Merhaba iki soğutucu arasında kaldım ryzen 5 7500f işlemci ile kullanıcam arcticin büyük olduğunu duydum kasama sıgıcagını düşünüyorum sadece performans olarak hangisini almalıyım
Merhaba, Ulu Gaming'den Howl 75 klavye aldım ve ürün elime ulaştı. Henüz bir bilgisayarım olmadığı için internet kafede çalışıp çalışmadığını test etmeyi düşünüyordum. Ancak kablo ucunun 33W şarj başlığına uyumlu olduğunu görünce prize taktım ve RGB LED ışıklarını test ettim; bunu yaklaşık 4-5...
Ölçüleri birebir aynı olan iki kasa arasında kararsız kaldım: Aigo DS900 ve Ocypus Gamma C72. Aigo modelinde ön panelde Type-C var ancak egzoz fanı kısmının tasarımı çok kötü Ocypus modelinde ise daha iyi duruyor ama bu sefer de ön panelde Type-C portu yok. İleride Type-C'ye ihtiyacım olup...
merhaba normalde ryzen 5 7500f işlemcim için Gigabyte b650 eagle ax alıcaktım ama wifisi kötüymüş diye duydum bu yüzden wifisiz almaya karar verdim wifi dışında aralarında fark var mı
Merhaba rx 9070xt alıcam ama Asus var Gigabyte var saphire var hangisi en iyisi suanda Asus yada gigabyte düşünüyorum aslında görünüş olarak da bakıyorum biraz ama sogutmada önemli Sapphire çok kalitesiz gibi geliyor fikirleriniz nedir
Onyargı değil de nedense 5070 ile daha iyi görüntü alırım hikayeli oyunlar için diye düşünüyorum ondan sordum
1783084580
Peki görüntü kalitesi 5070 de daha iyi diyorlar doğru mu o ben o yüzden tereddut ettim hikayeli oyunlarda benim için görüntü önemli
Merhaba ben oyunları genel hatta çoğul olarak hikayeli 2k da oynuyucam bunun için kart seçerken 2model arasında kaldım Asus prime rx9070xt ya da rtx 5070 gaming trio hangisini almalıyım yazdıklarıma göre
Merhaba ikisininde fiyatı şu anda indirimle aynı sizce kioxia exceria pro mu almalıyım kioxia exceria pro g2 mı g2 nin yükleme hızları bayagı fazla geldi bana
Merhaba rx 9060xt ile kullanıcam rajintek cratosa sessiz demişler ve ayrıca kabloları da güzel ama Enermax revolution ııı sesli olduğunu söylemiş çoğu kişi ayrıca kabloları da çok kötü geldi bana öneriniz nedir