Arama sonuçları: *

• Users: Clyde
  • Order by date
  1. Clyde

🔥İndirim Dragos Pcie 4.0 Riser Kablo 521 TL! + 99 TL Kargo

Ya çok güzel duruyorlar. Ben de TD500 V2 var kasa olarak da dikey aparat için uygun değil sanırım.
  2. Clyde

PXN V10 Ultra İncelemesi ve Deneyimlerim

Oyun ayarlarını soranlar vardı. BeamNG, FH5 ve 6, ETS ayarlarını paylaştım. Direksiyon ile ilgili fiziki problem/deneyimleri ayrı bir videoya ayıracağım. Yakın zamanda onu da yaparım. Video:
  3. Clyde

Radeon RX 9070 XT Fiyatları ?

SuprimX 3080 ile yan yana fotoğrafını çekecektim unuttum heyecandan. Devasa bir fark var aralarında bir kaç 5090 modelinden bile büyük.
  4. Clyde

Ben de Magnetic Air buldum aldım Red Devil alacaktım aslında. Çok güzel eve bayağı kaslı duruyor çok hoşuma gitti.
  5. Clyde

Ben de çarşamba günü aldım. 2.el Nitro+ istiyordum tasarımı falan çok hoşuma gidiyordu 37k altı göremedim yok direkt kart. Red Devil alacaktım 39.5K'ya ikinci elden sıfır kapalı kutu Mercury Magnetic Air aldım şu an en giriş seviye kart 40K zaten 2. el bulduğun an da al gitsin garantili kutulu.
  6. Clyde

Hiç Bilgisayarım Olmadı Bi Tane Kasa Buldum Düşüncülerinizi Beklerim ?

Bu fiyatlara 5060Ti ya da 9060XT'li bulunabiliyor diye hatırlıyorum. 9060XT almak daha mantıklı. Bütçen ne kadar esnek bilemem ama şu daha mantıklı bir seçenek olabilir https://enucuzsistem.com/hazir-sistem/cfc5d4f1-16d5-21d9-d953-223674a270bc/cyber-rx9060xt
  7. Clyde

Atk A9 Plus Vs Darmoshark M3 V2

Darmoshark Meyer Gaming'de 2000 TL. Böyle bakarsak ikisi de aynı fiyatta. Ben sevgilime A9 Plus aldım biraz da kullandım malzeme kalitesi güzeldi beğendim ben. Darmoshark'ı da kendime almayı düşünüyordum ama birisi iyi diyor birisi kötü almayın malzeme kalitesi iyi değil diyor. Bilenler daha iyi...
  8. Clyde

9070xt Alınır mı? Alınmazmı

Daha bugün 2.el Mercury 9070XT aldım. Alınır. Karşıtı 5070 Ti performans olarak arada ki fiyat farkına değmez.
  9. Clyde

Eski Bilgisayarımı Revize Ediyorum.

Ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun. Zam muhabbetlerinden önce cs envanterimi sattım ve hala kart alamadım. Zam haberi çıktıktan sonra kimse kartını satmıyor, zamlı haliyle satmaya çalışıyorlar.
  10. Clyde

❌İndirim Bitti! Lego Speed Champions Mclaren W1 Araba 880 Lira

Sepete ekleyince 1080 TL'ye düştü bende Premium var. Kod ile birlikte 980 TL yine iyi fiyat. 1786353674
  11. Clyde

❌İndirim Bitti! Lego Speed Champions Mclaren W1 Araba 880 Lira

Ya bu premium ile muhabbeti çok saçma. Premium satın alınca 980 TL'ye düşüyor. Premium sahiplerine değil.
  12. Clyde

60 Bin TL'ye Topladığım PC Nasıl Sizce?

Aslında imkan varsa Ram ve İşlemciyi 2.el almanız güzel fiyat kırar. 7500F yanlış hatırlamıyorsam 4.5 5k civarı bulunuyordu. Ram de çok fark etmeyebilir ama yine 8k'ya bulsanız kafadan 5-6k cepte kalır. Onun harici güzel tabii
  13. Clyde

❌İndirim Bitti! Lego Speed Champions Hızlı ve Ofkeli Nissan R34 Gtr ₺889 !!!

Çok iyi ama param var mı bilmiyorum :kekw:
  14. Clyde

Ddr5 Samsung B-Die Ram Oc Değerleri

7400MHz CL34 zamanından ss buldum bir tane.
  15. Clyde

İnan bilmiyorum ama bakacağım. Şöyle ki ben tek tek değer girip yapmadım. MSI Anakartta Memory Try It diye bir özellik var sadece seçmesi kalıyor. Öyle yapmıştım.
  16. Clyde

Hynix A-Die var bende XPG. 5200MHz CL38 ramleri anakartın memory try it özelliği ile 8200MHz gıkı çıkmadan çalıştırabiliyorum. CL28 6000MHz de oluyor ama ben yuh dedirtecek kadar fark göremedim. Bence çok gerekli bir şey değil ya ram ve overclock.
  17. Clyde

Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

Hayda Red Devil mı var sende?
  18. Clyde

Tamamdır teşekkür ederim
  19. Clyde

Ben de yazdım adama bakacağım. Ventus alasım hiç yok şu an.
  20. Clyde

Tamamdır teşekkür ederim. Fatura fiyatı olarak 7.5K gözüküyor acaba dedim fatura fiyatı mı baz alınıyor yoksa özellikleri mi tam çözemedim yine de sorayım dedim.
Geri