UltimateGuide isimli üyenin son içerikleri

1. UltimateGuide

🔥İndirim Amazon 10.000 TL / 1.000 TL İndirim Kuponu

ara ara evet takip edersen denk gelirsin
  2. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Geforce RTX™ 5070 Wındforce Oc 12 GB - 29.524,10 TL

yakınlarımda geçen sene kasım ayında 27k ya nitro 9070xt bulup almıştım hatta konusunu açmıştım alınır mı diye gittiğimde 800 daha pazarlık yaptım orda hemşeri çıkınca 26ya 3 aylık nitro 9070xt almıştım tüm zamların kıyısından kurtulup dizmiştim pc yi o kadar şanslı hissediyorum ki ilk kez şans...
  3. UltimateGuide

🔥İndirim NZXT N7 Z890 9.299 TL

umarım yanlış anlaşılmaz ama %64ün en az %34ü fanboy ve cahillerden oluşuyor örnek verecek olursam çevremde 9700k ve 10700k işlemci kullanan tanıdıklarım var savunmları intel daha iyi brom 7800x 3d den bile iyi olduğunu düşünüyor inanıyor ve savunuyorlar hiçbir test videosunda tatmin etmiyor onları
  4. UltimateGuide

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

Linç yiyeceğim belki ama GTA serisi Vice city ve san andreas hariç çöp :D
  5. UltimateGuide

🔥İndirim Geıl Orıon V Rgb 32gb (2x16gb) Ddr5 5200mhz Cl38 18.974₺ 6 Taksit İmkanı

5200mhz cl 38 gidin sarı mor siteden yada face gruplarından alın bu paralara var zaten en azından a+ die bulursunuz
  6. UltimateGuide

🔥İndirim Kiwi Kfan-7607 Şarjlı Masa Vantilatörü Beyaz 249 TL

son 1 yıldır harcadığım en FP 200tl diyebilirim gerçi kuponla beleşe geldi :D 3. kademe biraz sesli çıtırdan ama çok iyi iş görüyor valla
  7. UltimateGuide

Öneri Exvega Andremoda Alınır mı?

servisinde ne gibi sorunlar var hocam? ne yaşarız olası sorunda vaktiniz varsa söyler misiniz?
  8. UltimateGuide

Öneri Exvega Andremoda Alınır mı?

Herkese iyi forumlar arkadaşım biraz kilolu olduğu için ona 145/150kg taşıyan bir koltuk bakıyoruz ben internette araştırmalarım sonucu bunu buldum. Baya iyi özelliklere sahip FP olarakta bu miktarlar bütçesi sizce nasıl? daha iyisi var mı bu fiyata alınır mı? önerileriniz bekliyorum teşekkürler.
  9. UltimateGuide

🔥İndirim Ocypus Kumandalı ARGB Fan Hub Controller 802,75 TL

hocam sermaye olarak henüz o noktada değiliz ama ilerleyen süreçte var tabii ki böyle düşüncelerimiz var Allahın izniyle o seviyelerede gelmeyi düşünüyoruz. Bakalım başlangıç güzel olursa devamı olacak gibi hocam.
  10. UltimateGuide

Değerli hocam böyle öneriler almak çok güzel bu yüzden varsa tüm herkesten istiyorum ürünleri beğenilen kaliteli olan az bilinen ama kaliteli olan bitçok firma ile çalışabilirim no name çin ürünleri satmak istemiyorum parça kalitesi olan ve fiyat olarak son kullanıcıya hitap edecek orta-*üst...
  11. UltimateGuide

sağolasın hocam Allah razı olsun valla en büyük güvencem siz ve buradaki diğer forumlardaki arkadaşlar çünkü gözlemlerim sonucu talep çok arz yok gibi görüyorum varsada fahiş değil fuhuş fiyat bende buna karşıyım ve elimden gelen mücadeleyi vermeyi düşünüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah...
  12. UltimateGuide

sağolasın hocam allah razı olsun bakalım neler olacak. Arkadaş demiş aslında ama şöyle özetliyim 2 tane marka var biri AsiaHorse onunla bir kaç konuda anlaştık yüz yüze arkadaşım bir görüşme sağladı benim adıma bir marka daha var Jonsbo fakat bizden çok şey istiyorlar iyi bir pazar güveni biz...
  13. UltimateGuide

doğrudur hocam gelişme var hatta burda bir arkadaş vardı biraz konuştuk beni fazlasıyla geri döndürecek şeyler söyledi ama işler hiç söylediği gibi değil benim aşırı derece moralimi falan bozdu ama bir çok şeyi hallettik sadece zaman ve biraz sermaye konusu uzadı o kadar her şey iyi gidiyor gibi...
  14. UltimateGuide

https://wraithesports.com/products/asiahorse-ve-hub-argb-pwm-hub bum daha iyi ve daha ucuz hocam buna bu para çok fazla
  15. UltimateGuide

🔥İndirim Enermax ARGB 360mm Sivi Sogutucu 2986 TL

arkadaşıma sıvı soğutma alacağız sizce 7800x 3d için nasıl iş görür mü akvaryum kasası var elinde iyi 3 adet daha fan var tost misali 6 fanlı yapsak iş görür mü arkadaşlar?
Geri