tamam işte THH sanıyor musun ki aa evet adam haklı bu sizin sorununuz diyecek öyle olsa firmaların çoğu zarar ederdi günde onlarca hatalı fiyat giriliyor...
Teşekkürler hocam. Ürün hesabını kapımıza geldikten sonra yapacağız hocam. hesapsız kitapsız iş yapmayacağız. Yorulalım hocam toptan satmak yerine son...
Değerli hocam çok teşekkürler. Güzel bir liste olmuş benim için notlarım arasına alıyorum hepsini.
1. Başlangıç olarak tedarikçi olacağım
2. FP ürün/Kalite...
kesinllikle bu mantalite ile yola çıkacağız yani belki ben bitirmeyeceğim bu fahiş fiyat işini ama karşı tarafta olup mücadele etmek istiyoruz. Diğer...
Hocam elbette profesyonel yardım alacağım sadece burda varsa fikirleri olan bilgisi olan arkadaşlardan bilgi toplamak istedim sürecimin hepsinde bir...
Değerli hocam talebi çok arzı nertedeyse yok varsada fahiş değil fuhuş fiyat olduğu için bu işe giriyorum amacım %1500 kar etmek değil örnek olarak aylık...
Herkese selamlar arkadaşlar iyi forumlar belki biraz uzun olabilir kusura bakmayın okuyan ve cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden. Arkadaşlar Çinde bir...