25k mobil bir şarj aleti olarak düşünüldüğünde gayet yeterli olur, sıfırdan şarj etsen bile iPad Pro + ortalama 5k mAh'den herhangi bir telefonu neredeyse 2...
sadece telefona çok mantıklı değil bence de, gün boyu macle veya tabletlerle gezen arkadaşlar için daha faydalı gibi duruyor. kaplandan gördüm, patrona...
aciliyetin yoksa abdullah hocanın topladığı gibi 2.el temiz veya kampanya kovalayarak adım adım bütçen dahilinde fp toplarsın. hatta elimde bitfenix...
sorarken keşke sebebini, kullanım amaçlarını veya bütçeni vs yazsan da insanlar ekrana bakıp uzaklara dalmasa...
günlük işler, dizi/film, sosyal medyada...
çok sağol daha iyisi senin olsun.
samsungu kardeşim kullanıyor, tekrar bu rakamlara düşerse belki alır hatta. diğerleri de yarım saatte ne gördülerse artık...
Yeni alacağım Lian Li O11 Dynamic Mini v2 için 5 reverse 4 düz bıçaklı tercihen aynalı görünümlü, daisy chain siyah fanlar arıyorum.
İstanbul içi elden veya...
Uzun yıllar android kullanıcısı olarak bu zehire bulaştığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Keşke biraz daha erken tanışsaydım diyorum. Eko sisteminden...
ben iPhone 7 serisi ilk çıktığında tanıştım 2016 sonuymuş, şarjına ısısına kılıfına vs dikkat ettim ve 15 PM alana kadar batarya hariç hiçbir şekilde hiçbir...
monitör bugün geldi... ilk testleri yaptım şu anda ips glow, ölü piksel, ghosting vs hiçbirisine denk gelmedim. teknik özellikleri ekrancı agalar anlattı...
9k altı psikolojik sınırımı kırdı diye en sonunda dayanamadım aldım. 27" fhd evnia'dan geçeceğim, hissiyat ne kadar değişecek bakalım. cs2 için keşke bunu...
dün gece red gelmiş "Your ESTA status: DECLINED" yazmışlar koskoca. 200-300k olmaz ama saçma fiyatlarla elden ele gezebilir ilk ilanlar.
forumdaki arkadaşa...