UltimateGuide isimli üyenin son içerikleri

1. UltimateGuide

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

arkadaşıma 2tb kingston kc3000 almıştım 6750tl ye 3 hafta önce. Karşılığında yemek ısmarladı :D
  2. UltimateGuide

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

sanırım benim için amazon depo olayı zamanında bitmiş şunları aldıktan sonra bidaha güzel bişeye denk gelmedim. ikisine de bedava fiyata almışım vay beee
  3. UltimateGuide

Yardım Wraith'ten bir şey alınmaz mı ?

evet hocam kullanıyorum sıkıntı olmaz fazlasıyla yeter 6 fan 6pwm girişi mevcut yetecektir size
  4. UltimateGuide

hocam Fan hub Pwm bu işinizi göreıcektir fazlasıyla zaten daisy chain mantığı ile fanlar 3 fan tek kablo gibi düşünün.
  5. UltimateGuide

bende dawn pro fanları aldım ve bir kaç ürün daha aldım alınabilir bence sorun yok
  6. UltimateGuide

Topladığım sistem parasına göre nasıl?

SSD bu paralara daha iyileri bulunur bu ssd ye bu para verilmez samsung prolar kingstyon kc3000 ler düşüyor bu fiyata acele etmezseniz 2 tane m2 ssd aldım ben 2. el şuan sistemde sağlam sorunsuz. Anakart biraz daha kısıp kasa biraz daha kısıp neredeyse 1 tane daha ram alabilecek duruma...
  7. UltimateGuide

Çözüldü✓ AsiaHorse İNCELEME

hocam sorayım size dönüş sağlarım süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama siz gümrük işini vs nasıl halledeceksiniz ki risk almışsınız gibi genede soralım dönüş olunca yazarım.
  8. UltimateGuide

Çözüldü✓ 2. el ram alıcam fakat memtestte neye bakmalıyım?

hata yoksa zaten sorunsuzdur hocam ram dediğin parça öyle kolay kolay bozulan parçalar değil sistem açıyorsa memtest86 dan hata vermeden geçiyorsa zaten al geç kurcalama D:
  9. UltimateGuide

1080p için 9070xt alınır mı? (9700x)

yazık acıdım düşünün bide bu zeka ile yaşıyor ailesi oğlum var diye seviniyor falan geçmiş olsun allah yardımcın olsun fanboy
  10. UltimateGuide

Öneri R7 9800x3d pbo açılmalı mı sizce?

hocam sağolun biraz araştırdım X 3D işlemciler için bu kapalıymış maalesef ryzen master üzerinden olmuyormuş.
  11. UltimateGuide

Anakart ekran kartı yandı

merak etme sorun yaşarsam kendim çözerim senin gibi ucuz insanlardan yardım alacağıma çöpe bile atarım. Yazık bide şimdi o surat ifadeni merak ediyorum böyle çok önemli değerli bişey yazmış gibi kasılman falan olur. İnsan görünümlü garip organizma seni :D :D 1771722805 sıvı kaçırma sıvı...
  12. UltimateGuide

double boş yapmışsın hocam bitfenix sıvı soğutmanın 4 farkoı versiyonunu kullandım 240mm 2 adet eski seri 360mm v2 serisi biri şuan sistemde takılı ayrıca kaldı ki o sıvı iletken değil. ya arkadaş bişey olmuş söylemiyor yada bilgisi dahilinde olmadan sıvı teması vs olmuş başka türlü çok mümkün...
  13. UltimateGuide

ne alaka aynı sıvı soğutmadan bende de var temiz çalışıyor hocam? size göre ucuz etin yahnisi olabilir :D
  14. UltimateGuide

ryzen master üzerinden nasıl yapacağım o konuda da bilgi verir misiniz?
  15. UltimateGuide

+ Olarak arkadaşlar mesela -20 curve yapınca bende mohterboard olarak ayarlı diğer ayar cinebech r23 gibi sentetik testelerde puanı düşüyor (13k gibi) stok halde 18k alıyor zaten işlemci yanlış yaptığım ne var yardımcı olabilir misiniz?
Geri