Kule Tipi Soğutucuma Sadece Lcd Ekran Takılır mı ?

Onur.kyr

80+
Reaksiyon skoru
103

ThermalRight Peerless Assassin 120 SE kullanıyorum. Fanlarını artricin fanlarıyla değiştirdim. 9800x3d işlemcide kullanıyorum ve banamısın demiyor. Yani gayet memnunum bu soğutucudan, 2 yılı aşkın süredir kullanmama rağmen. Asıl konuya gelirsek LCD li modelleri var. Değiştirip yenisini almak istemiyorum kasa içi lcd ekranlar da 4-5k civarında pahalı geliyor. Bu soğutucuya uyumlu sadece lcd bulabilir miyim acaba böle direk üstüne takabileceğim ? Var mı bilgisi olan ?

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-07 at 18.50.34.webp
    WhatsApp Image 2026-07-07 at 18.50.34.webp
    115.3 KB · Hit: 34
Şöyle bir şey özetle. Sadece lcd olarak satılır mı ya da bulabilir miyim ?

Ekler

• 1783439807894.webp
    1783439807894.webp
    21.8 KB · Hit: 16

ThermalRight Peerless Assassin 120 SE kullanıyorum. Fanlarını artricin fanlarıyla değiştirdim. 9800x3d işlemcide kullanıyorum ve banamısın demiyor. Yani gayet memnunum bu soğutucudan, 2 yılı aşkın süredir kullanmama rağmen. Asıl konuya gelirsek LCD li modelleri var. Değiştirip yenisini almak istemiyorum kasa içi lcd ekranlar da 4-5k civarında pahalı geliyor. Bu soğutucuya uyumlu sadece lcd bulabilir miyim acaba böle direk üstüne takabileceğim ? Var mı bilgisi olan ?

Thermalrightin ekranı vardı 3k falandı sanırım ondan alıp ekran kartının altında kasanızın baya boş yeri var oraya yapıştırsanız süper olur hemde kasanız dolu görünür.

Hocam bunlardan birini satın alın

Ardından 3d modelleme üzerinden hava soğutucunuza uyarlayın
Bu siteye 3d modelini yükleyip adresinize getirtebilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yada CNC machining seçeneğini kullanarak alüminyum levha kestirebilirsiniz

Son düzenleme:
Thermalrightin ekranı vardı 3k falandı sanırım ondan alıp ekran kartının altında kasanızın baya boş yeri var oraya yapıştırsanız süper olur hemde kasanız dolu görünür.

Teşekkürler fakat demek istediğim tam olarak buydu 3k gibi bir ücret gereksiz yüksek geliyor ve kasanın orasının boş olması benim hoşuma gidiyor. Düz lcd minik bir ekran istiyorum cpu soğutucunun üstüne minimal bir şekilde 2. resimde gösterdiğim orijinali gibi. Ayrıca o ekran büyük onu cpu nun üstüne nasıl basabilirim 3d modeliyle bilgimin hiç olmadığı bir konu.

temu aliexpress falan açık olsa alırdın da şu an zor
Oralardan getirtebilirim hocam aslında aradım ama bulamadım gördüyseniz link paylaşır mısınız ?

bende beyazı vardı memnundum

Son düzenleme:

Şu akakçe paylaşımlarınızdakilerin çalışma mantığı nasıl bağlantıyı nereye yapıyoruz?

Gpu mount ağlattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,401
Üyeler
199,350
Son üye
Hynax4434

Geri