Jaimelanister. isimli üyenin son içerikleri

1. Jaimelanister.

Akım Korumalı Priz Kablo Uzunluğu Yetersizliği

Başlıkta belirttiğim gibi kafamı kullanmadığımdan kısa 5li akım korumalı priz almışım kutusunu yeni açtım . 1.5 metre prizden aşağı sarkıttığımda bile neredeyse yetmiyor . Evde var 1 tane daha normal priz ama beraber mi kullanmam gerek ne yapmalıyım iade mi edeyim
  2. Jaimelanister.

Çözüldü✓ İtopya'dan Alınan Sistem ve Termal Macun Sorunu

sistem gelmediği için soğutucuyu açmıyordum . Açtım baktım siz söyleyince gelmiş teşekkür ederim herkese
  3. Jaimelanister.

Termalright phantom spirit aldım çift kule ama bilmiyprum termal almam lazım sanırım
  4. Jaimelanister.

Geçmiş konulara baktım insanlar sürüp gönderiyorlar dedi öyle değilmiş sanırım
  5. Jaimelanister.

Yeni bir hazır sistem aldım İtopya'dan ama işlemci soğutucu başka yerden aldım. Az önce İtopya müştrri hizmetlerine bağlandım ve sordum termal macun sürüp mü gönderiliyor diye hayır dedi sürmem gerekir mi dedim araştırmanız gerek dedi ne yapmalıyım.
  6. Jaimelanister.

Alacağım Sistemi Yorumlar Mısınız ?

Ben olsam kesinlikle anakartı değiştirir , işlemcide 7800x3d'ye geçerdim. Şu bütçeye 5070 nvidia takıntısı olmayan biriyseniz aşırı gereksiz zaten 2 fanlı bir model tercih etmişsiniz. İşlemci soğutucu Thermalright Phantom Spirit 120 Se alacağınız sıvı soğutucudan çok daha iyidir. Ssd olarak...
  7. Jaimelanister.

Hikayeli Oyunlar İçin Ekipman Güncellemesi

Selamlar, yakında masa ve koltuk da alacağım için bütçem oldukça sabit ve sınırda. Mevcut düz Rampage setimi değiştirip elimdeki 8BitDo Ultimate 2C Gamepad'i satacağım. Tamamen yeni bir üçlü kuruyorum. Bütçelerim ve aradığım kriterler net: Klavye (maksimum 3500 TL): Kesinlikle beyaz ve %68 - %75...
  8. Jaimelanister.

Manyetik Switch mi Red Switch mi

Her durumda daha avantajlı o zaman ses falan bunların devri geçti sanırım 1779999873 K1 he baya hoşuma gştti gibi teşekkür ederim
  9. Jaimelanister.

Manyetik Switch mi Red Switch mi

2500 3500tl arasında bu iki seçenek arasında kaldım fps oyunları pek oynamıyorum daha çok hikayeli oyun oynarım . Madlions 68 beyaz olanını almak istiyordum harflerin side printed olması çok hoşuma gitmişti. %60 kesinlikle istemiyorum yön tuşları olmalı bence , f ise daha önemsiz
  10. Jaimelanister.

Pc Aldım Akım Korumalı Priz Almam Şart mı?

PC aldım 1 Haziran'da gelecek. Priz var evde 6'lı kalitesiz güç tuşu bozulmuş, yaşadığım yerde elektrik kesintisi neredeyse olmuyor. Çok bütçem yok en iyi seçenek tunçmatikten 5'li priz gibi geldi 700TL sizce alınır mı?
  11. Jaimelanister.

Gamesir Cyclone 2 Almak Mantıklı mı?

8bitdo ultimate 2c almıştım çok çok az kullandım. Sıfır gibi ve şimdi satıyorum 2.elden. onun yerine hemen bir şey almak istiyorum herkes gamesir cyclone 2 öneriyor yaklaşık 4000tl siyah olanı almak istiyorum beyaz kesin sararacak çünkü . Şuan stokta yok hemde zaten elimdeki satılmadı. Sizce...
Geri