Arama sonuçları: *

• Users: Clyde
  • Order by date
  1. Clyde

🔥İndirim Ryzen 9 7900 işlemci 12.429 TL

R9 ile i5 kıyasını ilk defa görüyorum. Sorulması bile yasaklanmalı hele ki Ultra serisi için.
  2. Clyde

Youtube YouTube Üzerinden Para Kazanma Zorluğu

Halihazırda çalışırken zaten ödeniyor. Ödenirken bana vergi borcu çıkarılıyor. Benim şu an öğrenmeye çalıştığım şey çalışırken bir yandan YouTube için başvursam aktif sigortam olduğu için BAĞ-KUR işin içine girmeden kurtulabilir miyim? Altı üstü alacağımız para gözü çatlasın 1k onu alabilmek...
  3. Clyde

Samsung S24 mü iPhone 13 mü tercih etmeliyim

Her ne kadar denk olmasa da S24 Ultra kullanıyorum. Şarj etmeyi unutuyorum telefonu. S24'ün şarjı üzmez.
  4. Clyde

4B girişi yapınca 4A'ya ne olacağını bilmiyorum. Alacağım paranın gideri karşılamadığı sürece sürekli cebimden gidecek. 1732023202 Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın.
  5. Clyde

Banka hesabını devletin verdiği belge ile açmak gerekiyormuş. %15'lik vergi kapsamından yararlanmak için. 1 2 aya B Tipi cezaevinden fotoğraf atmazsam iyidir. 1732023110 Türkiye.
  6. Clyde

Şaka gibi mesela bu durum da ayrı bir konu.
  7. Clyde

Herhangi bir işlem yapmayacağım şu anlık çözene kadar. Daha sonrasında "kazanmadığım" para için tekrardan vergi ödeme zorunluluğuna katlanmak istemiyorum.
  8. Clyde

YouTube'dan kazanacağım 200 300 TL'yi de Bağkura verip üstüne borçlu çıkacağım yani :D
  9. Clyde

Teşekkür ederim vallahi artık nefes almaya bile ne vaktim ne gücüm kalıyor. Bir kaç gündür 12 saat çalışıyorum uyu uyan işe git boş bulduğunda ders çalış robota döndüm :kekw: 1732022009 Yıllık 880.000 TL'yi geçmediği sürece %15 vergi ödemek gerekiyormuş. Şirket işlerini kaldırmışlar. Ama yine...
  10. Clyde

Arkadaşlar merhabalar. Sizlere sormak danışmak istediğim bir mevzu var. Ben aktif olarak hem okuyorum hem geceleri benzinlikte çalışıyorum. Bir yandan YouTube ile ilgileniyorum ve kanalımdan para kazanabiliyorum. Vergi mevzularını araştırırken bir kaç sorunla karşılaştım ve bu sorunlar için...
  11. Clyde

Harman Kardon Onyx 8 vs Anker Soundcore Boom 2 Plus

Bir tane hoparlör almak istiyorum. Müzik dinlemeyi seviyorum hali hazırda yeni aldığım Realme Buds Air 5 Pro var hayli hayli yetiyor ama bir tane de hoparlör almak istiyorum fakat karar veremiyorum. Normalde gözümü Harman Kardon Aura Studio 4'e dikmiştim fakat sonradan vazgeçtim. Şu an Onyx...
  12. Clyde

S24 Ultra kötü çekiyor

Ben 2 aydır S24 Ultra kullanıyorum. Bir çok S kullandım 6 Edge'den 9 10 20 FE 21 Ultra şimdi de 24 Ultra. 21 ve 20 Fe'den sonra kusursuz geliyor bana şu an telefon. 3x optik garip bir şekilde kötü. Ben de renk bakımından netlik kalite bakımından beğenmiyorum. Ama 5X'e de laf ettirmem 5x çok çok...
  13. Clyde

Yardım FiFine A6'dan A9'a Geçilir Mi?

Sizce A6'dan A9'a geçilir mi? A6'yı satıp A9 almayı düşünüyorum. Aralarında videolara bakınca çokta bir fark gözükmüyor Voicemeeter ile düzeltilebilecek şeyler var gibi. 3000 TL gibi bir fark vermeye değer mi?
  14. Clyde

2000 tl ye s7 edge Alınır mı?

Alınmaz. Minimum ama minimum S9 ya da S9+ bak.
  15. Clyde

Çözüldü✓ 2K OLED Monitör Önerisi

G6 İçin ben ayarlamaları yaptım. Bence güzel oldu eksisinden daha net daha canlı oldu. Youtube kanalıma atacağım ama işten dolayı vakit bulamadığım için bir türlü video çekemedim.
  16. Clyde

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria G2 1 TB 1761,59 TL

Telefona kılıf alacaktım Bonus ile dedim bir kılıfa 1k vermektense SSD alırım daha iyi :kekw:
  17. Clyde

Garanti'de 540 TL Bonus vardı onu kullandım.
  18. Clyde

Bir tane SSD almak vardı aklımda yer kalmadığı için üstüne çok güzel geldi bu. Teşekürler.
  19. Clyde

S23 ULTRA-S24 ULTRA ARADAKİ FARKA DEĞER Mİ?

Ben alayım sonra kayıt yapsak :kekw:
  20. Clyde

S23 ULTRA-S24 ULTRA ARADAKİ FARKA DEĞER Mİ?

Bana ne zaman alıyoruz :kekw: :kekw:
Top Bottom