Hocam valla videonuz çok yardımcı oldu sağolun teşekkür ederim güzel mikrofon alıcam bende ama şu son olaylar biraz düşündürdü umarım sıçrama vs olmaz...
A6 Neo almıştım aliexpress'ten onun bile ses kalitesi çok iyiydi. Sana tavsiyem Voicemeeter biraz çile sahibi yapsa da bir indirim çok hafif Bass vermen...
Hocam bilginiz için teşekkür ederim 4080/4080S i 38-37- tufları 39 lara bulup 4k kayıt alıp video işlerine girmek istiyorum sesli bir şekilde a9 u maske...
Gerek yok HyperX'e aman aman waow dedirtecek hiçbir farkı yok. Hatta bana bakarsan A6, beğenmedim biraz daha ağır abi olsun diyorsan A8 alabilirsin. 1...
Bu konularda ne kadar dil doksen de onlar alacak. Çünkü onlar ihtiyacı olduğu için değil ucuz oldugu için alıyor. Platform bugün boklarda kampanya var...
Ya beni ilgilendirmiyor kim ne yaparsa yapsın, sonuçta bunu engelleyemezsin ben sadece etik tarafındayım. Öğrenci olup görüp de alamayanlar için dedim ben...
Etik değil. Başkalarının, gerçekten ihtiyacı olan ihtiyaç sahiplerinin hakkına giriyor ki şöyle düşününce içerisinde ki 50 gr 70 gr neyse tavuk eti için...
Ben de hayvanları seviyorum, besliyorum ama 25 TL'ye kedi maması almaktan aciz, insanlar için üretilen yemeği alıp hayvana veren varsa da yok olsun gitsin...
Uyandım forumu gördüm. Neredeyse tüm sayfaları okudum. YouTube aile ödüyorum Nays'tan 50 TL dönüyor. Kod alayım mı yoksa uğraşmaya değmez mi bilemedim...
Yo yo bayağı kırıldı. Farenin sol tuşu basılı kalıyordu, biraz bastırırken 3 yerinden çatladı. Geçen gün anlık sinirle avcumda az bir şey sıktım farenin...
Ajazz AJ139 Pro almıştım 2 sene önce. Tam 2 sene olmadı ama dolacak Ağustos ya da Eylül ayında. Pili günü çıkarmamaya başladı satıcıya yazdım servis için...