Clyde isimli üyenin son içerikleri

1. Clyde

🔥İndirim SHEIN | Bir Diğer Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu (V2) 358₺!🔥(Yeni Hesap)

Bana bu kollar çok kullanışsız geliyor. Süspansiyonlu istiyorum bir tane. Ben mikrofonla çok oynayan birisiyim sürekli itiyorum çekiyorum, buna benzer temudan almıştım her itip çekeceğim zaman tek tek vidasını aç ayarla sık çok zahmetli sattım direkt.
  2. Clyde

Youtube YouTube'da ki Paramı Abim Üzerinden Nasıl Çekebilirim?

Bende lens aldım borcumu çıkarmaya çalışıyorum içerideki para ile yoksa uğraşılacak iş değil hele de Türkiye gibi bir yerde
  3. Clyde

Araştırdım araştırabildiğim kadar. Vergi dairesindekiler bile bilmiyor. Daha önce yapanlara sordum.
  4. Clyde

Tarayıcıların Hepsi Aşırı Yavaş Çalışıyor

Yok bir şey değişmedi her şeyi yaptım. Ben finallerden sonra en iyisi bir format atayım. Foruma girerken 25 saniye bekledim az önce.
  5. Clyde

Modemin sıcaklığı sıcak bile değil. Salonda duruyor salonu pek kullanmıyoruz oda soğuk olduğu için sıcaklık gibi bir durum yok. Modem acayip iyi bir modem değil ama dediğim gibi telefonda bir sorun yaşamıyorum. Android TV'ye Chrome kurdum orada da takır takır açılıyor sayfalar. Beni bir DNS...
  6. Clyde

Şöyle diyeyim tamamen tarayıcı sildim. Her şeyiyle birlikte Opera'nın bir tek dosyasını bırakmadan sildim ama sorun devam ediyor. Edge genelde içerik ürettiğim Instagram ve YouTube hesabım için video yükleme aracı olarak kullanıyordum. Chrome yeni kurdum 2 gün oldu en fazla. 1768158256 TT...
  7. Clyde

Bu arada şunu söylemeyi unuttum. Discord'da sesli kanala katıldığım zaman da bekletiyor. RCS bağlantısı daha sonrasında bağlanıyor derken bir 20 saniye kadar bekliyorum. DNS çok mantıklı geldi şu an.
  8. Clyde

Antivirüs programı kullanmıyorum. Her sitede sorun var. uBlock aktif olarak kullanıyorum uzun sürelidir eksik olmaz. Öyle aman aman uzantı da yok. 1768157794 Ağ sıfırlama işlemlerini deneyeceğim hemen. Amazon Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum bir yandan, bağlantının gitmesini şu anlık istemem.
  9. Clyde

Her sitede sorun var.
  10. Clyde

Normalde Opera GX kullanıyorum. Bir sıkıntım yoktu ama birden bire aşırı yavaş çalışmaya başladı. Düz Opera'yı indirdim sorun yoktu şimdi o da aşırı yavaşladı. Chrome indirdim Edge denedim hepsi bir siteye girebilmek için en az 10 saniye bekletiyor. İnternette bir sorun yok telefonda, TV'de...
  11. Clyde

Evet direkt videoda ben oluyorum. İnceleme, kutu açılışları, teknolojik ve yazılım gibi farklı türde videolar çekiyorum. 1768150797 Şöyle ki evet faturanın kesildiği mail ve adres farklı. Fakat olay paranın nereye yattığı değil. Adsense üzerinde para sadece sana Google tarafından yatırılıyor...
  12. Clyde

Yardım G6 oled gri ekranda dikey çizgi

Hiçbir şey olmaz. Direkt OLED'lerin panelinde de oluyor o çizgiler. Bir şey deniyordu ama unuttum şu an onu. IPS ekranlarda ki Glow muhabbeti gibi bir şey. İçinize sinmiyorsa götürün gösterin.
  13. Clyde

Yardım G6 oled gri ekranda dikey çizgi

Piksel yenileme ile geçer. Bir şey olmaz. Tabii Reddit'te ki monitör normal değil ama bende de oluyordu. Premiere Pro kullanırken uzun süreler açık kaldığı için bir kaç kere iz çıktı, Opera'da gri olduğu için farklı izler gözüküyordu, Piksel Yenileme yaptığımda düzeliyordu. Çok takılmayın bu...
  14. Clyde

NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

Ben anlamadım şimdi 10TL'ye 5090 alabilcem mi :widepeepo:
  15. Clyde

9070xt 7500f sitem 97k fazla mı?

1000W PSU'ya neden ihtiyaç duydunuz nükleer santral var sanırım evde :pikacu:
Geri