Koparan isimli üyenin son içerikleri

1. K

4060Ti 8gb 2. El piyasası basıl ?

Merhaba Gainward marka 4060ti 8gb ekran kartım var bir arkadaşa satacağım fiyat belirleyeceğim ama sıfır ve 2. El fiyatlar arasında çok fark var sizce 2. El ederi nedir bu kartın ? Kartım baya temiz sorunsuz bir kart. Kutusu ve her şeyi var.
  2. K

Ajazz AK992 KEYCAP Önerisi yapabilecek.

Fotoğrafı var mı ?
  3. K

Ajazz AK992 KEYCAP Önerisi yapabilecek.

Merhaba, ajazz ak992 klavyemin keycaplerini değiştirmek istiyorum. Ama hiç anlamam bu custom klavye işlerinden, buna uyumlu keycapleri nasıl aratabilirim nasıl bulabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  4. K

FC 25'te para nereye harcanmalı?

değeri düşmeyecek kartlara yatırım yaparak onları kullanırsın satarsın trade yaparsın ama bir kartı satın alıp aylarca elinde tutma paran erir mağazadan coinle kutu açma
  5. K

Escape From Tarkov'da Siyah Ekran Sorunu

Hocam bu oyun bozuk zaten çok sorgulamamk lazım
  6. K

Dosyaları doğrulayabilirsin
  7. K

Ayarlar kısmında genelde aşşağıda automatic ram cleaner var onu bi kapat dene olmazsa yanında bi ayar daha vardı onu kapatıp dene adını hatırlamıyorum.
  8. K

Yardım Epic’in bedava verdiği oyunu kaçırdım. Hesap satacak var mı?

Ben de tarkov var zaten sadece bunu oynamak istiyorum tarzı hoşuma gidiyor arenayı oynadım baya sıktı artık teşekkür ederim tavsiyen için :)
  9. K

Oyun bildiğim beğendiğim bir oyun hoşuma gidiyor normali oynanmıyo o dlc olmadan oyunun keyfi çıkmıyor o yüzden arıyorum. Loot&extract oyunlarını oynuyorum genel olarak zaten.
  10. K

Hocam forumda verenler var ama benim şansıma denk gelmedi bi kaç arkadaş benim konumu görüp konu açtılar aldılar benim şansa biri yazmadı
  11. K

Epic'in bedava verdiği oyunu kaçırdım, nasıl hesap satın alabilirim?

Mailini kontrol eder misin ?
  12. K

Epic'in bedava verdiği oyunu kaçırdım, nasıl hesap satın alabilirim?

Hesap için yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu ya yana döne hesap arıyorum kaç gündür ?
Geri