Sorunu çözdüm belki yıllar sonra biri gelir aynı sorunu yaşayan. AMD uygulamasından performans kısmında varsayılandan bi kere özele getirdim hiç bir ayarı...
Ekran kartımı neredeyse 2 yıldır kullanıyorum. Şanslı insanlardan olacam ki ne coil ne başka bir sorun sıkıntı yaşamadım imzadaki sistemimle. Yaz geliyor...
Zamanında world karta oldu axese arada geliyor şimdi paraf veriyor 9 taksit bakalım benim teb bonusa ne zaman böyle 9 taksit fırsatları gelecek. Amazon...
%5'in altında çalışmıyor diye tercih ettim. Bu fiyata başka çalışmayan var mı sanmıyorum. Biosdan ayarını yaptıktan sonra rahatsız edeceğini sanmıyorum...
Bende ilk defa sipariş veriyorum. Önce 5li şet sipariş vermiştim sonra bu kampanyayı görünce iade ettim 6 saat içinde iade gerçekleşti. İstersen bekle 2-3...
Benimde amacım o yavaş yavaş topluyorum. Hayalim noctua ama tanesi 3k dan başlıyor. Bunlardan yavaş yavaş toplayacam bakalım ram olur hava soğutma olur...
Tam yükse yüksek ihtimalle bunun sesi daha fazladır 3000 devir döndürüyor çünkü. %5 in altında çalışmadığı için tercih ettim bu fanı ayrıca fiyatı baya bi...
https://www.jumbum.com.tr/Arctic-P12-Pro-120mm-PWM-Fan
Ürün kodu (ACFAN00305A)
[H4 id=''][/H4]
Bir çok sitede 800-1000 arası. 6 tane sipariş edip birde 10...