Clyde isimli üyenin son içerikleri

1. Clyde

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Ben istanbulkart için yapmıştım onu da vermediler zaten gitti 5 dolar
  2. Clyde

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

36 numarayı nası buldun :pikacu:
  3. Clyde

DRAM Kırmızı Işık Yanıyor

Tavsiye olarak kasa içerisinde power'dan gelen tüm kabloları sök. Arkasından yine bir başlatma tuşuna bas anakarta giden tüm elektrik kesilsin. Daha sonra tekrar takıp sistemi çalıştır. Benim de başıma gelmişti O.C yaparken işlemci ve anakart kablolarını söktüm yine olmadı ekran kartını da...
  4. Clyde

Şaka gibi fiyat yükseltmesi

Artık 37k :kekw: 1763116087 Daha da komiği epey fiyatlarına tek tek baktım hepsi tek tek yükseliyor. Bu satıcılar kendi aralarında konuşup fiyatları yükseltmiyorsa ben bir şey bilmiyorum. 1763116126...
  5. Clyde

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Abi bi' fare indirimi fena olmaz ofis faresi kullanıyom
  6. Clyde

Yardım S20 FE Anormal Bir Şekilde Şarj Soketi Bozuyor

Çünkü Samsung ile ilgili bir yazı var normal değil mi? Her markanın her ürünü sorunsuz değil sorunlar olabiliyor şarj sorunu çıkarıyor diye apple mı alalım :kekw:
  7. Clyde

Benim direkt şarj soketi bozulmuştu da konu eski.
  8. Clyde

Ben servise gittim durumu anlattım. Para verip değiştirdiğim soketin 6 ay garantisi oluyormuş. Ama bana söylenilen şey anakartın üzerinde ki şarj pinin soketi ezilmiş göya. Telefon masada duruyordu tüm gün.
  9. ASUS PRIME RTX 5060 Ti 8 GB

Satılık Nvidia ASUS PRIME RTX 5060 Ti 8 GB

Ekran kartını Vatan'dan aldım. Hediye çekimi bozdurmak için alıp satıyorum. Yalan yok kartı 20K'ya aldım aldığım fiyattan veriyorum. Sıfır ürün açılmadı. 23-22.5k arası gidip geliyor fiyatları. Belki bir tık daha düşebilirim fiyattan.
    20,000.00 TRY
  10. Clyde

CS2 Bıçak Fiyatları Hakkında

Bu gece 03.00 değil. Takas banlı itemler saat 10'da açılıyor. Gece 4'te gelmişti güncelleme perşembe ve cuma saat öğlen 10.00'da satış başlar. Perşembe günü Steam pazarı çökecektir. Cuma gününü bekleyin en kötü cumartesi günü alırsınız. Gut Doppler 120 130 doları gördü Steam pazarında. Talon 160...
  11. Clyde

Öneri 20.000 TL Vatan Çeki İle Ne Alınır Yardım.

Ekran kartı alıp satmayı düşünüyorum ben de normalde ama bakacağım.
  12. Clyde

Yakın zamanda lens almaya çalışıyorum ama sistem işi mantıklı olabilir.
  13. Clyde

Ne kadar onun fiyatı bakmam lazım 1761413215 10 kişilik ölüm maçı yapıldı. Toplam 16 lobi 160 kişi. Her lobinin birincisi akşam 8 + 8 ayrı 2 lobide oynadı. 2 lobinin ilk 4'ü final oynadı. Ben de hepsini kazandım. 1761413264 Faceit uzun süredir kasmıyorum CSGO'dayken 10 Lvl 2400-2500 civarıydı...
  14. Clyde

Ortada ki 20.000 TL pankartını tutan benim
  15. Clyde

CS2 turnuvasıydı. Sitesi vardı da tam hatırlamıyorum GameUp yazarsanız çıkar. Online ve Offline turnuva. Büyük ödülü var 2M TL ve Citroene Ami veriyorlar. Ben mağazaya gittim lobi kaydı yaptırdım ve oynayıp kazandım.
Geri