Clyde isimli üyenin son içerikleri

1. Clyde

🔥İndirim - Teşhir - LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7.496tl

Şimdi hiç uğraşasım yok ya. İşlerimi hallettikten sonra bakarım diyeceğim de bilemiyorum araba yok evde kargo da uzakta. Belki kullanırım böyle bir problem olursa gönderirim.
  2. Clyde

🔥İndirim - Teşhir - LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7.496tl

Monitörün videosunu çekiyordum. Kutu açılışı işte monitör, testleri falan derken şu fotoğrafı çektim. Benim panelin tamamı sıkıntılı. İade etmeyi düşünmüyorum ama ileride sorun olursa servise vereceğim. Bir de ufo testi yaparken bildiğiniz panel yanığı oldu orta kısımda iz çıktı bir süre sonra...
  3. Clyde

Bilgisayar Açılmıyor

Anakarttan PSU kablolarını söküp 24 Pin kabloya kısa devre attırabilir misiniz? Çalışmaya devam ederse anakartta sorun var demektir. Bir ataç, tel yardımıyla yapabilirsiniz.
  4. Clyde

Bilgisayar Açılmıyor

Power'da kısa devre için bir koruma sorunu olabilir mi acaba? Farklı prizde denediniz mi? Garip duruyor ilk defa gördüm. Anakart değiştirince oldu demişsiniz gerçi ama anakartta problem olabilir power otomatik korumaya alıyordur belki.
  5. Clyde

Ben de bakıyorum dandik bir şey alacaktım 2. monitör olsun diye bir anda -7.5k oldum. Ana monitör yaptım. G6 OLED vardı kırıldı. Para biriktirip tekrar OLED monitör alayım diyordum ana monitör için bu çıktı bunu aldım idare eder uzun süre.
  6. Clyde

Yok ya ben takılmıyorum öyle şeylere. Benim bugün yan ekranım olan monitörde tam ortaya yakın yerde 2 tane ölü piksel vardı. Bu zamana kadar 3 4 kere anca görmüşümdür.
  7. Clyde

Benim üst tarafın tamamı öyle. Bozulmadığı sürece sorun yok :kekw:
  8. Clyde

Oluyor. Ama işin garibi diğer renklerde hiçbir sorun yok. Mesela şu an site gri renkte ve problem yok. Çok koyu olunca gözüküyorlar. Siyah ekranda mavi gözüken bile var.
  9. Clyde

Gece karanlığında bir şeyler yapıyordum. Siyah ekranda gözüme çarptı. Ekranın üst kısımlarına doğru baya fazla bir şekilde duruyorlar. Sanki gökyüzüne bakıyormuşum da yıldızları görüyor muşum gibi minik minik şeyler. Diğer renklerde sorun yok ama siyahta bariz belli oluyorlar ve çok fazla...
  10. Clyde

Arkadaşlar bir şey fark ettim. Benim monitörümde yakından baktığımda siyah ekranda minik minik beyaz mavi garip renklerde pixeller var. Stack pixel denilen muhabbet olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemedim.
  11. Clyde

Normal çalışma saatleri 10:00-22:00. Arayıp satın alabiliyorsunuz diye biliyorum bir arayıp sorun. En kötü ayırabilirler.
  12. Clyde

Teşekkür ederim gerçekten ikinci el fiyatına bile değil monitör. Tertemiz çıktı. 2. monitör kolunu da aldım uzun bir süre götürür. İleride tekrar OLED alacağım zaten bu 2. ekranım yerine geçer.
  13. Clyde

Tam olarak nerede acaba bir bakacağım şimdi kurulumunu yaptım. TV'lerde özel bir pin falan giriyorduk bunda direkt gözüküyor mu?
  14. Clyde

Ben mağazaya gittim. Gözümle gördüm. 1 haftadır burada dediler. Ölü piksel ya da başka hata gözükmüyordu. 3 taksit ile aldım eve geldim 2 yıl garantili iade süresi var daha açmadım birazdan videosunu çekerek açacağım YouTube için kanalıma video yaparım. 2.el parası bile değil.
Geri