Arama sonuçları: *

1. impsuedo

Cs2 İçin En İyi Grafik Ayarları Nedir?

ne demek csci kardeşler için her zaman... bence ilk önce monitördeki fps/rts/custom gibi ön ayarı belirle ve onu kurcala, sonrasında nvidia'dan renkle kontrastla vs oynarsın burası biraz kişisel zaten. benim ayarlar için vibrance 80 renkleri çok patlatıyor mesela, kontrast ve gamman gayet...
  2. impsuedo

Cs2 İçin En İyi Grafik Ayarları Nedir?

ben de çok benzerlerini kullanıyorum, sadece güzel eldiven/bıçak kombon veya skinlerin varsa shader'ı da aç. keskinlik yumuşatmayı biraz daha yükseltebilirsin hatta 4:3 düşük çözünürlük olduğu için 16X'e kadar gider, onu dene. renk ayarlarından gamma 2.4 gibi bir şey yapabilirsin, arkadaşın...
  3. impsuedo

Ocypus Iota C70 Kasaya Ekstra Fan Önerisi

hayırlı olsun fp'de çok güzel bir kasa, görseli de gayet iyi. öncelikle hangi amaçla hangi bileşenlerle topladın ve sence 10 tane fana neden ihtiyacın olacak diye sormak isterim. havalar serinlemeye başladı çok ciddi/yüksek işlem gücü isteyen işlerin yoksa ilk önce bir sistemini gözlemle...
  4. impsuedo

İnternet Fiyatları Kazık Değil mi?

hem mobil hem sabit tarifeler için dediklerine kesinlikle katılıyorum ama günümüzde internet kullanmamak da imkansıza yakın... alt yapın turknetin kendisine aitse evde onu kullanmanı önerebilirim, 1000mbps download/upload ve taahhütsüz olması eldeki imkanlar dahilinde cazip.
  5. impsuedo

Yardım İşlemci Upgrade Hakkında

soğutucu dahil çok benzer 4070li sistemde 7800x3d + xpg maestro plus 62da'ya geçtim ben, bios güncellemesiyle sorunsuz kullanırsın. 9700x ile arasında çok kalmıştım ama safi oyun amaçlı olduğu için ve 11kya sıfır denk gelince 7800x3d'ye geçtim. oyun hariç biraz daha karma kullanımın varsa 9700x...
  6. impsuedo

3.000 TL Kulaklık Önerisi

eyvallah o zaman. bugün cuma, belki şansına incehesapta düzgün bir model indirime girer. girmezse de jd 713'e bir şans ver 1109₺ şu an, gerçekten garip bir şekilde çoook düzgün bir kulaklık ve eq ayarıyla daha da iyi seviyelere geliyor ama *fiyatı dahilinde* bunu unutma. bozuk çıkarsa /...
  7. impsuedo

trendyolda da 4.6 puan vermişler 550+ yorum var o yüzden attım, kötü yorum mutlaka olacaktır fark ettiysen birisi ergonomiden şikayet etmiş çok kötü diye, bir altındaki yorum ergonomi efsane şeklinde. sesi kötü geliyor diyenler için çözüm çok basit: eqapo + peace indirip güzel bir ayar...
  8. impsuedo

https://www.trendyol.com/razer/barracuda-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-rz04-04430100-r3m1-p-345974090?boutiqueId=61&merchantId=104683 HEMEN300 koduyla 3187ye geliyor + uygun kartın varsa 3 taksit. diğerlerinin yanında bunu tercih edebilirsin. hızlı ol he bitebilir 1789720034 ooo hemen hemen...
  9. impsuedo

Çözüldü✓ 2. El Ryzen 5 7500f İçin Yardım

7600 ile arasında %3-5 fark vardır yoktur, asıl fark 7600'de dahili gpu olması - ki sen kendine zaten 5060 alacaksın sanırım. hangi işlemciyi güvenilir ve bütçen dahilinde bulabilirsen onu al. işlemciler arasında fark yok ayrıca 7500f daha serin çalışıyor.
  10. impsuedo

