Gaming Gen ile görüştürünüz mü bu durumu? Arıza sebebiyle iade edebilirsiniz ama yüksek ihtimalle servise gidebilir arıza raporu çıkması için. Normalde 14 gün cayma hakkı var ama neredeyse çoğu firma uymuyor. Bir de farklı bir kablo denediniz mi?
İmkanınız varsa anakartı B650 yapın ikinci seçenekteki. 2 SSD slotu ve soğutma olarak daha iyi. Hem de piyasa fiyatlarına bakarsak, A620 3600 TL, B650M-R 5K, sitede eklediğinizde 1k ekliyor yine karlı bir yükseltmek.
Gelmiş benim nimetler, fakat para durumum eksilerde. Bir iş bulabilirsem debriyajı kesinlikle ekleyeceğim. Debriyajdan sonra da bir Simtur vitesi eklemeyi düşünüyorum. @Advocate benim frenim gıcırdıyor bu arada :kekw:
+++ kablosuz şart değil, kaliteli ses isteniyorsa stüdyo kulaklıklar çok daha iyi bu konularda. Ben de Cloud2'yi satıp bir ara kablolu şekilde Anker Q30 kullanmıştım uzun süre aradaki ses farkı korkunç derecelere çıkıyor, tabii ikisi de çok ahım şahım kulaklıklar değil ama idare edeyim derken...
HS80 için bir çok menteşe sorunu gördüm. Ben de öneriyordum ama biraz şans işi. A50 alabiliyorsanız başka kulaklık bakmazdım ben şahsen o kulaklık ile aynı kulvarda pek kulaklık yok. En fazla Arctis Nova Pro belkiiiii V3 Pro olabilir.
Selamlar, 27 Şubat tarihinde ürünümü Beymen aracılığı ile servise gönderdim. Fifine A9 mikrofonumun iç kısımdaki shockmount denilen, sabitlemeye yarayan plastik aksam kırıldığı için ücretli dahi olsa yedek parça temini istediğimi belirttim. 27 Şubat cuma günü kargoya verdim, 2 Mart pazartesi...