Yüksek meblağlı cezalar kesilse az çok akıllanırlar da 15 20K kesiyorlar umurlarında olmuyor. Servisten çıkmadan monitörü prize bağlayıp elimle gösterdim...
Nasıl bir namus bu yahu, bariz sorunlu monitörü itelemeye çalışıyorlar. Hiç korkuları yok. Thh böyle tüketiciyi uğraştıran firmalara okkalı ceza kesse keşke
O belki değişebilir, ben beyaz eşya için bu süreci yaşadım ona eve gelip baktılar, sizde belki ürünü yollamanı da isteyebilirler. Uzaktan yapacaklarını...
O durum çok değişkenlik oluyor küçük taşıyabileceğin malzemeyi belirli bir tarafsız marka servisine götürmeni istedikleride oluyor ben daha önce gamebooster...
Bilirkişi genelde taşınmazlar için eve geliyor diye biliyorum ben 2 sene önce monitör için thh başvurusu yaptığımda tarafsız bir marka servisinde rapor...
Çok teşekkür ederim. Rapora fotoğrafları eklemiştim zaten. Merak ettiğim acaba biz mi götürüyoruz monitörü yoksa bilirkişi gelip mi bakıyor diye merak...
Bilirkişi gelir ürünü inceler, attığınız resme bakılırsa ortada şüphe yok zaten 2 saniye bakar gider bilirkişi. Sonrasında sorun yaşadığın firma hem o...