Kabloları da komple beyaz mı acaba bilginiz var mı ? Ayrıca bende halen 8x2 li güç girişli ekran kartı var geleceğe yatırımlık olarak düşünüyorum onu da...
Kendi fanından çok daha sessiz hocam. Orta fandan kastın arada kalan fansa neden fazla ses yapsın ki fan bozuk değilse yani ortada olmasıyla ses olmasını...
kasa nzxth7flow bunu alsam üstte boşluk kalacak. Üstüne 2023 üretimi 3 yıldır depoda bekliyor fiyat çok iyi ama sipariş edip iptal ettim. Doğrumu yaptım...
Teşekkürler fakat demek istediğim tam olarak buydu 3k gibi bir ücret gereksiz yüksek geliyor ve kasanın orasının boş olması benim hoşuma gidiyor. Düz lcd...
Ucuz etin yahnisi hesabı bunlar pek hoşuma gitmiyor. Bunları almaktansa 6 taksite daha bilinir sağlam kendini kanıtlamış sıvı soğutucuları almak bana çok...
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BVWB869H/ref=ox_sc_act_title_5?th=1
Şu karta denk daha şık görünen 9 taksite alabileceğim bi kart bekliyorum kaç...
Zamanında almıştım 6 tane aynı siteden. Fanlar çok güzel bunun sessizi noctua falandır öyle söyleyeyim. Alabileceğiniz en fiyat performans fandır bence. 3k...
Hem dfs den hem magicden alışveriş yaptım. Herhangi bir problem yaşamadım bugüne kadar. Tabi siz yaşamayacaksınız diye bişi diyemem babamın oğlu değiller...