Arama sonuçları: *

• Users: Clyde
  • Order by date
  1. Clyde

Yardım İkinci El Elden Satılan Telefonun 1 Gün Sonra İade Etmek İstenilmesi

Adamı engelleyerek sorunu çözebilirsin mesela o.O2
  2. Clyde

Yardım İkinci El Elden Satılan Telefonun 1 Gün Sonra İade Etmek İstenilmesi

Ben bir ürün satarken veriyorum telefonu olanı biteni her şeyi söylüyorum, alıcı bakıyor tamam diyorsa alıyor. O kadar anlatımdan sonra, inceleme kurcalamadan sonra onaylıyorsa zaten sizden çıkıyor durum. Ha gerçekten bir problem vardır cihazda söylenmemiştir tamam ama alırken fark etmediysen...
  3. Clyde

1000mbps Tarifemiz Var Fakat 100mbps Alıyorum

Bende de aynı problem oluyor. Kabloyu çıkar, ethernet soketine üfle geri tak düzelir. İnternet simgesine sağ tıklayıp ayarlarına gir, ethernet kısmından şu ibareye bir bak. Takıp çıkardığında burası düzelmesi lazım. Düzelmezse bir yöntem ile el ile yükseltme vardı ama bulmam lazım unuttum.
  4. Clyde

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab S11 26.099tl

Daha geçen Cumartesi günü Trendyol'dan öğrenci indirimi ile 26200 TL'ye aldım. Daha inmez derken 26k'ya inmiş fiyatı. Ablama almıştım hediye olarak Şu an şarj oluyor. Kendi YouTube kanalım için videosunu yapmaya çalışıyorum. Tablet bana kalırsa çok pratik ve çok güzel. Ben tablet kullanmam ama...
  5. Clyde

Doğum Günü Hediyesi İçin Fare Önerisi

Plus bütçemi çok aşıyor maalesef. Düz modeli daha mantıklı geldi benim için.
  6. Clyde

İlk Kez OLED Aldım Tavsiye

Son fiyatlara neler var bilmemekle birlikte aynı modelin 360Hz modelini kullandım ve talihsiz bir kaza ile kırdım. Ben memnundum aldığımda ucuza gelmişti, 500Hz 500FPS alıyorsanız tatmin eder, mat kaplaması renkleri ve parlaklığı solduruyor, Bunların harici çok problem yaşamadım ben. Hayırlı...
  7. Clyde

Ben de A9 düşünüyorum ama boyut olarak büyük olduğundan kararsız kaldım. 12,5cm biraz büyük olabilir.
  8. Clyde

Sevgilime doğum günü hediyesi alacağım. 1-1.5K bütçem var. R1 SE+ ya da ATK A9 almayı düşünüyorum. Var mı öneriniz?
  9. Clyde

S25 Ultra Kutudan Çıkan Kablo ile 45w Adaptör ile Şarj Edilir mi?

Hayır edemezsin. Kutudan çıkan kablo 3A destekliyor, 45W için 5A kablo gerekiyor. Ben S24 Ultra kullanıyorum ve elimde 2 tane daha S25 Ultra var, kutudan çıkan kablolar 25W destekliyor.
  10. Clyde

2k OLED 360 Hz Vs 280 Hz

5070 ve üstü yeterli. 4070Ti S, 4080 bile olur artık DLSS var ne kadar sevmesem de bir şekilde halloluyor. Ben G6 360Hz kullanıyordum, 240Hz çok fark ettirmedi gibi geliyor ama FPS önemli 400 500 civarı FPS alıyorsan ikisi arasında biraz fark oluşuyor.
  11. Clyde

Yardım Sistemim Ne Kadar Eder ?

İşlemcinin garantilisi 2500 TL garantisiz kutusuz alsan 1800 TL'ye zorlarsın, anakart 2000 2500K'ya bulunabiliyor. Sistemde para edecek ekran kartı var o da 6 7K civarına gitse 15K'yı geçmez kasa en en fazla fiyatlarla. Çok yüksek fiyat yazmışsınız.
  12. Clyde

Yardım İade Değişim Hakkında Yardım Lazım

Aynısı başıma geldi 3 yıl önce. B650 Carbon Wi-Fi bozuk çıktı, servise gitti iade/değişim verdiler. Tonlarca kez değişim istiyorum dememin ardından yine de güvenmeyip satıcıya ulaştım. Satıcıyla konuştuk, iade olarak açılan talebe ret verdiler yeni anakartı gönderdiler. Seçim hakkını kendilerine...
  13. Clyde

Yardım Fifine Ampligame A9 Almayı Düşünüyorum ama Bu Fiyata Daha İyisi Var Mıdır?

A6 Neo almıştım aliexpress'ten onun bile ses kalitesi çok iyiydi. Sana tavsiyem Voicemeeter biraz çile sahibi yapsa da bir indirim çok hafif Bass vermen. Ufak ayarlar ile çok çok güzel oluyor mikrofon. Ha yok ben edit kısmında düzeltirim diyorsan sana kalmış tabi.
  14. Clyde

Yardım Fifine Ampligame A9 Almayı Düşünüyorum ama Bu Fiyata Daha İyisi Var Mıdır?

Gerek yok HyperX'e aman aman waow dedirtecek hiçbir farkı yok. Hatta bana bakarsan A6, beğenmedim biraz daha ağır abi olsun diyorsan A8 alabilirsin. 1 yıldan uzun bir süredir A9 kullanıyorum geçenlerde servise gönderdim. Biraz problem yaşasam da 0 bir mikrofon gönderdiler servisi de iyi...
  15. Clyde

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

Ya beni ilgilendirmiyor kim ne yaparsa yapsın, sonuçta bunu engelleyemezsin ben sadece etik tarafındayım. Öğrenci olup görüp de alamayanlar için dedim ben yoksa sırf 19 TL'miş evde de pirzola var ama beleş yemek deyip alanlara zaten bir şey demiyorum obir açgözlülük.
  16. Clyde

Etik değil. Başkalarının, gerçekten ihtiyacı olan ihtiyaç sahiplerinin hakkına giriyor ki şöyle düşününce içerisinde ki 50 gr 70 gr neyse tavuk eti için uğraşan birinin aklı yerinde değildir tahminimce. Geri kalan da çöpe gidiyordur zaten kocaman dürümü kedi alıp fırat sabotaj gibi yiyecek hali yok.
  17. Clyde

Ben de hayvanları seviyorum, besliyorum ama 25 TL'ye kedi maması almaktan aciz, insanlar için üretilen yemeği alıp hayvana veren varsa da yok olsun gitsin neyin kafası lan bu?
  18. Clyde

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Uyandım forumu gördüm. Neredeyse tüm sayfaları okudum. YouTube aile ödüyorum Nays'tan 50 TL dönüyor. Kod alayım mı yoksa uğraşmaya değmez mi bilemedim fiyatlar artmış gibi sanki.
  19. Clyde

SIM2 Yuvasına Takılı SIM Kart SIM1'de Gözüküyor

Benim çözümümden daha zor gibi duruyor :kekw:
  20. Clyde

Corsair M75 Air Siyah Kablosuz Mouse 1299 Lira / Rgb Liler 1499-1599 Lira

Yo yo bayağı kırıldı. Farenin sol tuşu basılı kalıyordu, biraz bastırırken 3 yerinden çatladı. Geçen gün anlık sinirle avcumda az bir şey sıktım farenin makro tuşlarının üstü yamuldu. Düzelteyim derken tamamen paramparça oldu o.O2
Geri