sanırım benim için amazon depo olayı zamanında bitmiş şunları aldıktan sonra bidaha güzel bişeye denk gelmedim. ikisine de bedava fiyata almışım vay beee
SSD bu paralara daha iyileri bulunur bu ssd ye bu para verilmez samsung prolar kingstyon kc3000 ler düşüyor bu fiyata acele etmezseniz 2 tane m2 ssd aldım ben 2. el şuan sistemde sağlam sorunsuz. Anakart biraz daha kısıp kasa biraz daha kısıp neredeyse 1 tane daha ram alabilecek duruma...
hocam sorayım size dönüş sağlarım süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama siz gümrük işini vs nasıl halledeceksiniz ki risk almışsınız gibi genede soralım dönüş olunca yazarım.
hata yoksa zaten sorunsuzdur hocam ram dediğin parça öyle kolay kolay bozulan parçalar değil sistem açıyorsa memtest86 dan hata vermeden geçiyorsa zaten al geç kurcalama D:
merak etme sorun yaşarsam kendim çözerim senin gibi ucuz insanlardan yardım alacağıma çöpe bile atarım. Yazık bide şimdi o surat ifadeni merak ediyorum böyle çok önemli değerli bişey yazmış gibi kasılman falan olur. İnsan görünümlü garip organizma seni :D :D
1771722805
sıvı kaçırma sıvı...
double boş yapmışsın hocam bitfenix sıvı soğutmanın 4 farkoı versiyonunu kullandım 240mm 2 adet eski seri 360mm v2 serisi biri şuan sistemde takılı ayrıca kaldı ki o sıvı iletken değil. ya arkadaş bişey olmuş söylemiyor yada bilgisi dahilinde olmadan sıvı teması vs olmuş başka türlü çok mümkün...
+ Olarak arkadaşlar mesela -20 curve yapınca bende mohterboard olarak ayarlı diğer ayar cinebech r23 gibi sentetik testelerde puanı düşüyor (13k gibi) stok halde 18k alıyor zaten işlemci yanlış yaptığım ne var yardımcı olabilir misiniz?