pompa sesi yok gibi bişey. kulağınızı falan yaklaştırmak gerekiyo duyabilmek için. stok fanlarda gelen ses durumu nasıldır bilmiyorum. ben fansız modelini...
Aktif olarak hala kullanıyorum. baya kaliteli Sıvı soğutucu. ama fiyat bana kalırsa tuzlu. 7-8k birime açıkçası biraz gösteriş işi bir sıvı soğutucu. 5k...
Sığacağından emin olun bence. herkes sığar ya kafasıyla alıp sonradan iade etmek durumunda kalıyor. en azından Radyatörü koyacağınız yerin ölçülerini falan...
Merhaba iki soğutucu arasında kaldım ryzen 5 7500f işlemci ile kullanıcam arcticin büyük olduğunu duydum kasama sıgıcagını düşünüyorum sadece performans...
Merhaba, Ulu Gaming'den Howl 75 klavye aldım ve ürün elime ulaştı. Henüz bir bilgisayarım olmadığı için internet kafede çalışıp çalışmadığını test etmeyi...
Ölçüleri birebir aynı olan iki kasa arasında kararsız kaldım: Aigo DS900 ve Ocypus Gamma C72. Aigo modelinde ön panelde Type-C var ancak egzoz fanı kısmının...
merhaba normalde ryzen 5 7500f işlemcim için Gigabyte b650 eagle ax alıcaktım ama wifisi kötüymüş diye duydum bu yüzden wifisiz almaya karar verdim wifi...