Jaimelanister. isimli üyenin son içerikleri

1. Jaimelanister.

Exvega Andromeda Nasıldır

Selamlar bugün D&R sitesinden Exvega Andromeda Harry Potter koltuğunu aldım sizce nasıldır 9500TL'ye geldi pişman eder mi? Harry Potter çok seviyorum o yönden de iyi oldu ama alırken olmazsa olmazım değildi. Normalde cuma günleri İncehesap'tan indirim bekleyecektim almış bulundum stokta 1...
  2. Jaimelanister.

Exvega Vesta Alınır mı

https://amzn.eu/d/08Zzbam2 9999TL fiyat iyi gibi geldi siz ne dersiniz daha iyi alternatifleri var bütçem maksimum bu.
  3. Jaimelanister.

Karne Hediyesi 60lık Sistem Buldum İyi mi?

60bin tl bütçe ile 5060 cırt kalıyor 32gb ram bağımsız
  4. Jaimelanister.

🔥İndirim Pxn P5 8k Gamepad 1988 TL

Thunderobot G80 o bütçe için şarj standı olmasını istemiştim ama o zaman 5bin TL'ye yaklaşıyor sanırım galiba supernovada kalacağım
  5. Jaimelanister.

4000tl Gamepad Önerisi

3000tl amazondan gamesir supernova aldım şuan biraz daha yüksek fiyatı . Elime geçmedi konu açmak hiç aklıma gelmedi sizce onu iptal edip 4 civarına daha iyi bir şey alınabilir mi
  6. Jaimelanister.

🔥İndirim Pxn P5 8k Gamepad 1988 TL

Daha yeni gamesir supernova aldım 3bin TL'ye hocam elime geçmedi sizce o bütçeye daha iyi bir şey alınır mı 4e çıkabilirim
  7. Jaimelanister.

Setup Dekorsayon Tavsiyesi

Arka duvara beyaz led mi almalıyım sizce . Stickerı çok beğendim ilk kez gördüm ama
  8. Jaimelanister.

Setup Dekorsayon Tavsiyesi

Setup şu an için böyle gözüküyor şunu sat şunu aldan ziyade yeni fikirler arıyorum sizce ne alabilirim? Her şey yeni alındığı için satmıyorum
  9. Jaimelanister.

Gamesir Cyclone 2 Stok Sorunu

Aşırı acelem yok dediğim gibi 1 2 ay içinde de gelmez mi peki normal fiyatlarda 4000tl bandında
  10. Jaimelanister.

Gamesir Cyclone 2 Stok Sorunu

Bu kolun siyah versiyonunu uzun süredir piyasada bekliyorum özellikle amazonda 4000tl vardı ama bayadır yok. Beyazı 5999tl kesinlikle değmez bence o fiyata . tabii ki birinin çıkıp tam şu tarihte gelir demesini beklemiyorum ama ne yapabilirim şuan alternatif bir şey mi almalıyım yoksa onu beklemeli...
  11. Jaimelanister.

Rsx 6 , Rsx4 Hangisi Alınır

Hangisi alınır ikiside 60bintl
  12. Jaimelanister.

Gameraider K1 He Alınır mı

İyi akşamlar bütçem maksimum bu kadar grey rengini alacağım siyah olmadığı için o biraz içime sinmiyor sadece . Daha iyi önerilerinizi yazarsanız sevinirim
  13. Jaimelanister.

3000tl Klavye Önerisi

Bütçem 3000 TL, kafamda belirli bir renk dahi yok. Masam beyaz, monitör ve kasa full siyah; o yüzden siyah alasım var, her öneriye açığım.
  14. Jaimelanister.

Akım Korumalı Priz Kablo Uzunluğu Yetersizliği

Başlıkta belirttiğim gibi kafamı kullanmadığımdan kısa 5li akım korumalı priz almışım kutusunu yeni açtım . 1.5 metre prizden aşağı sarkıttığımda bile neredeyse yetmiyor . Evde var 1 tane daha normal priz ama beraber mi kullanmam gerek ne yapmalıyım iade mi edeyim
  15. Jaimelanister.

Çözüldü✓ İtopya'dan Alınan Sistem ve Termal Macun Sorunu

sistem gelmediği için soğutucuyu açmıyordum . Açtım baktım siz söyleyince gelmiş teşekkür ederim herkese
Geri