Yok gayet iyiyim 😂 zaten serin ve kuru ortamda saklamıştım hiçbir bozulma görmedim yapısında tadında kokusunda da bi problem yok yani ben test ettim başınıza gelirse için 😂😂
Ben geçen senelerde 2 adet protein tozu almıştım fakat geldiği gibi duruyor serin ve kuru ortamda kilerde sakladım ve ambalajını hiç açmadım son kullanma tarihi 11/25 gözüküyor bu ürünü kullanmamda bir sakınca var mı ? Tozda topaklanma vs. gözükmüyor
Konuya şöyle bir ekleme yapmak istiyorum, göndereceğimden değil kasasız kalacağıma fan alırım içine fakat itopyadan aldım ben bu kasayı ve penta teknoloji olarak garanti veriyorlar asustan sorgulattığımda kasanın garantisi asusta 2 ay önce bitmiş. Penta teknolojide servis hizmeti vermiyormuş...
Deneyeceğim ama onda kaynaklı olacağını düşünmüyorum, kendi kendine bozuldu kendi kendine düzelmezse format atacağım çok sinir bozucu bir olay çünkü, format atınca sorun çözülürse paylaşırım.
İşlemcim boşta 35 derecede çalışıyor first light yüksek ayarlarda oynuyorum 52 dereceyi geçmiyor gayet serin çalışıyor anormal bir durum yoktu bugüne kadar 1 haftadır problemsiz çalışıyordu sistem. Bugün bi ağırlık var ve fanda böyle bir durum oluştu bios güncelledim ama çözülmedi bilgisayar...
Merhaba, anakartı yeni aldım öncelikle pbo'yu etkinleştirmeli miyim bilmiyorum bu konuda söyleyebileceğiniz bir şey var mıdır ?
İkinci ve önemli olarak egzoz fanı mor ışık yakıp söndürüyor görselde olduğu gibi bilgisayarım gayet normal çalışıyordu bugün hem geç açılmaya başladı hem de rgbler...
Wraith ürünleri kaliteli ama şu satış sonraki süreci zırt video, cırt talep oluştur, kargoya ver, faturayı kutuya koy bilmem ne numarasını yaz kutuya koy gönder 1 hafta bekle cart curt ürün bi geliyo tamir olmamış geçen hafta başıma geldi şu işi çözmeleri lazım acilen.
Cevabınız için teşekkür ederim sizin mesajınızı görmeden önce bunu sipariş ettim ethernet derdinden kurtulmak istiyorum bu yüzden bunu tercih ettim uygunada geldi bonus kullanarak 10.500 bandına aldım doğru tercih yaptığımı düşünüyorum sizin düşünceniz nedir ?
AMD RYZEN 5 7500F
4060Tİ 8GB
Ama ağır ağır sistemi güncelliyorum değişecek bunlarda bi zaman sonra onlarıda göz önünde bulundurabilirsiniz.
1779542249
Bunu önerir misiniz?
Yeni bir kasa aldım argb desteği bulunan aura sycn kullanabileceğim wifi7 desteği bulunan mATX anakart önerisinde bulunur musunuz?
bütçe:15000₺ ye kadar çıkarım