Clyde isimli üyenin son içerikleri

1. Clyde

Yardım Fifine Ampligame A9 Almayı Düşünüyorum ama Bu Fiyata Daha İyisi Var Mıdır?

A6 Neo almıştım aliexpress'ten onun bile ses kalitesi çok iyiydi. Sana tavsiyem Voicemeeter biraz çile sahibi yapsa da bir indirim çok hafif Bass vermen. Ufak ayarlar ile çok çok güzel oluyor mikrofon. Ha yok ben edit kısmında düzeltirim diyorsan sana kalmış tabi.
  2. Clyde

Yardım Fifine Ampligame A9 Almayı Düşünüyorum ama Bu Fiyata Daha İyisi Var Mıdır?

Gerek yok HyperX'e aman aman waow dedirtecek hiçbir farkı yok. Hatta bana bakarsan A6, beğenmedim biraz daha ağır abi olsun diyorsan A8 alabilirsin. 1 yıldan uzun bir süredir A9 kullanıyorum geçenlerde servise gönderdim. Biraz problem yaşasam da 0 bir mikrofon gönderdiler servisi de iyi...
  3. Clyde

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

Ya beni ilgilendirmiyor kim ne yaparsa yapsın, sonuçta bunu engelleyemezsin ben sadece etik tarafındayım. Öğrenci olup görüp de alamayanlar için dedim ben yoksa sırf 19 TL'miş evde de pirzola var ama beleş yemek deyip alanlara zaten bir şey demiyorum obir açgözlülük.
  4. Clyde

Etik değil. Başkalarının, gerçekten ihtiyacı olan ihtiyaç sahiplerinin hakkına giriyor ki şöyle düşününce içerisinde ki 50 gr 70 gr neyse tavuk eti için uğraşan birinin aklı yerinde değildir tahminimce. Geri kalan da çöpe gidiyordur zaten kocaman dürümü kedi alıp fırat sabotaj gibi yiyecek hali yok.
  5. Clyde

Ben de hayvanları seviyorum, besliyorum ama 25 TL'ye kedi maması almaktan aciz, insanlar için üretilen yemeği alıp hayvana veren varsa da yok olsun gitsin neyin kafası lan bu?
  6. Clyde

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Uyandım forumu gördüm. Neredeyse tüm sayfaları okudum. YouTube aile ödüyorum Nays'tan 50 TL dönüyor. Kod alayım mı yoksa uğraşmaya değmez mi bilemedim fiyatlar artmış gibi sanki.
  7. Clyde

SIM2 Yuvasına Takılı SIM Kart SIM1'de Gözüküyor

Benim çözümümden daha zor gibi duruyor :kekw:
  8. Clyde

Corsair M75 Air Siyah Kablosuz Mouse 1299 Lira / Rgb Liler 1499-1599 Lira

Yo yo bayağı kırıldı. Farenin sol tuşu basılı kalıyordu, biraz bastırırken 3 yerinden çatladı. Geçen gün anlık sinirle avcumda az bir şey sıktım farenin makro tuşlarının üstü yamuldu. Düzelteyim derken tamamen paramparça oldu o.O2
  9. Clyde

Corsair M75 Air Siyah Kablosuz Mouse 1299 Lira / Rgb Liler 1499-1599 Lira

1 hafta olmadı Dareu A950 Wing'im kırıldı. Ne param var ne farem Corsair ile bakışıyorum sadece :kekw:
  10. Clyde

Amazon İşini Hakkıyla Yapıyor!

Ajazz AJ139 Pro almıştım 2 sene önce. Tam 2 sene olmadı ama dolacak Ağustos ya da Eylül ayında. Pili günü çıkarmamaya başladı satıcıya yazdım servis için diye, bana dediler ki pil garanti kapsamına girmiyor. Ek olarak da farenin 1 yıl garantisi var ne yapıyorsanız yapın dedi. Ben de Amazon...
  11. Clyde

🔥İndirim Bosch 46 Parça Cırcır Tornavida Seti - 537 TL

2 3 yıl önce aldık 2 tane benimkilere 2 kere dokundum ertesi gün paslanmışlardı şaka değil. Abimdekileri de pc toplarken kullandım ertesi gün onlarda pas içinde kaldı. Ben önermiyorum. Zaten kendi ürünümü iade etmiştim abimde duruyor hala.
  12. Clyde

SIM2 Yuvasına Takılı SIM Kart SIM1'de Gözüküyor

İnternette test e-sim diye aratırsanız çıkar. QR şeklinde yapmıştım ben
  13. Clyde

PXN V10 Ultra İncelemesi ve Deneyimlerim

Direksiyondan memnunsanız sadece pedalları da değiştirebilirler aslında.
  14. Clyde

PXN V10 Ultra İncelemesi ve Deneyimlerim

Gaming Gen ile görüştürünüz mü bu durumu? Arıza sebebiyle iade edebilirsiniz ama yüksek ihtimalle servise gidebilir arıza raporu çıkması için. Normalde 14 gün cayma hakkı var ama neredeyse çoğu firma uymuyor. Bir de farklı bir kablo denediniz mi?
  15. Clyde

40 Bin TL Sistem Kuruyorum Yorumlarınızı Bekliyorum

İmkanınız varsa anakartı B650 yapın ikinci seçenekteki. 2 SSD slotu ve soğutma olarak daha iyi. Hem de piyasa fiyatlarına bakarsak, A620 3600 TL, B650M-R 5K, sitede eklediğinizde 1k ekliyor yine karlı bir yükseltmek.
Geri