Yeni çıkmış oyunlar fazla pahalı fakat eski oyunlar iyi indirime giriyorlar. 3-5 dolara düşen baya iyi oyunlar oluyor. Bu arada kingdom come 1 ve 2 mükemmel...
Birini aramak için Telefon gereklimi gibi bir soru olmuş
Tabi ki kişisel hesabının olması iyi olur ara sıra oyun alıp oynarsın birikir kütüphanen hem de...
Şu zamana kadar oyunları hep ya paylaşımlı olarak kendi hesabım olmadan offline oynadım ya da başka şekillerde. Şu günlerde kendi oyunlarım olmaması canımı...
Geçen yaz aynı bu durumdaydım çalışıp pc toplamıştım, vardiyalı fabrikada günde 8 saat git gel 10 saatini alıyordu günün. Çözümü yok kral ya yorgun olduktan...
Haftada 6gün günde 8 saat çalışıyorum. Sabah 8 öğlen 4. Okul gibi bir nevi ama vücut yoruluyor işten eve gelince yorgun oluyorum çalıştığım parayla PC...
Selamlar bugün D&R sitesinden Exvega Andromeda Harry Potter koltuğunu aldım sizce nasıldır 9500TL'ye geldi pişman eder mi? Harry Potter çok seviyorum o...
3000tl amazondan gamesir supernova aldım şuan biraz daha yüksek fiyatı . Elime geçmedi konu açmak hiç aklıma gelmedi sizce onu iptal edip 4 civarına daha...
Bende beyaz alma rgb al istediğin renk ayarlarsın veya modları oluyor Trendyol hepsiburada gibi yerlerde çok rahat bulursun değerlendirmelere bakıp seçimini...