Arama sonuçları: *

• Users: Clyde
  • Order by date
  1. Clyde

Yardım G6 oled gri ekranda dikey çizgi

Hiçbir şey olmaz. Direkt OLED'lerin panelinde de oluyor o çizgiler. Bir şey deniyordu ama unuttum şu an onu. IPS ekranlarda ki Glow muhabbeti gibi bir şey. İçinize sinmiyorsa götürün gösterin.
  2. Clyde

Yardım G6 oled gri ekranda dikey çizgi

Piksel yenileme ile geçer. Bir şey olmaz. Tabii Reddit'te ki monitör normal değil ama bende de oluyordu. Premiere Pro kullanırken uzun süreler açık kaldığı için bir kaç kere iz çıktı, Opera'da gri olduğu için farklı izler gözüküyordu, Piksel Yenileme yaptığımda düzeliyordu. Çok takılmayın bu...
  3. Clyde

NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

Ben anlamadım şimdi 10TL'ye 5090 alabilcem mi :widepeepo:
  4. Clyde

9070xt 7500f sitem 97k fazla mı?

1000W PSU'ya neden ihtiyaç duydunuz nükleer santral var sanırım evde :pikacu:
  5. Clyde

SIM2 Yuvasına Takılı SIM Kart SIM1'de Gözüküyor

Şöyle çözdüm biraz zor olabilir. Test etmek için olan e-sim'lerden 3 tane ekledim. 2 tanesini aktifleştirdikten sonra 2. slota sim kartımı taktım. Takınca E-Sim kapatılsın mı diye evet dedim. Daha sonra Fiziksel Sim kartımı güncellensin mi diye sordu evet dedim 2. sim görmeye başladı. 2 tane...
  6. Clyde

G6 OLED'im Kırıldı Ben de İçini Açtım

Affınıza sığınarak bir hatada bulunmuşum onu düzeltiyorum. Sıvı soğutma mantığı iPhone 17 Pro serisinde ki "Buhar Odası" mantığı ile aynı çalışıyormuş. İçerisinden çıkan o "Alüminyum" plakanın içerisinde kimyasal, ya da artık her neyse bir sıvı mevcut. Plakayı köşesinden kesmiştim bir şey...
  7. Clyde

Sitede gösterilen hava kanalları ile ilgili diye biliyorum. İçerisindeki bu plastik kısımda "göya" hava kanalı bulunuyor, içerisinden de tahliye ediliyor diye biliyorum. Sıvı soğutma ile ilgili bir belirti yok. Genel olarak ben kullanıcılardan ya da insanlardan duyuyordum bu mevzuyu.
  8. Clyde

Geçenlerde G6 OLED monitörüm maalesef kırıldı. Ben de merak ettim içini açmaya karar verdim. Bir kaç yerde görmüştüm "Samsung OLED monitörlerinde Sıvı Soğutma kullanıyor" diye. Aslında ben bunun yalan olduğunu düşünmüştüm. Fakat içerisinden çıkan o Alüminyum parçayı az önce parçaladım ve...
  9. Clyde

🔥İndirim Silikon Tabancası + 10 silikon 149TL

Ya ben başka markanın aynı türdeki aletini aldım. Hiçbir işe yaramıyor. Yani silikonu iten kısım çok yetersiz. Bir kısma kadar itiyor sonra içerisinde kalıyor bir işe de yaramıyor içinde kalıyor silikon ben mi kullanamıyorum anlamadım.
  10. Clyde

Öneri Monitörümü nasıl zevkle parçalayabilirim?

Ben de zaten çalışmıyor diye yan tarafıma koyacaktım. Sinirlenip vuracaktım bir tane ama sonra içerisini açıp söktüm tamamen. Anakartını falan aldım belki birisinin işine yarar diye.
  11. Clyde

Öneri Monitörümü nasıl zevkle parçalayabilirim?

Benim de OLED monitörüm kırıldı. Tek tek ayıklayacağım. En küçük katmanına kadar sökeceğim müsait olduğumda. Ama ilk önce o ekrana oyun oynarken sinirlendiğimde kalkıp bir tane vuracağım içimde kalmasın.
  12. Clyde

G6 OLED'imin Paneli Kırıldı :/

Ben de şu an IPS'e bakarken ağlıyorum.
  13. Clyde

Ben de çizdim sonra kırdım :/
  14. Clyde

24K'ya 240Hz olanı var. 360Hz bitmiş yine.
  15. Clyde

Değerdi. Aşırı hoş, yumuşak bir görüntü vardı. 360Hz bir yana monitörün hızı her şeyi çok hoş, yumuşak gösteriyordu. IPS'e geçince şu an kasıyormuş gibi gözüküyor gözüme. 1765996452 Teşekkür ederim :peeposad2:
  16. Clyde

Teşekkür ederim :peeposad2:
  17. Clyde

Yok ya harici mikrofon :/ 1765990948 Daha kötüsü olursa artık ne var ne yok satıp kurtulurum ya.
  18. Clyde

Vurmadım. Eşyalarıma zarar vermem genelde en fazla masaya vururum. Mikrofon kolu çarptı monitöre. Keşke yumruk atsaydım belki %50 ihtimalle kırılmazdı.
  19. Clyde

Bilemiyorum çok narin değil gibiydi ama plastik bir parça bu ekranı nasıl mahvetti hala anlamış değilim. Demir falan çarpsa tamam diyeceğim ama. 1765989829 Maalesef. 1765989904 Tamamen siyah renk arkaplan kullanıyordum. 10 saniyelik gitsem bile siyah ekranda bırakıyordum yanmasın bir şey...
  20. Clyde

Evet o çizildiğinde ben mikrofona çarpmıştım masayı temizlerken çizilmişti. Bu sefer nasıl olduğu ile ilgili bir fikrim yok. Yani oyun oynarken yere bir şey düştü eğildim kalktığımda monitör yoktu. Sabah gün ışığı ile baktığımda kırığı gördüm. Hem ilk göz ağrım olduğu için hem de şu an...
Geri