yakınlarımda geçen sene kasım ayında 27k ya nitro 9070xt bulup almıştım hatta konusunu açmıştım alınır mı diye gittiğimde 800 daha pazarlık yaptım orda...
umarım yanlış anlaşılmaz ama %64ün en az %34ü fanboy ve cahillerden oluşuyor örnek verecek olursam çevremde 9700k ve 10700k işlemci kullanan tanıdıklarım...
Herkese iyi forumlar arkadaşım biraz kilolu olduğu için ona 145/150kg taşıyan bir koltuk bakıyoruz ben internette araştırmalarım sonucu bunu buldum. Baya...
hocam sermaye olarak henüz o noktada değiliz ama ilerleyen süreçte var tabii ki böyle düşüncelerimiz var Allahın izniyle o seviyelerede gelmeyi düşünüyoruz...
Değerli hocam böyle öneriler almak çok güzel bu yüzden varsa tüm herkesten istiyorum ürünleri beğenilen kaliteli olan az bilinen ama kaliteli olan bitçok...
sağolasın hocam Allah razı olsun valla en büyük güvencem siz ve buradaki diğer forumlardaki arkadaşlar çünkü gözlemlerim sonucu talep çok arz yok gibi...
sağolasın hocam allah razı olsun bakalım neler olacak.
Arkadaş demiş aslında ama şöyle özetliyim 2 tane marka var biri AsiaHorse onunla bir kaç konuda...