Kendim almış kadar sevindim, hayırlı olsun. Bizim insanımız ya çok korkak ya da çok bilmiş olarak yorumluyorum. Almak isteyenlere güzel cesaret olur bu...
Ben de bakıyorum dandik bir şey alacaktım 2. monitör olsun diye bir anda -7.5k oldum. Ana monitör yaptım. G6 OLED vardı kırıldı. Para biriktirip tekrar OLED...
Bosver
Bosver, 1 haftadir bakiyorum bu kalitede bu fiyata alamazdik zaten. Bu fiyata alabilecegimz max sey 180 hz gigabayte, ktc falan olurdu. 240hz en...
Yok ya ben takılmıyorum öyle şeylere. Benim bugün yan ekranım olan monitörde tam ortaya yakın yerde 2 tane ölü piksel vardı. Bu zamana kadar 3 4 kere anca...
Oluyor. Ama işin garibi diğer renklerde hiçbir sorun yok. Mesela şu an site gri renkte ve problem yok. Çok koyu olunca gözüküyorlar. Siyah ekranda mavi...
Hocam sorma arkadastaki 500 saati gorunce ben de bi gaza geldim bi baktim magazada 10k :D
1784236123
Cok iyi bence seninkinin saat 6-7 k alti bulmak cok zor
Gece karanlığında bir şeyler yapıyordum. Siyah ekranda gözüme çarptı. Ekranın üst kısımlarına doğru baya fazla bir şekilde duruyorlar. Sanki gökyüzüne...
Arkadaşlar bir şey fark ettim. Benim monitörümde yakından baktığımda siyah ekranda minik minik beyaz mavi garip renklerde pixeller var. Stack pixel denilen...
Teşekkür ederim gerçekten ikinci el fiyatına bile değil monitör. Tertemiz çıktı. 2. monitör kolunu da aldım uzun bir süre götürür. İleride tekrar OLED...