İnan bilmiyorum ama bakacağım. Şöyle ki ben tek tek değer girip yapmadım. MSI Anakartta Memory Try It diye bir özellik var sadece seçmesi kalıyor. Öyle yapmıştım.
Hynix A-Die var bende XPG. 5200MHz CL38 ramleri anakartın memory try it özelliği ile 8200MHz gıkı çıkmadan çalıştırabiliyorum. CL28 6000MHz de oluyor ama ben yuh dedirtecek kadar fark göremedim. Bence çok gerekli bir şey değil ya ram ve overclock.
Tamamdır teşekkür ederim. Fatura fiyatı olarak 7.5K gözüküyor acaba dedim fatura fiyatı mı baz alınıyor yoksa özellikleri mi tam çözemedim yine de sorayım dedim.
2. El Nitro+. Nvidia'nın yazılımdan nefret eder oldum benim sistemimde klip sorunları yaşıyorum 1 dakika üstü klip bozuk alıyor, bir de sitelere göre klip kapaması çıldırtıyor artık.
1786123316
Şöyle diyeyim benim modelim 240Hz modeli ve eski bir model 2024 yılı çıkışı. Artık satışı yok. 240Hz...
Bir şey yok bir şey yok. Şimdi şunu soracağım. LG 240Hz 2K monitör var bende. Bu monitör THH'de yüksek ihtimalle yenisi gelecek. Fatura fiyatı değil değil mi misli ile değişim çünkü fatura fiyatına bakarsak en yakın 2K 200Hz var. Ama mantıken bakarsak 240Hz üstü gelmesi gerekiyor 240Hz yoksa. 2K...
Ya zaten bir G6 OLED'im vardı. Kırdıktan sonra ukte kaldı içime. THH'den yeni monitör gelirse 3 4 ay sürecektir, o zaman satıp üstüne koyup almayı düşünüyorum.
G6 360Hz vardı kırıldı. Şu an yakın zamanda 240Hz LG IPS aldım THH'ye başvurdum. Onu bekliyorum. Üst modeli ile değişim istedim. O geldiğinde satıp yükseltmeyi düşünüyorum.
1786120146
Şöyle şansıma bir Nitro ya da Red Devil gelirse bakmam fiyatına alırım.