Yok gayet iyiyim 😂 zaten serin ve kuru ortamda saklamıştım hiçbir bozulma görmedim yapısında tadında kokusunda da bi problem yok yani ben test ettim...
Ben geçen senelerde 2 adet protein tozu almıştım fakat geldiği gibi duruyor serin ve kuru ortamda kilerde sakladım ve ambalajını hiç açmadım son kullanma...
Konuya şöyle bir ekleme yapmak istiyorum, göndereceğimden değil kasasız kalacağıma fan alırım içine fakat itopyadan aldım ben bu kasayı ve penta teknoloji...
Deneyeceğim ama onda kaynaklı olacağını düşünmüyorum, kendi kendine bozuldu kendi kendine düzelmezse format atacağım çok sinir bozucu bir olay çünkü, format...
İşlemcim boşta 35 derecede çalışıyor first light yüksek ayarlarda oynuyorum 52 dereceyi geçmiyor gayet serin çalışıyor anormal bir durum yoktu bugüne kadar...
Merhaba, anakartı yeni aldım öncelikle pbo'yu etkinleştirmeli miyim bilmiyorum bu konuda söyleyebileceğiniz bir şey var mıdır ?
İkinci ve önemli olarak...
Wraith ürünleri kaliteli ama şu satış sonraki süreci zırt video, cırt talep oluştur, kargoya ver, faturayı kutuya koy bilmem ne numarasını yaz kutuya koy...
Cevabınız için teşekkür ederim sizin mesajınızı görmeden önce bunu sipariş ettim ethernet derdinden kurtulmak istiyorum bu yüzden bunu tercih ettim uygunada...