Ben biostan all cores -25 denedim ve sorun yaşamadım. Normalde benim 7800x3d de o sıcaklıklardaydı oyunlarda falan. İlk all cores -20 denedim. Fark edilir...
Ptt avm genel olarak güvensiz bir yer diye duydum ama ona rağmen kendi bilgisayarım için geçen mayısta DFS bilgisayardan(pttavm) 12.9k ya aynı işlemciyi...
Selamlar herkese. Yeni topladığım sistemim için hoparlör arıyorum. Bluetooth'lu ve şarjlı istemiyorum. Sadece masamda duracak. Mümkünse boyut olarak küçük...
Vatan baba bizi de bir gör be. Nisandaki ram indirimini mayısta (Bu video ile ) gördüm. O gün dedim artık sistem toplayayım. Mayıstan beri ram indirimi...
Evet biliyorum ben de o borular gözükmesin diye görüp almıştım. Olayı o bu aio nun. Umarım sonradan sıkıntı yaşamazsın. Orijinalinde pozisyonu buysa...
Yani takıntılı biri değilim ama daha düzgün gözükmesini elbette isterim. Ram daha almadım. Vatan ram kampanyasını bekliyorum o yüzden sistem ne durumda...
Ben radyatörü olabildiğince en öne almaya çalıştım. Daha öne alırsam sabitlenmesi gereken boşluklara gelmiyor. Anakart heatsinkinim üstünde fanlarla...
Üst taraf vidasını ben de takamamıştım. Kasanın kötü bir özelliği işte. Ama çok da kafaya takılacak bir durum değil gibi. Aio yu istediğin gibi takabildiğin...
Umarım seninki sığar da benim durumum kendi beceriksizliğimdendir. Ben de senden öğrenirim maksatla :D
Bu arada kasa farklı olsa da boru sıkışmasından...