Arama sonuçları: *

1. UltimateGuide

Yardım Kasa Değişimi Yapacağım Öneri İstiyorum.

Hocam kasa güzel memnunum zaten ama bir tane güzel ekranlı kasa var 6k civarına onu almayı düşünüyorum yoksa zaten memnunum sadece daha kendini gösteren bir kasa almak istiyorum o kadar.
  2. UltimateGuide

Yardım Kasa Değişimi Yapacağım Öneri İstiyorum.

Arkadaşlar mevcut kasam Rajintek arteus memnunum kasadan sadece daha geniş kompakt bir kasa arıyorum tercihen akvaryum olsun buda güzel fakat örneğin ekran koyma yeri yok alan yok yani daha geniş FP görünüşü güzel bir kasa arıyorum bütçe çok düşünmedim ama uçmakta istemiyorum sanıyorum ki 5-7k...
  3. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

kasamda koyacak yer yok yoksa alırdım
  4. UltimateGuide

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + 1500tl Üstü Şapka Hediye

alsam olmaz muhtemelen ** xxl giyiyorum neden yok acaba :(
  5. UltimateGuide

3 Adet Kasa Egzoz Fanı Önerisi

https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-thermalright-tl-m12q-siyah-12-cm-fiyati,1257971256.html o kadar vermenize gerek yok özellik olarak güzeldir işinizi de görecektir hocam size uygun siteden satın alabilirsiniz.
  6. UltimateGuide

3 Adet Kasa Egzoz Fanı Önerisi

istediğin özellik vs var mı?
  7. UltimateGuide

🔥İndirim Flo Ayakkabılarda 1 Alana 1 Bedava

48 numara yok zaten hiç olmadı da :D anlamıyorum bizde insanız abi 1 2 stokta bize açın bizde istemeyiz 48 no ayak olsun ama olmuş Allah vergisi napalım.
  8. UltimateGuide

🔥İndirim Gigabyte X870 Eagle Wifi7 Atx Am5 Anakart 🔥9.900₺ Dip Fiyat!!

Güzel bir anakartım var X670 den geçmeye gerek yok daha kallavi bişey olsaydı düşünmeden alırdım
  9. UltimateGuide

🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

ya aslında kafayı kırıp 1500e asiahorse fan hub var çok güzel fakat karasız kaldım almakta napsam bilemedim oda fena bişey
  10. UltimateGuide

🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

bende almayı düşünüyorumda acaba iş görür mü onu merak ediyorum.
  11. UltimateGuide

Zoko Marka Fan Alınır mı?

Değerleri çok düşük değil mi? 45 CFM bence çok az
  12. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! Rampage Crimson Cr25r300f 25" 1 Ms Full Hd Ips 300 Hz Oyuncu Monitörü 5000 TL

1k bile verilmez 1k ya düşerse bile almayın öyle bir mönitör
  13. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 144hz Fiyatına 260hz Monitör Saat 23.00'de

tek bumu var hocam başka var mıdır yada fiyatına değer mi?
  14. UltimateGuide

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Arkadaşlar gamepad lazım da 2k ya kadar öneride bulunur musunuz?
  15. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 144hz Fiyatına 260hz Monitör Saat 23.00'de

Arkadaşlar gamepad lazım da 2k ya kadar öneride bulunur musunuz?
  16. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! Okey Klasik 45'li 232 TL (2'li Alımda) /Okey Rötar 322 TL (2'li Alımda)

bir ara gene indirimden almıştım 1 ay kadar önce 2 tane kullandım sadece öylece duruyor **
  17. UltimateGuide

Android Neye İhtiyacınız Var ?

adres verirsen zevkle yaparım
  18. UltimateGuide

🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

Bİzim laubalilik :D konu sahibine teşekkürler
Geri