❌İndirim Bitti! Converse Chuck 70 Gore-Tex Unisex Siyah Sneaker 1732tl

al al hafif geyimsi gezersin sen de :D 3-4 tane var hepsinden memnunum olm dümdüz ayakkabı işte. occassion kendi sitesinden daha fazla model bulursunuz + bonusa 4 taksit yapıyormuş vade farksız.
  11. impsuedo

❌İndirim Bitti! Converse Chuck 70 Gore-Tex Unisex Siyah Sneaker 1732tl

beyler ayıp oluyor he gey falan... yeşili bende var acayip memnunum hem rahat hem de su rüzgar vs geçirmiyor. renk siyah değil görseldeki gibi petrol yeşilimsi/mavimsi bir ton. yağmurda su birikintisine denk gelirseniz bilek hizasına kadar olan gtx kaplaması ıslanmaktan koruyacaktır, bot...
  12. impsuedo

RTX 5070 Tı & AMD Ryzen 7 9800x3d

performansla ilgili iyileştirmeler için; nvidia denetim masası -> 3d ayarların yönetilmesi -> program ayarları -> pubg.exe veya her ne için olacaksa onu seç CUDA - GPUlar: Bu GPU'ları kullan -> RTX 5070Ti Doku Süzme - Kalite: Yüksek performans Eşyönsüz örnek optimizasyonu: Açık (titreme...
  13. impsuedo

sistem boşta değerlerin x3d için normal görünüyor, oyundaki değerler max 75se o da normal gibi. ben bir test edeyim dedim soğutucum xpg maestro plus 62.
  14. impsuedo

occtdeki 90+ dereceleri dert etmez miymiş, ben ederim kardeş :D extreme + avx2 ciddi stres testi evet ama 96 falan çok okey bir değer değil bu sistem için. sistem boştayken değerlerin nasıl?
  15. impsuedo

pcyi kapatıp anakart bağlantısı dahil sök, hangi sokete takılıysa diğerini dene. aio_pump veya diğer pump yazılı soketler arasında bağlantını değiştir ve tam oturduğundan emin ol. valla aklıma başka bir şey gelmiyor artık söküp takmandan hariç. yazılımsal bir şey değil gibi çünkü konu direkt...
  16. impsuedo

değerlerinde hatalar var, sıcaklığı işlemci soğutucu farklı gösteriyor kasa fanların farklı. 2 borunun da serin olduğunu söylemiştin, bu senaryoda birisinin sıcak olması lazım ki sıcak havayı tahliye ederken diğer borudan işlemciyi soğutsun. şu anda en büyük şüpheli sıvı soğutucu montajı, sistem...
  17. impsuedo

hydroshifti fixrpm'den çıkart maksimum devrini ve soğutma performansını etkiliyor mu biraz takip et, fark etmesi lazım. montajını tekrar kontrol et, braketlere tam oturmayan vida vs varsa temas etmiyorsa sıcaklığı yine koruyamaz. hepsi doğruysa yine de düşmüyorsa macunu kryonaut extreme veya mx7...
  18. impsuedo

termal macunu çok iyi sürememiş olabilirsin çünkü tekli çekirdek sıcaklıklarında 7-8 derecelik farklar var, montajı tam oturmamış olabilir. ama total sıcaklığın yine çok fazla hele bir de hydroshift ile bu rakamlar çok yüksek. 1789480269 olm jelatini söktün di mi montajda?????
  19. impsuedo

sıcaklıkların çok yüksek termal limite takılıyorsun muhtemelen, özellikle işlemcindeki macun veya soğutucu noktasında ne kullanıyorsan kontrol et/değiştir. sonrasında undervoltla birlikte stabil tweak + daha serin bir şekil yapman şart.
  20. impsuedo

2kda pro public ve en yüksek grafik ayarları içinse normal olabilir. çünkü ben gölge ve shader hariç çoğu ayarı en düşükte kullanıyorum. nvidia denetim masasından ayarların eksik olabilir, kasa içinde ısı ve hava akışıyla ilgili problem yaşıyor olabilirsin gibi gibi. ayrıca cs2 sistem...
Geri