Vatan baba bizi de bir gör be. Nisandaki ram indirimini mayısta (Bu video ile ) gördüm. O gün dedim artık sistem toplayayım. Mayıstan beri ram indirimi...
Evet biliyorum ben de o borular gözükmesin diye görüp almıştım. Olayı o bu aio nun. Umarım sonradan sıkıntı yaşamazsın. Orijinalinde pozisyonu buysa...
Yani takıntılı biri değilim ama daha düzgün gözükmesini elbette isterim. Ram daha almadım. Vatan ram kampanyasını bekliyorum o yüzden sistem ne durumda...
Ben radyatörü olabildiğince en öne almaya çalıştım. Daha öne alırsam sabitlenmesi gereken boşluklara gelmiyor. Anakart heatsinkinim üstünde fanlarla...
Üst taraf vidasını ben de takamamıştım. Kasanın kötü bir özelliği işte. Ama çok da kafaya takılacak bir durum değil gibi. Aio yu istediğin gibi takabildiğin...
Umarım seninki sığar da benim durumum kendi beceriksizliğimdendir. Ben de senden öğrenirim maksatla :D
Bu arada kasa farklı olsa da boru sıkışmasından...
Yardımın için teşekkürler incehesapda destek kaydı da açtım onlarda bir sorun olmadığını belirttiler ama boru o şekilde olursa ürünün bir amacı kalmayacak
Ne demek. Sadece kendimde yaşadığım problemi belirtmek istedim. Sen de aynı sorunu yaşayabilirsin. Ben çok takmadım açıkçası. Üzüldüm en başta ama tüm her...
Selam. Aynı kasanın beyazını incehesaptan 5.5k ya 500tl kupon kullanarak geçen haftalarda aldım. 360lık aio lar uyuyor olsa da lian li hydroshiftt II...