impsuedo isimli üyenin son içerikleri

1. impsuedo

Ram'lerimin Ayarı Doğru Mu?

expo profile i veya ii yap fıstık bir şey olmaz merak etme, 9800x3d'ye mavi ekran verecek ayar daha anasının karnından doğmadı :hoba: şaka bir yana arkadaşların dediği gibi expo açsan yeter
  2. impsuedo

🔥İndirim Ugreen 25000 Mah Powerbank 3967 TL

25k mobil bir şarj aleti olarak düşünüldüğünde gayet yeterli olur, sıfırdan şarj etsen bile iPad Pro + ortalama 5k mAh'den herhangi bir telefonu neredeyse 2 kere tam şarj edebiliyor. fiyatı etkileyen şey type c'den 140w, totalde 165w güç çıkışı sağlayabilmesi.
  3. impsuedo

🔥İndirim Ugreen 25000 Mah Powerbank 3967 TL

sadece telefona çok mantıklı değil bence de, gün boyu macle veya tabletlerle gezen arkadaşlar için daha faydalı gibi duruyor. kaplandan gördüm, patrona doğum günü hediyesi aldım bakalım nasılmış
  4. impsuedo

Günümüzde Apu Sistem Toplamak Mantıklı mı

aciliyetin yoksa abdullah hocanın topladığı gibi 2.el temiz veya kampanya kovalayarak adım adım bütçen dahilinde fp toplarsın. hatta elimde bitfenix infinity fang argb kasa var psu ile birlikte boşta, özel mesaj at
  5. impsuedo

Günümüzde Apu Sistem Toplamak Mantıklı mı

sorarken keşke sebebini, kullanım amaçlarını veya bütçeni vs yazsan da insanlar ekrana bakıp uzaklara dalmasa... günlük işler, dizi/film, sosyal medyada gezinme, ms office işleri gibi çok ağır olmayan işlevler için: belki, geri kalan her şey için: mantıklı değil.
  6. impsuedo

❌İndirim Bitti! Ktc H27e6 27" 1ms 300hz 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 8.819,09 TL

çok sağol daha iyisi senin olsun. samsungu kardeşim kullanıyor, tekrar bu rakamlara düşerse belki alır hatta. diğerleri de yarım saatte ne gördülerse artık gayet beğendi, monitör bakınca ulan tırtmış he dedirtmiyor asla onu söyleyeyim. monitör alır almaz ekteki renk ayarlarını yapıyorum, ne...
  7. impsuedo

iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

ben iPhone 7 serisi ilk çıktığında tanıştım 2016 sonuymuş, şarjına ısısına kılıfına vs dikkat ettim ve 15 PM alana kadar batarya hariç hiçbir şekilde hiçbir sorun yaşamadım öyle söyleyeyim. 7yi yurt dışından aldığım için 15i de dışarıdan aldım, hala çok memnunum.
  8. impsuedo

❌İndirim Bitti! Ktc H27e6 27" 1ms 300hz 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 8.819,09 TL

monitör bugün geldi... ilk testleri yaptım şu anda ips glow, ölü piksel, ghosting vs hiçbirisine denk gelmedim. teknik özellikleri ekrancı agalar anlattı zaten ama kullanıcı olarak ilk izlenimim; -alınır -ilk defa kendi setupımda 2k kullanıyorum, 1080pden geçen arkadaşlar kasa fan düzeninizi...
  9. impsuedo

8in altına düşsün dikey ekranımı da bununla değiştiririm hahahahahah
  10. impsuedo

9k altı psikolojik sınırımı kırdı diye en sonunda dayanamadım aldım. 27" fhd evnia'dan geçeceğim, hissiyat ne kadar değişecek bakalım. cs2 için keşke bunu alsaydın dediğiniz bir model varsa hemen iade ederim he...
  11. impsuedo

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

dün gece red gelmiş "Your ESTA status: DECLINED" yazmışlar koskoca. 200-300k olmaz ama saçma fiyatlarla elden ele gezebilir ilk ilanlar. forumdaki arkadaşa hayırlı olsun
  12. impsuedo

🔥İndirim Exvega Lord Of The Rings War Mousepad 90×40 399,00 TL

çokkkk iyi ya, çerçeveletmek lazım bunları
  13. impsuedo

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

aynen öyle aynen öyle. ellerinde çok fazla bu konuyla ilgili kayıt olur, alınan aksiyon değişir belki. baba 299 liraya almadık ki 6k yazmışsın ben de iyi alayım o zaman demişim... akşama başvuruyu açarım belli mi olur garibin yüzü gülür
  14. impsuedo

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

klavyesini almıştım 5729a iptal maili gelmiş, 500₺ çek yatıracakmış falan filan... bir de iptal işlemini talebin üzerine gerçekleştirdik diye göndermişler maili. thh yolu görünsün bakalım
  15. impsuedo

🔥İndirim Exvega Lord Of The Rings War Mousepad 90×40 399,00 TL

eski radeon kartlarının falan üstünde böyle tasarımlar vardı... hey gidi beeee
Geri