Clyde isimli üyenin son içerikleri

1. Clyde

Ddr5 Samsung B-Die Ram Oc Değerleri

7400MHz CL34 zamanından ss buldum bir tane.
  2. Clyde

İnan bilmiyorum ama bakacağım. Şöyle ki ben tek tek değer girip yapmadım. MSI Anakartta Memory Try It diye bir özellik var sadece seçmesi kalıyor. Öyle yapmıştım.
  3. Clyde

Hynix A-Die var bende XPG. 5200MHz CL38 ramleri anakartın memory try it özelliği ile 8200MHz gıkı çıkmadan çalıştırabiliyorum. CL28 6000MHz de oluyor ama ben yuh dedirtecek kadar fark göremedim. Bence çok gerekli bir şey değil ya ram ve overclock.
  4. Clyde

Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

Hayda Red Devil mı var sende?
  5. Clyde

Tamamdır teşekkür ederim
  6. Clyde

Ben de yazdım adama bakacağım. Ventus alasım hiç yok şu an.
  7. Clyde

Tamamdır teşekkür ederim. Fatura fiyatı olarak 7.5K gözüküyor acaba dedim fatura fiyatı mı baz alınıyor yoksa özellikleri mi tam çözemedim yine de sorayım dedim.
  8. Clyde

2. El Nitro+. Nvidia'nın yazılımdan nefret eder oldum benim sistemimde klip sorunları yaşıyorum 1 dakika üstü klip bozuk alıyor, bir de sitelere göre klip kapaması çıldırtıyor artık. 1786123316 Şöyle diyeyim benim modelim 240Hz modeli ve eski bir model 2024 yılı çıkışı. Artık satışı yok. 240Hz...
  9. Clyde

Bir şey yok bir şey yok. Şimdi şunu soracağım. LG 240Hz 2K monitör var bende. Bu monitör THH'de yüksek ihtimalle yenisi gelecek. Fatura fiyatı değil değil mi misli ile değişim çünkü fatura fiyatına bakarsak en yakın 2K 200Hz var. Ama mantıken bakarsak 240Hz üstü gelmesi gerekiyor 240Hz yoksa. 2K...
  10. Clyde

Yokyaokadardakötüdeğildiöyledememonitörüme :peeposad2:
  11. Clyde

Ya zaten bir G6 OLED'im vardı. Kırdıktan sonra ukte kaldı içime. THH'den yeni monitör gelirse 3 4 ay sürecektir, o zaman satıp üstüne koyup almayı düşünüyorum.
  12. Clyde

Lütfen böberiğimi bırak Tayfun Bey..
  13. Clyde

G6 360Hz vardı kırıldı. Şu an yakın zamanda 240Hz LG IPS aldım THH'ye başvurdum. Onu bekliyorum. Üst modeli ile değişim istedim. O geldiğinde satıp yükseltmeyi düşünüyorum. 1786120146 Şöyle şansıma bir Nitro ya da Red Devil gelirse bakmam fiyatına alırım.
  14. Clyde

Evet akşam bakacağım ama üst seviye bir model geleceğini pek sanmıyorum.
  15. Clyde

Bir tane facebook'da 33K'ya sanırım Nitro+ buldum. O olursa güzel olacak. Olmazsa Red Devil.
Geri