İnan bilmiyorum ama bakacağım. Şöyle ki ben tek tek değer girip yapmadım. MSI Anakartta Memory Try It diye bir özellik var sadece seçmesi kalıyor. Öyle...
@Hasbatuz Videoda AME-Beta yazan ve ReviOS olanları formattan sonra indirip kurun. Videodaki seçenekleri benzer şekilde işaretlerseniz problem çıkmaz...
Hynix A-Die var bende XPG. 5200MHz CL38 ramleri anakartın memory try it özelliği ile 8200MHz gıkı çıkmadan çalıştırabiliyorum. CL28 6000MHz de oluyor ama...
ReviOS aktif kullanıyorum. hiçbir problem çıkarmadı ve baya güzel. Farklı modelleride var ama kendi kullandığımı önermek daha mantıklı olur. kurulumuda...
Oyun oynuyorum özellikle LoL ve PUBG ve bf6 hangisini önerirsiniz ve nasıl yükleyebilirim? Linux ta galiba oyun oynanmıyor.
1786140052
Laptop bakıyorum...
Tamamdır teşekkür ederim. Fatura fiyatı olarak 7.5K gözüküyor acaba dedim fatura fiyatı mı baz alınıyor yoksa özellikleri mi tam çözemedim yine de sorayım...
2k 200hz yoksa onun üstü en yakın modeli göndermeleri gerekiyor. OLED değişimi bile alan vardı yanlıs hatırlamıyorsam. Uzlaşmak için LCD monitörün fiyatını...
2. El Nitro+. Nvidia'nın yazılımdan nefret eder oldum benim sistemimde klip sorunları yaşıyorum 1 dakika üstü klip bozuk alıyor, bir de sitelere göre klip...