Ürünüm 21 Ocak 2026 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden satın alınmıştır. Toplamda çok az kullanıldı, herhangi bir problemi veya çalışmayan aksamı yoktur...
mantiken ilk akim korumaliyi prize takarsan diğer uzatma kablosu korunmuş akımı iletir ama elektrikçi değilim. belki korunmuş akımlı orada bozulur öyle iletir
Başlıkta belirttiğim gibi kafamı kullanmadığımdan kısa 5li akım korumalı priz almışım kutusunu yeni açtım . 1.5 metre prizden aşağı sarkıttığımda bile...
Tf7 çıkıyor aldığın soğutucudan, en iyi termal macunlardan. Bir de itopya işlemci soğutucusuz sistem satmıyor bildiğim kadarıyla kendi soğutucusunun yanında...
Güzel soğutma yanında tahminimce verilir ama tabii ki yoksada yinede al çünkü İşlemci kendini soğutamazsa performansını kısıyor ve ısınmasını önlüyor onu bil...
Yeni bir hazır sistem aldım İtopya'dan ama işlemci soğutucu başka yerden aldım. Az önce İtopya müştrri hizmetlerine bağlandım ve sordum termal macun sürüp...
Ben olsam kesinlikle anakartı değiştirir , işlemcide 7800x3d'ye geçerdim. Şu bütçeye 5070 nvidia takıntısı olmayan biriyseniz aşırı gereksiz zaten 2 fanlı...