Selamlar herkese. Yeni topladığım sistemim için hoparlör arıyorum. Bluetooth'lu ve şarjlı istemiyorum. Sadece masamda duracak. Mümkünse boyut olarak küçük (masamda pek yer yok) ama ses kalitesi iyi bir şey almak istiyorum. RGB olsa da olur olmasa da. Genel olarak oyun ve youtube için...
Vatan baba bizi de bir gör be. Nisandaki ram indirimini mayısta (Bu video ile ) gördüm. O gün dedim artık sistem toplayayım. Mayıstan beri ram indirimi yapmadın. Yap artık şu ram indirimini....
Evet biliyorum ben de o borular gözükmesin diye görüp almıştım. Olayı o bu aio nun. Umarım sonradan sıkıntı yaşamazsın. Orijinalinde pozisyonu buysa mantıken o kadarcık sıkışmaya sorun olmamalı. Benim sıkıntım güvenememek.
Yani takıntılı biri değilim ama daha düzgün gözükmesini elbette isterim. Ram daha almadım. Vatan ram kampanyasını bekliyorum o yüzden sistem ne durumda çalışıyor mu ondan bile emim değilim xD. Hydroshift olsun başka aio olsun borularını sıkıştırmak bana tehlikeli geliyor hem. O kadar para verip...
Ben radyatörü olabildiğince en öne almaya çalıştım. Daha öne alırsam sabitlenmesi gereken boşluklara gelmiyor. Anakart heatsinkinim üstünde fanlarla arasında yarım cm boşluk var sadece.
1784672919
Konu sahibi kendininkini başarmış bir şekilde. Valla sorun bende gibi düşünmeye başladım ama...
Üst taraf vidasını ben de takamamıştım. Kasanın kötü bir özelliği işte. Ama çok da kafaya takılacak bir durum değil gibi. Aio yu istediğin gibi takabildiğin için senin adına sevindim. Borular anakartımın üstünde sıkışıyor bende sebebini bir türlü anlamadım. ¯\_(ツ)_/¯
Sizin anakart hangi marka...
Umarım seninki sığar da benim durumum kendi beceriksizliğimdendir. Ben de senden öğrenirim maksatla :D
Bu arada kasa farklı olsa da boru sıkışmasından dolayı redditte bir konu açılmış. Boruyu birisi ramin üstünden geçirmiş. Bana mantıklı geldi. Zamanım olunca ben de kendiminkini oradan...
Ne demek. Sadece kendimde yaşadığım problemi belirtmek istedim. Sen de aynı sorunu yaşayabilirsin. Ben çok takmadım açıkçası. Üzüldüm en başta ama tüm her şeyi söküp iade etmek zor geldi. Aklımda hep Lian Li VECTOR V100R Beyaz E-ATX Kasa vardı. Ama bir anda fiyatları fırladı. Benim de kasayı...
Selam. Aynı kasanın beyazını incehesaptan 5.5k ya 500tl kupon kullanarak geçen haftalarda aldım. 360lık aio lar uyuyor olsa da lian li hydroshiftt II serisindeki o borusuz görüntüyü maalesef sağlayamadım.
Anakart olarak asus prime x870p-wifi var
AİO olarak lian li hydroshift lcd-c 360cl...