UltimateGuide isimli üyenin son içerikleri

1. UltimateGuide

🔥İndirim Havit Okula Geri Dönüş İndirimleri 17-18 Eylül

mikrofon alasım var sizce alınır mı? fiyatı baya iyi gibi dip ses gibi şeylerle karşılaşır mıyım?
  2. UltimateGuide

Yardım Amazon Müşteri Hizmetleri

nerdeymiş bro ya banada yardımcı olsana
  3. UltimateGuide

🔥İndirim 649 TL - Metal Şanzıman Çift Akülü Şarjlı 24 Parça Akülü Vidalama Matkap

çift akülü hocam 600e bedava bence ben denemek için aldım baktım güzel değil iade eder geçerim
  4. UltimateGuide

Çinli Telefon Markası Honor, İstanbul'a Üretime Geliyor

avcılarda ne var hepsi oraya gidiyor
  5. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

aldım direkt ya hiç çekinmedim ve 2. monitör olarak aldım
  6. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

bu infoyu görmek lazım ya ona göre alıcam
  7. UltimateGuide

Çözüldü✓ RX 9070 XT Psu Önerisi

Arkadaşın agresif bir tavrı var zaten şimdi gelir bize siz istisnasınız der ama abimin internet kafesi var 28 masaya da cratos aldık hiçbirinde ses yok :D ben peşin olarak söyleyip direkt çürüteyim arkadaşı boşa yorulmasın. :D 1788120649 çoğunluk yaşamıyor hocam ben sana her türlü bileşende...
  8. UltimateGuide

Çözüldü✓ RX 9070 XT Psu Önerisi

bende rajintek cratos var yük altında bile 0 ses nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?
  9. UltimateGuide

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 949tl

iyi günlerde kullanın hocam H.O bende çıkmıştı ahhahahahha kelepir mal :D maks taşıma kapasitesini aşmaz ve düzgün kurulum yaparsan kaya gibi oluyor buda mantıklıymış aslında ha oyun oynarken dikeyleri sola çekip diğerini ortalyıp oyun oynanır valla bak aklımı çeldin şimdi :D benim masa da...
  10. UltimateGuide

her anlamda NB daha iyi 1788106810 ben renkten başka bişey göremedim 1788106962 kaliteli bir Çin markası açıkçası hocam adamlar piyasdaki ekiği görmüş bunuda yapmış 2006da kuurlumuş bir şirket insan ergonomisi üzerine çalıoşıyor tv apartları monitör kolları Oturma-Kalkma (Sit-Stand)...
  11. UltimateGuide

3. monitörü ekleyince böyle görünecek baya güzel olacak gibi yine oturduğum yerden param gitti :D 1788100383 iade edin hocam yada nerden aldıysanız hb ve amazon aradaki farkı iade ediyor söyleyin
  12. UltimateGuide

bişey diyim mi :D evdeki yedekte bir monitör vardı baktım vesa desteği varmış 150tl memnumiyet kuponum vardı yine 800e çektim bir tane masada sığıyor güzelce 3 monitör yapıyorum :D hahahhahaha kanka valla 2 yemek parası al geç çok rahatlatıyor
  13. UltimateGuide

bende 2 versiyonu da var çokta ucuza aldım biri 350tl gibi komik bir fiyata diğeri de 740tl ye geçen hafta kupon indirim puan derken fena olmuştu 350tl olanı geçen sene aldım kasımda bu arada :D renge takılmayın bence de görmüyorsun zaten. 1788098280 ellerindeki 2025 stokları bitince :D
  14. UltimateGuide

renge çok takılma zaten görmüyorsun hocam ve bence NB daha kaliteli
  15. UltimateGuide

NB yine güzel indirimde alamayan varsa amazonda yapıştırın
Geri