Arama sonuçları: *

1. UltimateGuide

🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1TB 7300/6400MB/s 3199₺

gaming gecesinde stok bitti kanka
  2. UltimateGuide

Yardım ARGB ışıklar sönüyor

eyvallah hocam bakacağım onada. sağolunuz
  3. UltimateGuide

baya karıştırdım ama yok ya öyle bir ayar nasıl yapacam acaba :D
  4. UltimateGuide

yardımmmm
  5. UltimateGuide

Arkadaşlar saçma bir şekilde Steam Pubg ye girince fanlar çalışıyor ama ARGB ler sönüyor FC24 oynarken böyle bir sorun yok mesela neyden kaynaklıyor bu?
  6. UltimateGuide

Yardım 8k ya colorfull atx anakartı alıyorum yardım

Yani marka olarak kötü değil Tr de çok bilinmese de Yurtdışında biliniyor alınıyor bu fiyata rakibi yok ve güzel ben bu paraya X670E aldım amazon indiriminden böyle bir şey yakalamaya çalış yada bunu al tavsiyem tüm bileşenleri 0 almana gerek yok 2. el ama Kutu fatura ve garantisi olan ürünleri...
  7. UltimateGuide

Amazon trden yurtdışı ürünü

böyle bir şey mi arıyorsunuz hocam? emin değilim de bakın isterseniz.
  8. UltimateGuide

2.000₺ bandında en iyi akvaryum ARGB bilgisayar kasası nedir?

konudan bağımsız hocam bio ya bakarak yazıyorum özele bir şeyler yazsam bakar mısınız?
  9. UltimateGuide

Saf Bakır VDSL Kablo Önerisi?

sanırım tek hocam gördüğüm kadarıyla. Tek damarlı alman gerekiyor. bence cat6 dan devam etmelisin :D modem konusunda akşam gaming gecesini bekle orada sağlam geliyor bazen indirimli alırsın belki acelen yoksa
  10. UltimateGuide

Saf Bakır VDSL Kablo Önerisi?

alfais cat6 kablo alsan yeterli olur hocam hiç bulmakla uğraşma ondan al geç. modem olarak bütçeni bilmiyoırum ama X50-DSL AX3000 serileri çok iyi
  11. UltimateGuide

Yardım Bu sorun yaratır mı?

hayır hocam nasıl desem böyle 4-5 damla su eksik gibi gözüküyor önce kullandığım modelde böyle bir şey yoktu mesela. 1760648543 en sağa bakarsanız orada eksik gibi gözüküyor zaten. birde arada bir pompadan su itiş sesi duyuyorum normal mi çözemedim :D gece gece tribe girdim
  12. UltimateGuide

Yardım Bu sorun yaratır mı?

ekte atmış olduğum sıvı soğutmanın fotoğrafında sıvı eksikliği gözüküyor. Daha önce de aynı modelin v2 olmayan versiyonunu kullandım baya da memnundum. Fakat bu şuan aklıma takıldı sorun yaratır mı yada bu bir sorun mu? garip geldi çünkü. sıvı soğutma: BitFenix Cube V2 360 ARGB...
  13. UltimateGuide

Kasa fanlarım çalışmıyor

tahmin ettiğim gibi hocam yanlış bağlanmış ondan dolayı dc şuan için kullanmıyorum. özele yazın ben size insta falan vereyim
  14. UltimateGuide

Kasa fanlarım çalışmıyor

kontrolcüye güç verdiniz mi? tam anlamışmıyor ki hocam o kontrolcüye takılı kabloları takip edin yukarı doğru bağlantıların doğru takıldığından emin olun. daha sonra molexe bağlanmış mı ona bakın.
  15. UltimateGuide

Kasa fanlarım çalışmıyor

bağlantılarını düzgün yaptınız kasa arkasından fotoğraf atar mısınız?
  16. UltimateGuide

Enermax - Raijintek psu tavsiyesi

yakın zamanda rajintek 850w aldım ne ses ne bişey 0 sesle mis gibi kullanıyorum kesinllikle tavsiye ederim hocam.
  17. UltimateGuide

Yardım Kaç w psu laazım 4070ti

750w bile yeterli olur ama ileriye dönük 850w gold alın kafanız rahat olsun
  18. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! MSI SSD SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0 3025TL

pardon hocam bunu görmemişim.
  19. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! MSI SSD SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0 3025TL

M2 SSD 1TB FİYATI GAYET İYİ DEĞİL Mİ BU PARAYA İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN BENCE
  20. UltimateGuide

Yardım Monitör Tafsiye isimbulamajim Yardım Hoccam

240hz ViewSonic Pişman etmez hocam 240hz her işini rahatça görecektir
Geri