-disk kızakları ve bileşenlerin kasaya göre biraz büyük olması sebebiyle kasamda boş alan çok az olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple yeni bir kasaya geçmeye karar verdim. Kasanın fiyatını 5000-6000 civarı belirledim ancak bu seviyelere çıkıyorsam en azından içinde 750W kalilteli bir PSU olmasını tercih ederim. Sizin yorumlarınıza göre eğer şuanki PSU senin için yeterli değiştirmeye gerek yok derseniz 3000TL civarlarında PSU'suz bir kasa önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kasa + psu istiyorsanız forumda bu konu açılmıştı, https://www.smallman.com.tr/bitfeni...argb-usb-31-atx-siyah-mid-tower-oyuncu-kasasi] bakabilirsiniz

Ocypus 850w kasa var sinerjide bakabilirsiniz

Nzxt kaliteli ürünler yapıyor, h7 flow kullanmıştım gayet memnundum. Sadece biraz fazla büyüktü h5 boyut olarak daha iyi olabilir. Ocypuslar n11 de peşin fiyatına taksit var onlara da bakabilirsiniz arkadaşın dediği gibi

Şu zamanda 750w psu kullanmamak akıl işi değil bu yüzden bunu öneririm.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,944
Üyeler
204,563
Son üye
HamsiliKetcAPPP
Geri