5000 TL Civarı Kasa Önerisi

Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar merhaba. 5000 tl civarı bir kasa arıyorum. Renk önemli değil. Fanları değiştirip ekstra para harcamak istemiyorum. O yüzden fanları iyi olmalı. Akvaryum tip kasalar hoşuma gidiyor. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Not : Lian Li O11 dynamic flow mini v2 çok hoşuma gidiyor ama emin değilim.

Arkadaşlar merhaba. 5000 tl civarı bir kasa arıyorum. Renk önemli değil. Fanları değiştirip ekstra para harcamak istemiyorum. O yüzden fanları iyi olmalı. Akvaryum tip kasalar hoşuma gidiyor. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Not : Lian Li O11 dynamic flow mini v2 çok hoşuma gidiyor ama emin değilim.
Anakartın ne? Atx mi matx mi?

matx. ASROCK Steel Legeng B450M. Ama ileride anakart değişebilirim. O yüzden atx anakartıda takabileceğim bir kasa olması daha iyi olabilir.
Attığın kasayı al gitsin o zaman daha güzel olanını zor bulursun. Belki lian li v100r da bakabilirsin

Attığın kasayı al gitsin o zaman daha güzel olanını zor bulursun. Belki lian li v100r da bakabilirsin

bu kasa hakkındaki düşünceleriniz nedir ?

bu kasa hakkındaki düşünceleriniz nedir ?
Görünüş olarak güzel duruyor ama çok da teknik detay bilen birisi değilim. Fanların dönüş hızı senin için yeterliyse ve psu nun sığacağından eminsen (psu ölçülerine bakıp kasanın desteklediği maksimum ölçüye bakman lazım) hepsi olur. Lian li daha bildiğim bi marka olduğundan ona yönlenirdim ben muhtemelen.

Geri