araştırdığım kadarıyla 244f 255f den parlaklık ve renk gamutu olarak daha iyi değerler veriyormuş .
Farklı bi forumda gördüğümü aynen aktarayım :
" G255F ile G244F E2 ayni sorundan muzdarip, ikisi de parlaklik, renk gamutu ve kontrast bakimindan sikintili."
AOC 24G42E bulamazsan MSI 244F . E2 olan modeli değil karıştırmamalısın .
Farklı forum linki atmak yasak mı bilmiyorum ama buradan da bakabilirsin .
https://www.technopat.net/sosyal/konu/3000-8000-tl-1080p-144-240hz-monitoer-tercih-rehberi.3813133/
undervolt ile beraber oc deneyebilirsiniz . Ses azalacağını düşünüyorum . Bende bugün aynı modeli sinerji üzerinden aldım occt de 76-77 dereceleri gördüm coil whine bende de var tabii ki ama rahatsız edici seviyede değil . oyunda henüz test etmedim . occt de extreme mod ve steady ile birlikte 10...
Hocam dün veya önceki gün 9070 pure modeli hepsiburada da 31.000 tl idi . Takip edin isterseniz gelebilir tekrar o fiyattan .
Konuyla alakasız ama bu fiystlar ne ya :)
Sipariş başarısız oldu hocam . Bakiye için banka ile iletişime geçtim 1 iş günü sonrası bakiye geri aktarılır dedi . Sağlık olsun yapacak bir şey yok .
1 haftadır kart bakıyorum ; Kafamda 5070 yoktu . 5070ti-9070xt arası gidip geliyordum . Bunu alırken çoklu kart ile ödeme seçeyim dedim . Sayfa yenilenince ilk karttan ödemeyi çekti sipariş başarısız siparişlere düştü . Kuzey tekinoğlu gibi elimde güllerle kaldım aw . İşin kötü yanı başka kart...