Yüksek meblağlı cezalar kesilse az çok akıllanırlar da 15 20K kesiyorlar umurlarında olmuyor. Servisten çıkmadan monitörü prize bağlayıp elimle gösterdim çalışana "şefim burada değil bir şey yapamayız sorunsuz girdik fotoğraflayamadık göremedik gönderdik kayıt kapatıldı gidin" dedi. THH'ye...
Çok teşekkür ederim. Rapora fotoğrafları eklemiştim zaten. Merak ettiğim acaba biz mi götürüyoruz monitörü yoksa bilirkişi gelip mi bakıyor diye merak ediyordum. Gündüz vakti çok fazla gözükmüyor biraz yakından bakmak gerekiyor ama gece olduğu zaman siyah temada direkt göze batıyor gözüküyor...
Temmuz ayında forumdan arkadaşlarla LG monitör aldık Vatan'dan. Monitör bozuk çıktı, ekranda her yerde piksel sorunları mevcut ve bu az değil bayağı problemli. Servise götürdüm sorun yok dediler. Servisteyken ısrar ettim ve fişe taktım. Kendi elim ile gösterdim şef yok bir şey yapamayız deyip...
Bilmiyorum 7500F falan kullanılıyor olsa mantıklı ama 9600X'den geçmeye çok gerek yok bence. Hani sonuçta iki işlemci de taş gibi ve arada ki etken ekran kartı gibi duruyor. Tabii işlemci tabanlı oyunlarda fark atacaktır ama 150 FPS'den 400'e çıkmayacak ki 400'den 500'e çıkacak. 10. Nesil...
Çok fazla etken var. Ekran kartı belleği 7000mhz'den 7700mhz'e yükselmiş. Ram 200mhz arttırılmış ve işlemci undervolt yemiş. Bir de bence Anlık fps değil önemli olan ağır yük altında savaşa girince fpsin kaç olduğu önemli.
Bende de çok uzamıştı Amazon iade kısmında problem oluyor belli süre geçince harcama itirazına başvurun diyorlar anca öyle geliyor para. Bir arayıp konuş olmadı.
Şöyle ben Vatan'dan satın aldım. Monitörün her yerinde sıkışmış/ölü pikseller mevcut. Samanyolu galaksisi gibi gözüküyor monitör. Servise verdim sorun yok deyip geri verdiler. THH'ye verdim elimdeki model 2K 240Hz IPS model bu modelin stoğu yok. 2K 300Hz IPS modeli var sadece şu an bir de 2K...
@Tayfunns konudan bağımsız olarak, benim IPS LG THH'de ya şu an. Değişim hakkı kazandığımda üstüne para ekleyip LG UltraGear 27GX704Z modelini talep etme gibi bir şansımız oluyor mu :kekw:
Vallahi ben 2.elden Red Devil alacaktım yine 2.elden XFX Mercury OC Magnetic Air aldım. Mükemmel kart. Standart olarak en serin çalışan kart bu gözüküyor. Biraz da ayar UV atarak 1000 rpm fanda 62 derece çalıştırıyorum. Çok fark etmiyor tip istiyorsanız Red Devil çok yakışıklı karttır. Nitro+...