yakınlarımda geçen sene kasım ayında 27k ya nitro 9070xt bulup almıştım hatta konusunu açmıştım alınır mı diye gittiğimde 800 daha pazarlık yaptım orda hemşeri çıkınca 26ya 3 aylık nitro 9070xt almıştım tüm zamların kıyısından kurtulup dizmiştim pc yi o kadar şanslı hissediyorum ki ilk kez şans...
umarım yanlış anlaşılmaz ama %64ün en az %34ü fanboy ve cahillerden oluşuyor örnek verecek olursam çevremde 9700k ve 10700k işlemci kullanan tanıdıklarım var savunmları intel daha iyi brom 7800x 3d den bile iyi olduğunu düşünüyor inanıyor ve savunuyorlar hiçbir test videosunda tatmin etmiyor onları
Herkese iyi forumlar arkadaşım biraz kilolu olduğu için ona 145/150kg taşıyan bir koltuk bakıyoruz ben internette araştırmalarım sonucu bunu buldum. Baya iyi özelliklere sahip FP olarakta bu miktarlar bütçesi sizce nasıl? daha iyisi var mı bu fiyata alınır mı? önerileriniz bekliyorum teşekkürler.
hocam sermaye olarak henüz o noktada değiliz ama ilerleyen süreçte var tabii ki böyle düşüncelerimiz var Allahın izniyle o seviyelerede gelmeyi düşünüyoruz. Bakalım başlangıç güzel olursa devamı olacak gibi hocam.
Değerli hocam böyle öneriler almak çok güzel bu yüzden varsa tüm herkesten istiyorum ürünleri beğenilen kaliteli olan az bilinen ama kaliteli olan bitçok firma ile çalışabilirim no name çin ürünleri satmak istemiyorum parça kalitesi olan ve fiyat olarak son kullanıcıya hitap edecek orta-*üst...
sağolasın hocam Allah razı olsun valla en büyük güvencem siz ve buradaki diğer forumlardaki arkadaşlar çünkü gözlemlerim sonucu talep çok arz yok gibi görüyorum varsada fahiş değil fuhuş fiyat bende buna karşıyım ve elimden gelen mücadeleyi vermeyi düşünüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah...
sağolasın hocam allah razı olsun bakalım neler olacak.
Arkadaş demiş aslında ama şöyle özetliyim 2 tane marka var biri AsiaHorse onunla bir kaç konuda anlaştık yüz yüze arkadaşım bir görüşme sağladı benim adıma bir marka daha var Jonsbo fakat bizden çok şey istiyorlar iyi bir pazar güveni biz...
doğrudur hocam gelişme var hatta burda bir arkadaş vardı biraz konuştuk beni fazlasıyla geri döndürecek şeyler söyledi ama işler hiç söylediği gibi değil benim aşırı derece moralimi falan bozdu ama bir çok şeyi hallettik sadece zaman ve biraz sermaye konusu uzadı o kadar her şey iyi gidiyor gibi...
arkadaşıma sıvı soğutma alacağız sizce 7800x 3d için nasıl iş görür mü akvaryum kasası var elinde iyi 3 adet daha fan var tost misali 6 fanlı yapsak iş görür mü arkadaşlar?