12VHPWR girişi olan gpuya takılan modeldir. Çok güzel indirim çektim bir tane. bende 8 rgb linelı'sı var bunda 12 adet var rgb şerit. Çok daha heybetli...
Dell aw2725D kullanıyorum memnunum. Tek eksi yönü glossy model olduğu için çabuk tozlanıyor ve temizlemesi biraz daha zor . Alırken dikkat etmemiştim ...
Merhaba Rtx 5070 ekran kartım var. 27 inch ve 2K oled monitör bakıyorum. Bütçem 30.000 TL civarında. (Çok fazla üstüne çıkamam) Bütçem dahilinde oled...
DSC kullanıyor dp 1.2 olması çok elzem değil bu fiyatta rakipsiz. Samsung ucuza oled satabilmek icin malzeme kalitesi, parlaklık, pivot, dp sürümü gibi...
Arkadaşlar kurulumu yaptım görsel isteyen arkadaşlara örnek olması için paylaşıyorum. Üst panelin plastik olması ve yan hava girişlerinde toz filitresi...
5070 takıp ddr4 3200mhz sistemi mi 2k da kullanıcak r5 5600 lü sistemi roblox açamaz 2 k da
1770981681
Peygambere küfür ile konu ne alaka benim yan hesabım...
(emin değilim) boş konuşan değil sanırım yan hesap emin değilim ancak birisi peygambere açıkca hakaret etti cimerlik oldu hemen sonrasında bu kişi aynı...
Güncelleme 8 şubat itibariyle F07 firmware yayınlandı. bu güncelleme ile Hypernits özelliği eklendi.
Hypernits sadece HDR Peak 1500 profili seçildiğinde...
boş konuşan cezayı yemiş . :)
Arkadaş belki adam 5070 takıp 2k çözünürlükte kullanacak . Niye ezber yorumlar yapıyorsunuz . Bu forumlar zaten bilgi edinme ...
Bu forumda insanlaeın ne boş dertlwei var hiç aoegulamadınız mı enayinin biri ddr4 3200mhz çöp sisteminde 3060 ti var kartımı yükselticem sizce 5060 ti...