ne demek csci kardeşler için her zaman...
bence ilk önce monitördeki fps/rts/custom gibi ön ayarı belirle ve onu kurcala, sonrasında nvidia'dan renkle...
hayırlı olsun fp'de çok güzel bir kasa, görseli de gayet iyi. öncelikle hangi amaçla hangi bileşenlerle topladın ve sence 10 tane fana neden ihtiyacın...
hem mobil hem sabit tarifeler için dediklerine kesinlikle katılıyorum ama günümüzde internet kullanmamak da imkansıza yakın... alt yapın turknetin kendisine...
soğutucu dahil çok benzer 4070li sistemde 7800x3d + xpg maestro plus 62da'ya geçtim ben, bios güncellemesiyle sorunsuz kullanırsın.
9700x ile arasında çok...
eyvallah o zaman. bugün cuma, belki şansına incehesapta düzgün bir model indirime girer. girmezse de jd 713'e bir şans ver 1109₺ şu an, gerçekten garip bir...
trendyolda da 4.6 puan vermişler 550+ yorum var o yüzden attım, kötü yorum mutlaka olacaktır fark ettiysen birisi ergonomiden şikayet etmiş çok kötü diye...
7600 ile arasında %3-5 fark vardır yoktur, asıl fark 7600'de dahili gpu olması - ki sen kendine zaten 5060 alacaksın sanırım. hangi işlemciyi güvenilir ve...
al al hafif geyimsi gezersin sen de :D 3-4 tane var hepsinden memnunum olm dümdüz ayakkabı işte. occassion kendi sitesinden daha fazla model bulursunuz +...
beyler ayıp oluyor he gey falan... yeşili bende var acayip memnunum hem rahat hem de su rüzgar vs geçirmiyor.
renk siyah değil görseldeki gibi petrol...
performansla ilgili iyileştirmeler için;
nvidia denetim masası -> 3d ayarların yönetilmesi -> program ayarları -> pubg.exe veya her ne için olacaksa onu seç...