impsuedo isimli üyenin son içerikleri

1. impsuedo

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

link için teşekkürler, 4 tane almıştım bugün geldi ve beklediğim kalıba göre 1-2 parmak kadar boydan uzun geldi ama problem yok. 181 - 95 kg hafif yapılıyım ve xl tam oldu, ilk yıkamadan sonra nasıl olacağını göreceğiz artık.
  2. impsuedo

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Ben 98 liralığı denk getirebildim o yüzden biraz daha rahatım :D 280 lira verdikten sonra tepesine binip limitlerine kadar kullananlar da olacaktır hahahahahahha
  3. impsuedo

1.sayfadaki driffle üzerinde 270 liraya falan geliyor, 18 aylığı bu fiyat. sitelere girip 1-3 aylığı daha ucuza bulup deneyebilirsiniz, çalışırsa bittiğinde daha uzun paketlere geçin.
  4. impsuedo

1.sayfadaki linklerden kontrol et, en ucuzu hangisiyse ona bakabilirsin. Hepsi aynı gibi duruyor 18 aylık Jio kampanyası. Sürekli yenileyin uygun fiyatlar gidip geliyor.
  5. impsuedo

Ben de platiden yanlışlıkla ana hesaba tanımladım... 98 liraya geldi ve 18 ay yazıyor ama bakalım ne zamana kadar devam edecek. Çok uğraştırmıyor ama mutlaka sanal kartla alın, bana 2dkda falan link geldi
Geri