Onur.kyr
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
temu aliexpress falan açık olsa alırdın da şu an zorŞöyle bir şey özetle. Sadece lcd olarak satılır mı ya da bulabilir miyim ?
Thermalrightin ekranı vardı 3k falandı sanırım ondan alıp ekran kartının altında kasanızın baya boş yeri var oraya yapıştırsanız süper olur hemde kasanız dolu görünür.ThermalRight Peerless Assassin 120 SE kullanıyorum. Fanlarını artricin fanlarıyla değiştirdim. 9800x3d işlemcide kullanıyorum ve banamısın demiyor. Yani gayet memnunum bu soğutucudan, 2 yılı aşkın süredir kullanmama rağmen. Asıl konuya gelirsek LCD li modelleri var. Değiştirip yenisini almak istemiyorum kasa içi lcd ekranlar da 4-5k civarında pahalı geliyor. Bu soğutucuya uyumlu sadece lcd bulabilir miyim acaba böle direk üstüne takabileceğim ? Var mı bilgisi olan ?
Thermalrightin ekranı vardı 3k falandı sanırım ondan alıp ekran kartının altında kasanızın baya boş yeri var oraya yapıştırsanız süper olur hemde kasanız dolu görünür.
Teşekkürler fakat demek istediğim tam olarak buydu 3k gibi bir ücret gereksiz yüksek geliyor ve kasanın orasının boş olması benim hoşuma gidiyor. Düz lcd minik bir ekran istiyorum cpu soğutucunun üstüne minimal bir şekilde 2. resimde gösterdiğim orijinali gibi. Ayrıca o ekran büyük onu cpu nun üstüne nasıl basabilirim 3d modeliyle bilgimin hiç olmadığı bir konu.
Hocam bunlardan birini satın alın
Ardından 3d modelleme üzerinden hava soğutucunuza uyarlayın
Bu siteye 3d modelini yükleyip adresinize getirtebilirsiniz![]()
Craftcloud® | Streamlined Service for 3D Printing & CNC Machining
Get quality parts at the best price with Craftcloud 3D printing & CNC service ✓ 200 materials ✓ FDM, SLS, MJF, SLA ✓ Instant quotes ✓ No minimum order ✓craftcloud3d.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yada CNC machining seçeneğini kullanarak alüminyum levha kestirebilirsiniz
Oralardan getirtebilirim hocam aslında aradım ama bulamadım gördüyseniz link paylaşır mısınız ?temu aliexpress falan açık olsa alırdın da şu an zor
Hocam bunlardan birini satın alın
Ardından 3d modelleme üzerinden hava soğutucunuza uyarlayın
Bu siteye 3d modelini yükleyip adresinize getirtebilirsiniz![]()
Craftcloud® | Streamlined Service for 3D Printing & CNC Machining
Get quality parts at the best price with Craftcloud 3D printing & CNC service ✓ 200 materials ✓ FDM, SLS, MJF, SLA ✓ Instant quotes ✓ No minimum order ✓craftcloud3d.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yada CNC machining seçeneğini kullanarak alüminyum levha kestirebilirsiniz
ben ürünleri sordum hocamAlıntıyı görüntüle
Telefon ile o tuşa basarak yapıyorsun
Hocam direk bağlantıyı yazıyorsunben ürünleri sordum hocam![]()
Gpu mount ağlattıThermalRight Peerless Assassin 120 SE kullanıyorum. Fanlarını artricin fanlarıyla değiştirdim. 9800x3d işlemcide kullanıyorum ve banamısın demiyor. Yani gayet memnunum bu soğutucudan, 2 yılı aşkın süredir kullanmama rağmen. Asıl konuya gelirsek LCD li modelleri var. Değiştirip yenisini almak istemiyorum kasa içi lcd ekranlar da 4-5k civarında pahalı geliyor. Bu soğutucuya uyumlu sadece lcd bulabilir miyim acaba böle direk üstüne takabileceğim ? Var mı bilgisi olan ?