Arama sonuçları: *

1. John_Simit

Yardım Vatan İndiriminde Asus A32 Plus Kasa Aldım Nasıl Kasadır?

Evet biliyorum ben de o borular gözükmesin diye görüp almıştım. Olayı o bu aio nun. Umarım sonradan sıkıntı yaşamazsın. Orijinalinde pozisyonu buysa mantıken o kadarcık sıkışmaya sorun olmamalı. Benim sıkıntım güvenememek.
  2. John_Simit

Yani takıntılı biri değilim ama daha düzgün gözükmesini elbette isterim. Ram daha almadım. Vatan ram kampanyasını bekliyorum o yüzden sistem ne durumda çalışıyor mu ondan bile emim değilim xD. Hydroshift olsun başka aio olsun borularını sıkıştırmak bana tehlikeli geliyor hem. O kadar para verip...
  3. John_Simit

Yok ondan değildir o zaman xD
  4. John_Simit

Ben radyatörü olabildiğince en öne almaya çalıştım. Daha öne alırsam sabitlenmesi gereken boşluklara gelmiyor. Anakart heatsinkinim üstünde fanlarla arasında yarım cm boşluk var sadece. 1784672919 Konu sahibi kendininkini başarmış bir şekilde. Valla sorun bende gibi düşünmeye başladım ama...
  5. John_Simit

Üst taraf vidasını ben de takamamıştım. Kasanın kötü bir özelliği işte. Ama çok da kafaya takılacak bir durum değil gibi. Aio yu istediğin gibi takabildiğin için senin adına sevindim. Borular anakartımın üstünde sıkışıyor bende sebebini bir türlü anlamadım. ¯\_(ツ)_/¯ Sizin anakart hangi marka...
  6. John_Simit

Umarım seninki sığar da benim durumum kendi beceriksizliğimdendir. Ben de senden öğrenirim maksatla :D Bu arada kasa farklı olsa da boru sıkışmasından dolayı redditte bir konu açılmış. Boruyu birisi ramin üstünden geçirmiş. Bana mantıklı geldi. Zamanım olunca ben de kendiminkini oradan...
  7. John_Simit

Ne demek. Sadece kendimde yaşadığım problemi belirtmek istedim. Sen de aynı sorunu yaşayabilirsin. Ben çok takmadım açıkçası. Üzüldüm en başta ama tüm her şeyi söküp iade etmek zor geldi. Aklımda hep Lian Li VECTOR V100R Beyaz E-ATX Kasa vardı. Ama bir anda fiyatları fırladı. Benim de kasayı...
  8. John_Simit

Selam. Aynı kasanın beyazını incehesaptan 5.5k ya 500tl kupon kullanarak geçen haftalarda aldım. 360lık aio lar uyuyor olsa da lian li hydroshiftt II serisindeki o borusuz görüntüyü maalesef sağlayamadım. Anakart olarak asus prime x870p-wifi var AİO olarak lian li hydroshift lcd-c 360cl...
Geri