Merhaba razeri aldım elime ulaştı ama şu an iade edip steelseries almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz henüz bilgisayarda denemedim razeri telefondan test...
Merhaba birazcık geç yazıyorum aslında ama kulaklığı aldım elime ulaştı bilgisayarda deneme şansım olmadı henüz telefondan test ettim ve normaldi sesi ama...
Merhaba akvaryum kasa arıyorum ama akvaryumların geneli yanlardan çok geniş yada genel çok büyük oluyor şu anda aklımda Corsair 3500x var ama kasanın eni...
pompa sesi yok gibi bişey. kulağınızı falan yaklaştırmak gerekiyo duyabilmek için. stok fanlarda gelen ses durumu nasıldır bilmiyorum. ben fansız modelini...
Aktif olarak hala kullanıyorum. baya kaliteli Sıvı soğutucu. ama fiyat bana kalırsa tuzlu. 7-8k birime açıkçası biraz gösteriş işi bir sıvı soğutucu. 5k...
Sığacağından emin olun bence. herkes sığar ya kafasıyla alıp sonradan iade etmek durumunda kalıyor. en azından Radyatörü koyacağınız yerin ölçülerini falan...
Merhaba iki soğutucu arasında kaldım ryzen 5 7500f işlemci ile kullanıcam arcticin büyük olduğunu duydum kasama sıgıcagını düşünüyorum sadece performans...
Merhaba, Ulu Gaming'den Howl 75 klavye aldım ve ürün elime ulaştı. Henüz bir bilgisayarım olmadığı için internet kafede çalışıp çalışmadığını test etmeyi...