Clyde isimli üyenin son içerikleri

1. Clyde

Steam pubg 100 fps alıyorum 7800xt

Oyun oynarken kullanım değerlerini atabilir misin? Ekran kartının, işlemcinin ve ramin ne kadar kullandığına bakalım
  2. Clyde

Samsung Galaxy A55 vs Xiaomi Redmi Not 14 Pro

A55 aslında güzel cihaz. Performans istemiyorsanız evet alınabilir. Ekran olarak bence vasat bir telefon Samsung'un değil de farklı bir markanın ekranı gibi duruyor. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız Honor 200'e yönelebilirsiniz bu fiyat bandında alınabilecek en iyi ekrana sahip cihazlardan birisi...
  3. Clyde

Mikrofonu iyi kulaklık önerisi 1200

Salı günü 950 TL'ye düştü. Birazcık beklenebilir.
  4. Clyde

Mikrofonu iyi kulaklık önerisi 1200

V2 Pro 1200 TL mi?
  5. Clyde

Amd Ryzen 7 78003xd - 98003xd mi

İnan çok ağır yüklü işler yapmayacaksan hiçbir işe yaramıyor. Elimde tam böyle giriş orta ve üst seviye SSD var. Fury 7300-7000 Hız veriyor, Adata 4500-4000 veriyor, G2 2100-1700 veriyor. Fury ve G2'yi oyun için, Youtube videolarını depolamak için kullanıyorum ve aralarında hiçbir fark. Oyun...
  6. Clyde

Rtx 3080 bu fiyata alınır mı

Ben Red Devil 6700 XT'yi satıp 3080 Suprim X aldım Mining geçmişi olan, bakımı yapılmış. 1 yıldır kullanıyorum kartı %40 fan ile 300-330w çekerken 60 65 dereceyi geçmiyor. Mining ıy alınmaz diye bakmayın. Aynı karttan 3 arkadaşımda daha var. Birisi kendi bakım yaptı, diğeri servise verdi, blok...
  7. Clyde

Anakartınızda bol bol SSD yeri var. Bir tane 1 TB bir tane 2TB almanız güzel olur. Sistem geliştikçe yetmiyor. 980 Pro çok güzel bir SSD'di 990 Pro ile neyi amaçladılar anlam veremedim. Kötü değil ama fiyatını hak etmeyen bir SSD. 1744713264 Tabi biraz zevk meselesi. Ben de zamanında...
  8. Clyde

Corsair güzel ramler üretiyor Dominator serisi zaten görsel şölen sunuyor ama bence o kadar cafcaf için yüksek paralar vermek saçma. XPG Lancer'ın çok güzel ramleri var. 6000MHz CL36 bir tane çift 16 ram yakışır. Bir de SSD eleştirim olacak. Fiyat olarak anlam veremediğim bir SSD ben...
  9. Clyde

Bloody W90 Max vs Bloody W95 Max

G402 ile aynı tasarım neredeyse. Çok rahat fare. Yıllarca G402 kullandım bir sorun yaşatmaz. Bir de Makro dediğin ne makrosu? İnternette görüyorum bazen Cs'de falan sekmeme yapıyorlar. Makro deyince ona gidiyor aklım.
  10. Clyde

M2 1TB ssd önerisi 2k civarı bütçe mevcut

G2 öneren arkadaş en güzel SSD'yi önermiş. Bilgisayarı her aç kapa yaptığınızda DRAM olmayan SSD'de ki veriler gidiyor. Bu da SSD'ye biraz daha yükleniyor. Benim bilgisayarımda ADATA Legend 850, G2 ve Fury Renegade var. Hız o kadar şey fark ettirmiyor. Benim önce ki Windows kurulu SSD'im bozuldu...
  11. Clyde

Toplama Sistem Yardımı

PSU için aslında modüler bir PSU olsa daha iyi olabilir. Kargo karmaşası, fazlalıkları saklama derken cinnet geçirebilirsiniz. İmkanınız varsa modüler bakın, yoksa 2.el bakabilirsiniz.
  12. Clyde

İtemsatis gibi yerlerden paylaşımlı hesap satmak para kazandırır mı?

Deagle Code Red alacaktım. 750 TL'ye FT modeli. Para yüklerken 880 TL ödeme çıktı. Ben de Steam'den 760 TL'ye daha düşük Float'lısını aldım xd
  13. Clyde

Bynogame kadar rezil bir site yok. Para yüklerken komisyon, alırken komisyon, satarken komisyon, parayı çekerken yine komisyon. Tanıdık geliyor bi şahısla :kekw:
  14. Clyde

25'e de satma da 50TL'ye satılıyorsa sen indirimli gösterip 45'e sat. Arkadaşlarınla işe gireceksen de emin olduğun arkadaşınla işe gir. Güzel paralar dönmeye başladığında insanlar değişiyor.
Top Bottom