Clyde isimli üyenin son içerikleri

1. Clyde

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀 (Etiket Yorum Güncellemesi)

Evet test düzelmiş. Eklediğimiz bilgiyi düzeltebiliyor muyuz peki?
  2. Clyde

Tek bir husus var sadece. Speedtest biraz kötü çalışıyor. Biraz fazla ping gösteriyor ve hızlar düşük gözüküyor. Normal testlerde 900 civarı indirme alıyorum sitede 700 indirme, 75 ping gözüküyor. Neye göre test yapılıyor acaba bilmediğim bir şey vardır belki. Bir de şimdi ekleme yaptım ama...
  3. Clyde

Sadece benim yaşadığım binada 1000 var öyle ekleyebiliyor muyuz? Elinize sağlık bu arada.
  4. Clyde

OLED Deneyiminizi Paylasir Misiniz

Evet çok önemli hem de. Herkes ne aynı duyuyor ne aynı görüyor. Gerçeklerden çok biraz da sizin gözünüze hoş gelecek şekilde ayarlamanız gerek. Ben mesela kontrastlı, koyu, karanlık görselleri severim koyu yaparım. Ama siz daha parlak canlı renkler seversiniz farklı yaparsınız.
  5. Clyde

OLED Deneyiminizi Paylasir Misiniz

Ben G6 OLED kullanıyordum kırıldı. 1 1.5 yıl sonra 1 hafta oldu alalı LG Glossy aldım bir tane. Ve evet arada çok fark var. Biraz görmeyle alakalı. İnsanların dediklerine bakıp hayal kırıklığı yaşamamak gerekiyor. OLED ile diğer panellerin ne farkı olduğunu bilerek alırsanız cennet. Ama yok...
  6. Clyde

20-25 Bin TL Bandında OLED Tavsiyesi Verir Misiniz

Hiç normal gözükmüyor. Ben de böyle bir şey yaşamadım. Bir ayardan falan kaynaklanmış olabilir mi?
  7. Clyde

Yardım Pejo 308 2023 Gt Vs 2023 Golf 1.0 Life E Tsi Yardım

İkisi de sorunlu diye biliyorum zaten PSA Grup olarak problemli, Golf ayrı bir dert. 1.0 modellerinde elektronik sorun vardı YouTube'da arayın bir sürü yolda kalmış Golf videosu var. Biraz saçma olabilir denk değiller ama belki 2. el Fabia olabilir, i30'larda çok sorundan dert yanan görmedim...
  8. Clyde

Virüs Programları Önerileri

Malwarebytes ile Kaspersky var bildiğim sağlam ben Malwarebytes kullanıyorum.
  9. Clyde

Neden Google Gemini Kullanmamalıyız?

Bunun kadar yarım akıllısı bir martı var. Hiçbir işe yaramaz. Rastgele yalan bilgiler veriyor bu yalan deyince yakaladın beni diyor.
  10. Clyde

Öneri Sonunda OLED Monitör Aldım

Hem karıştırma hem yanlış bilgi. Epey'de 2.1 yazmışlar kendi sayfasında da 2x yazısını DP ile karıştırmışım problem yok :blobdance:
  11. Clyde

Bir şey soracağım, monitör özelliklerinde DP 2.1 gözüküyor ama monitöre bağladığımda 1.4 gözüküyor içerisinden çıkan kablo 1.4 mü yoksa monitör mü 1.4 anlam veremedim sizde de öyle mi?
  12. Clyde

Ben şu an şehir dışındayım yarın akşam döneceğim akşam 9 gibi unutmazsanız tekrar yazın konuşalım. Masaüstünde simge bırakmayın, altta ki uygulama barını gizleyin, arkaplanı karanlık siyah temalar yapın ben direkt siyah renk kullanıyorum. Monitöri kurcalayamadım ayarlarını bilmiyorum daha.
  13. Clyde

Ben çok beğendim. Parlak oled başkaymış dedim. G6 360Hz vardı daha önce renk ayarı yapana kadar canım çıkmıştı bunun renkleri de parlaklığı da mükemmel.
  14. Clyde

Vallahi kolay gelsin ben de 2024'de 19:30-07:30 çalışıyordum. Umarım güzel bir tane denk getirirsiniz. LG'nin sitesinde indirimler var 30'una kadar 3 taksit peşin fiyatına bir bakın.
  15. Clyde

Evet benim o :kekw: Ben de Mersin'deyim şu an yarın döneceğim bir uğraş vereceğiz 1789831048 Sağda ki monitör ama fotoğraftan belli olmuyor.
Geri