Evet attığın stant uyumlu. Ayrı ayrı 2 tane almak sanki biraz daha rahat olabilir. İkili kullanmadım ben hep tekli kullandım net bir şey diyemem. 2. monitör olarak ne alacaksın? 24" mi düşünüyorsun? Biraz sıkışık olur ama haberin olsun, eğer monitörü sürekli itip çeken biriysen biraz problem...
Yapay zekaların dediklerine en en fazla %20'sine inanın hepsi bir şeyler sallıyor. Gelmez ses falan bir şey olmaz. Ben de aynısı olmasa da aynı tipteki kol ile FiFine A9 kullanıyorum bir şey olmaz. Kablo fazlalığı olmasını istemiyorsan sol tarafa takıp önüne uzatabilirsin bence en rahat...
Bir şey soracağım. Ekran kartı kullanımına bakar mısınız lütfen. Bende de olmuştu, tam ekran pencereli sorun çıkarmıştı. Ekran kartının kullanımı anlık olarak düşüyorsa ondan da olabiliyor.
Çünkü LoL'de alabileceğiniz maksimum FPS 300 civarı. Siz daha yüksek FPS'lerde oynamak isterseniz oyun motoru eski olduğu için daha üst FPS'lere dayanamıyor. 240FPS'e sabitleyin, monitörünüz 240Hz'den yüksekse dikey eşitleme açın. Eğer durum başkaysa bir şey diyemem tabi.
Benim de koltuğu geriye yaslama mekanizması sıkıntı çıkardı. Bir demir sarmışlar, yay görevi görüyor. Yerinden çıktığı için koltuğu geriye yaslamak istediğimde direkt geriye düşüyor ve geri gelmiyor. Yerine oturtmak için her şeyi denedim ama aşırı sert, iple denerken elimi kestim. Ne yapabilirim...
AK820 Pro güzel ama eskidi ya artık. 3K üstü istiyorlar bence o kadar verilmez artık. Gameraider K1 HE olabilir kablosuz şart değilse. O modelinde tek sorunu RGB'Leri biraz kalitesiz gece vakti bile parlaklığı düşük, bir de kablosuz değil. Bir bakmam lazım başka neler var.
Bilmiyorum ben biraz görüntü de seviyorum açıkcası. Sıfır fiyatlara da tasarımı güzel bir model yok gibi. Nvidia son zamanlarda illallah ettirdi bu yüzden AMD'ye geçmek istiyorum. En kötü 38K verip 4080 Gamerock alacağım.